Jullie hebben trouwplannen en bij deze voorbereiding wil je een leuk etentje of een buffet bij je trouwfeest organiseren voor je gasten. Om alle rompslomp te vermijden, hebben jullie besloten een catering in handen te nemen. Of het nu op een feestlocatie, thuis, of op een andere locatie je feest plaats vindt, een cateraar in dienst nemen is de oplossing. Deze kan jullie feest totaal verzorgen en dat meestal zonder zorgen. Natuurlijk ben je afhankelijk van je budget of dit nu 10,000 of 5000 € is! en het aantal uitgenodigde gasten. Eenmaal jullie je zinnen hebben doorgezet kun je op zoek gaan naar gespecialiseerde party-cateraars die ook betaalbaar zijn. Een cateraar kan bijvoorbeeld de receptie verzorgen met hapjes en drankjes, een lekker diner, of een uitgebreid buffet, je kan zelfs een frituurwagen bestellen, kortom alles is mogelijk. Om jullie te helpen met een succesvolle bruiloft, hebben wij de beste selectie van cateringbedrijven uit alle steden voor jullie hier op deze pagina gezet.Catering en Partyservice voor uw feest of bruiloft.

Partyservice betekend de totale verzorging van uw bruiloft of feest. Heb jezelf voldoende ruimte thuis, of een grote schuur achter het huis,of een grote tuin? Dan kan je dit benutten om je feest thuis te geven met een gezellige buiten bruiloft in je eigen tuin.. Een bedrijf wat totale catering en partyservice biedt kan thuis een feesttent in de tuin plaatsen en aankleden met tafels stoelen en decoratie. Deze verzorgd de feestavond of receptie met hapjes een drankje diner of buffetten.
Je kunt zelf van het feest genieten, en geeft het werk uit handen aan een vakbekwame cateraar. Maar misschien kun je zelf bij je eigen vereniging een zaaltje huren, dan heb je alleen een catering bedrijf nodig.

Hoe het eten smaakt, is een belangrijk onderdeel van elk cateringbedrijf, maar hoe ze omgaan met hun klanten is nog veel zeggend. Als een bedrijf traag is om in contact met u op te nemen, of vaag in antwoorden is, overweeg ze dan van uw lijst te halen. Aandacht voor detail is een belangrijke factor op jullie trouwdag en als ze nu niet op je kunnen ingaan, zullen ze je ook niet imponeren op jullie trouwdag.De trends in bruiloft catering.

Creatief en leuk eten op je bruiloft
Van het serveren van schotels in familiestijl tot het serveren van kleine hapjes van heerlijke verse creaties, de 2019-trends voor eten en hapjes gaan allemaal over creatief zijn. Mini-lepels van gerechten met verse, biologische en lokaal geproduceerde producten staan bovenaan de lijst met trends van dit jaar. Van aperitief tot hoofdgerecht, deze onmisbare lekkernijen zullen zeker een hit worden. Thema stations (denk aan spek, sushi of oesters) met een chef-kok die maaltijden aan tafel voor gasten creëert, voegt een opwindend element van entertainment toe aan het huwelijksfeest.

Foodtrucks

Foodtrucks zijn nog steeds erg in trek voor bruiloften en zijn de perfecte leveranciers van heerlijke lekkernijen met verhoogd comfort. Taco’s, hamburges, frites, gebakken kip en pizza gaan van standaard naar subliem wanneer ze à la carte op bruiloften worden geserveerd. Tot slot, aangepaste drankjes die overeenkomen met het thema van de bruiloft zijn in voor 2020. Stel je voor een mint cocktail geserveerd over ijs in een hand gehamerde koperen mok, gegarneerd met verse, lokale bessen. Ook hier zijn leuke foodtrucks die cocktails mixen. Plus het voordeel van een foodtruck is dat mensen zelf iets kunnen halen als ze trek hebben. Zo hoeven ze niet verplicht te eten als het aan tafel geserveerd word.

