Trouwen op ZondagZondag misschien wel de beste dag om te trouwen.

Steeds meer gemeenten maken het mogelijk te trouwen op Zondag.
Maar waarom op Zondag.
Het biedt een legio aan mogelijkheden.

Gasten hoeven geen vrij te nemen.
Je trouwdag kan beter ingedeeld worden.
Geen file
Heerlijk voor een buiten bruiloft in de zomer.
Perfect voor een kleine bruiloft.
Vaak goedkoperEn nadelen zijn er eigenlijk niet!!!!

Mits je op zondag in de kerk wil trouwen, dit kan niet!!!Je zult er zo snel niet bij stilstaan, maar eigenlijk is dit een perfecte dag, en vooral van april tot oktober Je trouwt in de morgen op het stadhuis, of je huurt een trouwambtenaar in die jullie trouwt op locatie.
Natuurlijk moet je wel een perfecte locatie hebben waar je heerlijk buiten kan vertoeven, want dat is vaak het speciale van deze dag. Je bruiloft hoeft niet te duren tot in de late uurtjes maar van 15.00 tot 21.00 uur.
Zorg wel dat er mogelijkheden zijn voor een overkapping buiten, en voldoende ruimte waar je een mooi uitzicht hebt van de tuin en natuur. Een kasteel met een mooie tuin is natuurlijk de perfectie locatie.

Kleine bruiloften

Maar wil je je bruiloft toch klein houden zijn er misschien wel mogelijkheden om een oude schuur te huren, of thuis je bruiloft houden en een feesttent neerzetten. Ook een boot leent zich voortreffelijk voor een zondagsbruiloft.
Ook voor bruidsparen die dicht in de kustgebieden wonen, is een strandlocatie ideaal. In Nederland zijn er volop strandlocaties te vinden die officieel trouwlocatie zijn. De stoelen en prieeltjes staan al klaar op het strand.

Wil je je bruiloft echt uniek maken huur dan een zelfstandig trouwambtenaar in (BABS)
laat een mooi prieeltje neer zetten waar jullie elkaar het Jawoord geven, op je feestlocatie met alle vrienden en familie om je heen. Daarna kan de champagne meteen geschonken worden.
Begin bij aankomst van de gasten met een heerlijke cocktail met een amuse, en zo kan je al heerlijk samen met je gasten de middag door brengen. Een gezellig muziekje op de achtergrond en het geluk dat het weer aangenaam is zal de sfeer perfect maken.Begin rond 18.00 a 18.30 met een diner, of een buffet, maar als het weer het toelaat is een gezellige barbecue een mooie afsluiting van jullie bruiloft.

Je kan kiezen voor een fotoshoot die journalistiek is, geen geposeerde houdingen, maar gewoon spontane leuke foto’s buiten op jullie locatie. Zeker als jullie deze mooi aankleden, met enkele leuke blikvangers. Dit levert vaak de mooiste plaatjes op.Willen jullie ook trouwen op zondag, maar dan in de winter, natuurlijk kan dit ook het enige nadeel is dan, dat je alles binnen zal moeten doen. Maar ook binnen kan het heerlijk vertoeven zijn met de juiste mensen om je heen.

bruiloft-thuis-eigen-thuis

Heerlijk genieten in de buitenlucht.