Trouwambtenaar Elly Florax

Jaaa. Jullie gaan trouwen of gaan een geregistreerd partnerschap aan? Gefeliciteerd!


En nu zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar die bij jullie past…

Mijn naam is Elly Florax en als babs heb ik al vele huwelijken in binnen- en buitenland mogen sluiten. Voor mij is trouwen of een geregistreerd partnerschap de ultieme vorm om tegen elkaar te zeggen: ”ik hou van jou en met jou wil ik mijn leven delen en iedereen mag dat weten.” En ik vind het een eer dat ik als babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) of als ceremoniespreker die liefde officieel mag maken.

De trouwdag is jullie dag en die moet perfect zijn en ik denk dan ook graag mee hoe we het officiële gedeelte van de huwelijksdag op jullie manier vorm kunnen geven. Ik besteed veel tijd aan jullie en aan de manier waarop jullie de ceremonie voor je zien. Ik geef adviezen en heb originele ideeën, hou een persoonlijke toespraak en zorg ervoor dat de ceremonie precies wordt zoals jullie graag willen. En misschien nog wel een beetje meer.

Trouwceremonie Elly Florax

Alles kan en niks is gek genoeg, want zoals gezegd: Het is jullie dag!

Vrienden, (jullie) kinderen of ouders kunnen we, indien gewenst een rol geven tijdens de ceremonie. Een huwelijk is een huwelijk of dat er nu eentje is tussen man-vrouw, vrouw-vrouw of man-man. Ik ben er trots op dat in Nederland mensen van het gelijke geslacht met elkaar mogen trouwen en verzorg dus met alle liefde jullie ceremonie, heel graag zelfs!

Trouwambtenaar

En willen jullie de ceremonie geheel of gedeeltelijk in de Engelse taal? Ook dat kan en is voor mij geen enkel probleem.

Trouwambtenaar Elly Florax

Contact gegevens

Florax ~ trouwambtenaar

Elly Florax
E: info@florax.nl
Tel: 06- 53 13 83 99
Hoevesteeg 50 6975 AG Tonden 

Website

5/5