Het budget voor de catering

Benader geen cateraars totdat je weet wat je budget is. Als je vroeg met een budget voor eten en drinken komt, kun je niet alleen achterhalen welke bedrijven je je kunt veroorloven om in te huren, maar het biedt ook bedrijven de mogelijkheid om hun voorstel aan te passen aan je behoeften. Met een budget kan een cateraar op realistische wijze opties combineren, zittend, in familiestijl of buffet, of hapjes binnen uw mogelijkheden. Dat betekent dat u geen overheerlijke menu’s hoeft te reviewen waarvan je weet dat ze niet in jullie budget liggen. Ga er ook niet meteen vanuit dat het een diner moet zijn, misschien weten jullie zelf al goed wat jullie willen, maar laat de cateraar ook met nieuwe ideetjes komen.

Vraag je locatie om suggesties en vereisten.

De meeste locaties hebben een lijst met voorkeursleveranciers, of ze bereiden het zelf, wat een goed startpunt is voor uw zoekopdracht. Het is een geruststellend gedachten om te weten dat de cateraar eerder op de locatie hebben gewerkt en aan hun hoge normen hebben voldaan. Maar dat betekent niet dat jij ook met die voorkeursleverancier in zee moet gaan. Vraag je locatie of ze vereisten hebben voor andere cateraars .
Ontvang meerdere voorstellen.

Ontvang meerdere voorstellen van bedrijven, zodat je de kosten , service en menu-opties kunt vergelijken. En vraag naar details! Het is jouw taak om de cateraar te vertellen hoeveel gasten je verwacht en welke stijl bruiloft je hebt, maar het is hun taak om het aantal hapjes, obers, barmannen, coördinatoren en chef-koks voor te stellen. Deze personeelsbezetting is belangrijk als je voorstellen vergelijkt , je wilt niet dat iemand 15 minuten wacht voor een drankje! Nog iets om in gedachten te houden bij het beoordelen van voorstellen: alcohol. Bekijk de kosten van alcohol om te bepalen of je de bar benodigdheden ergens anders zou moeten krijgen. Veel cateringbedrijven staan ??u ook toe om de alcohol afzonderlijk te kopen en bieden nog steeds een barman.

Vraag naar linnengoed en serviezen.

Als je locatie geen tafels, stoelen, linnengoed of serviesgoed biedt , zoek dan uit of de cateraars dat wel doen. De meesten doen, of werken samen met een verhuurbedrijf dat dat wel doet. Hoewel dit een extra vergoeding kan zijn, zal het huren via één bedrijf een stuk eenvoudiger zijn dan het in evenwicht brengen van twee of drie bedrijven om uw tafels te plaatsen.

Thuis bruiloft

In vele gemeenten is het ook toegestaan de huwelijksplechtigheid thuis te laten plaatsvinden. Wat is er mooier om elkaar het Ja-woord te geven in je eigen tuin, en daarna een spetterend feest. Een bruiloft thuis vergt heel wat speciale aandacht daarom huur een bedrijf in wat partyverhuur en catering verzorgd. Zo heb je zelf nergens omkijken naar. Spreek goed af wat jullie willen wat betreft de aankleding en decoratie. Er zijn bedrijven die een schitterende feesttent leveren met aangekleed plafon, en beklede stoelen, en ook nog in aangepaste kleuren.

Prijzen en mogelijkheden

Maak afspraken met verschillende cateraars om de prijzen te vergelijken. Vraag wat ze te bieden hebben aan soorten buffetten of diners. Vraag of je een afkoop kan regelen, zodat je precies weet dat je je budget niet te buiten gaat. Vaak wordt er ook een cateraar ingeschakeld voor de catering van de hapjes. Je hebt verschillende cateringbedrijven zoals: Indonesische catering, Marokkaanse catering , Italiaanse catering, Thaise catering, catering voor Tapas, en noem maar op.

Vraag je catering of partyservice wat ze met de decoratie kunnen doen.

Artikelen catering en partyservice