vader dochter liedjes bruiloft

Tips vader van de bruid trouwdag

Je vader en de trouwdag

Men vergeet dat wanneer een dochter gaat trouwen, papa’s kleine meisje wordt “overgegeven” om door een andere man geliefd en gekoesterd te worden.

Dat vaders vaak een achtergrond en een belangrijke rol hebben in het huwelijk. Hun belangrijkste taken zijn over het algemeen om hun beste pak te dragen, en de bruid door het gangpad begeleiden. Dan, een glimlach en geeft hij haar weg naar haar toekomstige echtgenoot. Het kan een zeer emotionele dag zijn voor vaders, dus het vastleggen van die bijzondere momenten van jou en je vader is iets dat altijd kan worden gekoesterd.Hier zijn een paar tips voor een bijzondere dag met papa.

Bespreek voor de bruiloft met uw bruiloft fotograaf over het vastleggen van momenten met je vader, en in het bijzonder wanneer hij je voor het eerst ziet in je prachtige trouwjurk , en wanneer je loopt door het gangpad.

Maak je eigen DIY project waar je iets speciaals maakt voor je vader, zoals een zakdoek, manchetknopen of iets dat perfect matched met je vaders persoonlijkheid.

Als je vader met je door het gangpad loopt, doe iets onverwachts dat alleen jij en je papa zal weten, of geef hem iets net voordat je het einde van het gangpad bereikt. Een mooie kus, knuffel en / of fluisteren in je papa’s oor zal iets zijn van een blijvende herinnering!

Ook tijdens het diner, bedank je met een speciaal woordje je vader en moeder. Dit kan spontaan gebeuren, of in een gedicht wat je van te voren hebt gemaakt.

Veel plezier met je vader! Hij is er voor jouw! en het is dat ene moment in de tijd waar hij er is, tijdens iets dat echt belangrijk voor je is, dus veel plezier ermee.

Vader van de bruid