Datums om niet te trouwen

Op welke dagen kun je beter niet trouwen

Als jullie voornemens hebben over trouwen, dan is het vinden van de juiste en speciale dag voor de bruiloft erg belangrijk. Om te beginnen, wil je weten op welke dagen je beter niet kan trouwen?
Met het oog om de bruiloft datum in te stellen, moet je niet alleen het seizoen overwegen (als je wilt trouwen in het voorjaar, zomer, herfst of winter ), de perfecte gelegenheid voor de huwelijksreis, maar ook of er kans is dat bepaalde gasten aanwezig zijn of niet aanwezig op de bruiloft, onder anderen. Wanneer jullie besluiten over een trouwdatum, probeer de volgende datums te vermijden.Bijgelovige dag

Zelfs als je niet bijgelovig, het is nooit een goed idee om de huwelijksdatum in verband met een ongelukkige datum te prikken, zoals de 13e van de maand, of erger nog, vrijdag de 13e zijn. Sommige bruiden en bruidegoms proberen zelfs om het weekend na een vrijdag de 13e te vermijden.

Allerheiligen

Hoewel het een nationale feestdag is in veel landen, is Allerheiligen direct gerelateerd aan de dood zo ook de dag na Halloween. Dit is een dag voor degenen die geslaagd zijn en niet echt geschikt voor het vieren van een bruiloft.

De dag dat de klok verandert zomertijd wintertijd.

Er is niets erger dan het hebben van gasten die arriveren bij het huwelijk een uur nadat het is gestart of zelfs een uur te vroeg!
Maar In Nederland is dit meestal op Zaterdagnacht.

1 april, is altijd een dag vol grappen en kleine leugentjes om bestwil – dit is geen van alle het meest romantische …

Koningsdag

Probeer de dag voor Koninginsdag te vermijden, veel gasten willen graag de koningsnacht vieren.

Traditionele en belangrijke feesten

Het lijkt misschien super romantisch om te trouwen op oudejaarsavond, of zelfs op eerste kerstdag, maar de waarheid is dat je iedere dag moet vermijden tussen 22 december en 05 januari. Als jullie toch besluiten om de bruiloft datum in te stellen op een van deze dagen, de waarheid is dat je uiteindelijk met veel minder gasten zit dan je verwachtte. Deze tijd van het jaar is een tijd voor vakantie, en tijd doorbrengen met familie.Carnaval

Vooral voor de zuidelijke bruidsparen onder ons, vele zullen op vakantie gaan, of carnaval gaan vieren.

Voetbal / voetbalwedstrijd

Voetbal blijft natuurlijk een nationale sport, en menige gast zal er voor thuisblijven, en vooral Europees of WK-wedstrijden.
Stel je voor dat je gaat trouwen en NL staat op jullie dag in de Finale, dit zal een ramp zijn voor jullie feest, je zal dan al verplicht zijn een scherm in de zaal te zetten, en daar is jullie trouwdag niet voor bedoelt. Het EK 2020 begint op 12 juni 2020 en de finale is op 12 juli 2020. Wil je trouwen in 2020? Houd dan rekening met de de Nederlandse wedstrijden die plaatsvinden.

Zomer vakantie

Hou nauwkeurig bij wanneer jullie regio vakantie heeft, om dan je feest te vieren zul je beduidend minder gasten hebben.