Trouwhoroscoop

De horoscoop voor aanstaande bruidsparen

 

Wat zegt de astrologie over jullie samen, matchen jullie?

Ram

De ram als vuurteken kan luchtig met een tweeling omgaan. Een tweeling maakt het kind in hem los. Wees voorzichtig met een schorpioen. Ten eerste snurken ze en om liefkozende woordjes zul je echt moeten vragen. Terwijl de tweeling jou vurig laat branden, kan de schorpioen jou te snel blussen.

Stier

Als de stier de hoeven in de aarde plant, kan een weegschaal hem laten wankelen. De steenbok als ander aardeteken zorgt ervoor dat julie beide gezellig kunnen zitten mokken. De keus is aan jou, de voldoening van de vooruitgang of genieten van het stilstaan op de plaats?

Tweeling

De tweeling is licht en luchtig, graag dansend boven de aarde uit. De weegschaal zet je weer met beide benen op de grond en met de maagd heb je moeite om je vleugels weer aan te spelden. Alhoewel het soms leuk is om te zweven, nodigt het zachte gras je ook wel eens uit. Helaas zijn driehoeksverhoudingen uit den boze!

Kreeft

Tintelend water deel je het liefst met een vis, terwijl een steenbok jou te weinig lucht kan geven doordat de adem in je keel blijft stokken. Dus wat wordt het, samen spartelen met de vis of een adembenemende ervaring met de steenbok?

Leeuw

Brullend dansen om het vuur kan een boogschutter jou op je plaats vastpinnen, terwijl de ram jou door de hele wereld laat reizen om hem te kunnen vangen. De boog kan niet altijd gespannen blijven en de manen van de leeuw moeten ook wel eens gekortwiekt worden.

Maagd

Met een kreeft, water en aarde vermengen om zo prachtige zandkastelen te kunnen bouwen, terwijl een ram alles wat twijfelend kan laten zijn (maagd heeft een hekel aan twijfelen). Kies echter niet te snel, want zandkastelen hebben ook zo hun beperktheid en twijfel is alleen maar groei.

Weegschaal

De boogschutter laat je schalen smakelijk wiebelen, terwijl de levendigheid van de tweeling je dood en dood vermoeid kan maken. Beiden is mogelijk, maar eens wordt het weer ochtend en dan zul je toch echt de realiteit onder ogen moeten zien.

Schorpioen

De stier geeft je vaste grond onder de voeten en biedt je zekerheid. De boogschutter geeft je daarentegen een beetje onzekerheid door je te laten verdwalen. Het doolhof kan leuk zijn voor kinderen, maar als je graag een houvast hebt is zekerheid vaak beter.

Boogschutter

Richtend met je boog kan je het best mikken op een steenbok. Die is makkelijker te raken dan een vis die voortdurend jouw pijlen ombuigt. De steenbok kun je vurig van een afstand bewonderen, terwijl de vis door jouw blikken gebakken wordt.

Steenbok

Een maagd geeft je volop spanning in de buik. Hevige verliefdheid, vlinders alom. De schorpioen laat je daarentegen zoeken naar liefde. Maar wat als je het gevonden denkt te hebben, blijven de vlinders dan ook nog fladderen?

Waterman

Een tweeling blijft voor de waterman steeds interessant door z’n speelse natuur. Een vis kan voor de waterman echter te diep gaan. Dit kan men tegengaan door de spanning elke dag op te voeren met kleine verrassingen. De vis zal dan makkelijker aan de oppervlakte blijven.

Vis

Samen met een kreeft voel je je als een vis in het water en laat je je overspoelen door het koele nat. De weegschaal legt je daarentegen droog met zijn wikken en wegen. Waar je voor kiest is afhankelijk van de leeftijd. Samen jeugdig lachen of samen oud en wijs zijn.