bruidssieraden

Het maakt niet uit als je het niet kunt veroorloven om jezelf te versieren in diamanten en parels. De kwaliteit van nep diamanten, edelstenen en parels is verbazingwekkend. Je kan schitteren als een million dollar babe, en het zal je relatief weinig kosten. Het belangrijkste om te onthouden is dat je trouwjurk het centrum van de aandacht is, wat voor bruidssieraden keuze je ook maakt. Worden ze trendy, traditioneel, of vintage stijl, ze moeten altijd bij je trouwjurk passen. Sieraden is een belangrijk accent op je trouwdag, maar zorg ervoor dat het niet te overweldigend is. Kleurrijke sieraden is een geweldige manier om je bruidsoutfit op te vrolijken. Robijnen, Smaragden en Saffieren [echt of nep] kan wat punch toe voegen aan je trouwkleding.Diamanten zijn een meisjes beste vriend

Maar Parels zijn echt een bruids beste vriend.
Parels zijn nooit uit !, maar dit seizoen niet alleen in, ze zijn “hot”.
Niet alleen zijn ze “hot” Ze zijn zeer veelzijdig. Parels zijn gedragen door modieuze vrouwen door jong en oud.
Je kunt kiezen voor de zoetwaterparels, of een nog goedkopere versie.
Misschien heeft je moeder of oma nog een parelketting die je mag lenen, dit is extra bijzonder omdat het een emotionele waarde biedt.

Welke bruidssieraden bij trouwjurk

Dit setje is te verkrijgen voor nog geen 5 € bij Aliexpress, en nog veel meer leuke parel en strass setjes. Ga hier naar de website met leuke bruidssieradenTrends

Dit seizoen, gekleurde parels zijn zeer trendy en beschikbaar in een breed scala van kleuren van zilver tot roze.
Bedenk een beetje kleur is erg goed, maar ga niet overboord zodat het je trouwjurk afbreekt.De opties in sieraden kan overheersend zijn. Hoe weet je welke lengte ketting het beste past met je trouwjurk? of Is je trendy vier streng parel halsband geregen aan draden een beetje te trendy?
Een manier om te gaan is om het simpel te houden. je kunt besluiten om de ketting helemaal over te slaan. De keuzes voor je haar sieraden zijn eindeloos. Grote strass haarbanden zijn ’n trend, maar dan sla je de sluier en ketting over. Mousserende kristallen en strass clips of spelden zijn een leuke finishing touch. Dit seizoen zijn grote oorbellen hot!

bruidssieraden-parels

Ook deze prachtige blauwe en gekleurde sieraden heb je bij Ali al voor 2€, de moeite waard om te bestellen!

De beste manier om oorbellen te kiezen is om ze uit te proberen met je jurk.

De beste vormgegeven oorbel zal afhangen van de hals van je trouwjurk, de aard van de ketting die je draagt, en hoe je je haar kapsel is.
Je wilt dat de oorbellen te zien zijn, maar je wilt niet dat ze te overweldigend overkomen? Drop oorbellen of korte oorbellen werken goed en parels of diamanten [echt of nep] hebben volop elegantie.
Als je geen ketting draagt kun je meer opvallende oorbellen dragen.
Als je jurk is bezet met kraaltjes en sprankelend applicaties, dan zult je een meer subtiele oorbel moeten kiezen, zodat er geen afbreuk is aan je trouwjurk.

Armbanden

Het is heel trendy om verschillende armbanden boven elkaar te dragen. Natuurlijk kun je ook voor één subtiel of juist opvallend exemplaar gaan. In tegenstelling tot wat je zou verwachten, staan brede armbanden vaak mooi bij dunne polsen, en armen. Ga je voor een traditionele look, dan zijn armbanden met parels een mooie aanvulling op je outfit.

  • Krijg je een geelgouden trouwring aangeschoven? Draag dan bij voorkeur om die arm geen zilverkleurige armband.
  • Pas op dat er geen scherpe delen aan je armband zitten, waarmee je de stof van je trouwjurk kan beschadigen.
  • Draag het liefste aan één kant armbanden. En zit je fascinator bijvoorbeeld links, doe de armband dam om je rechterarm.
  • De stijl van een armband kan, maar hoeft niet exact te matchen met je ring, oorbellen of ketting.

De norm is het niet dragen van een horloge, deze draagt de bruidegom.

Bruidsaccessoires Artikelen

Beautifil-bride-shopThe Beautiful Bride Shop

Van bruidsschoenen, bruidssluiers, bruidslingerie, bruidssieraden, jeansjasjes tot decoratie en trouwjurken. Door het ruime assortiment aan bruidsaccessoires en trouwdecoratie vind je altijd iets wat je zoekt voor jouw perfecte trouwdag.