bruidskleding-tips

Jullie staan op deze dag in het middelpunt van de belangstelling, dus de bruidskleding speelt een belangrijke rol op jullie trouwdag. Begin ruim van te voren met het bezoeken van bruidsshows, en bruidsmodezaken, en natuurlijk rond surfen op internet. De meeste merken laten al vroeg hun nieuwste collecties zien, en op internet heb je al je voorproefje. Je zult zelf al wel een beetje weten waar je voorkeur naar uitgaat, maar probeer toch wat andere jurken te passen. Neem vooral iemand mee die je goed kun adviseren, maar ook niet te veel mensen zodat je teveel verschillende meningen krijgt. De nieuwste trends in bruidsmode zijn ook zwart-wit , laat je hier niet van weerhouden, maar toch wordt er nog steeds het meeste in de witte trouwjurk getrouwd. Laat je ook goed adviseren door de bruidsmodezaak, deze hebben de ervaring welke jurk het beste bij jou past. Je figuur speelt een grote rol bij het type bruidsjurk. Zodra je je jurk hebt gekocht wordt deze aangepast aan jouw figuur, en zal deze perfect zitten op je trouwdag.Elleboog lengte bruidssluier

De nieuwe trends in trouwjurken zijn:

De bruidssluier en sleep zijn weer helemaal terug.
Kortom op en top vrouwelijk en Romantisch. Ook dit jaar zien we bijzondere halslijnen, en een witte kleur en een wijde rok zijn de kenmerken van de meeste bruidsjaponnen. Het verschil zit hem in de details. Dit jaar hebben de ontwerpers hun oog laten vallen op het decolleté en de bijzondere rug. Ook hebben de designers echt alles uit de kast gehaald, bloemen, strikken, tule, stippen, en er zijn een groot aantal lieve en korte jurkjes te vinden. Ook de materiaal mix, de stof die jouw droomjurk werkelijkheid maakt, er zijn verrassend veel stofcombinaties te vinden. Ook zeer soepel vallende jurken en vloeiende lijnen, geen wolken van tule, geen bonbonlookalikes, geen rococorokken, maar juist soepel vallende jurken. Ze zien er zomers en luchtig uit, feeëriek en relaxed. Een echte musthave voor strandhuwelijken en zomer bruiden.

Tips voor het kopen van je trouwjurk

De belangrijste tip bij het kopen van je trouwjurk is, vermijd te veel vrienden die met je meegaan om je trouwjurk uit te kiezen. Ze kunnen het nooit eens worden op dezelfde jurk, en je zou zelf verward en gefrustreerd kunnen raken.
Voorkom dat je met een jurk naar huis gaat boven je budget, de bruidswinkel zal u graag duurdere jurken laten passen, maar zeg vooraf duidelijk dat je niet boven het budget wil gaan.
Zeg dat je bruiloft één week eerder is, zo ben je er altijd van verzekerd, dat je jurk niet de laatste dag nog vermaakt moet worden.
Neem schoenen mee met de juiste hak hoogte die je draagt, dit voor het vermaken van de jurk.
Koop je lingerie die je eventueel nodig hebt ook in de bruidswinkel, zo kun je het meteen onder je trouwjurk aandoen, en kijken of het de juiste lingerie is onder jouw trouwjurk.Goede lingerie is erg belangrijk.
Zoek een bruidswinkel in jouw omgeving, zodat je niet steeds uren moet rijden om je jurk te passen.

prijs trouwjurk

Bruidsschoenen kopen

Ga op zoek naar schoenen die bij je bruidsjurk passen, en vooral die lekker zitten.
Loop je schoenen uit voor de grote dag, dit kun zere voeten besparen. Neem op je trouwdag ook een paar oude schoenen mee, spuit deze eventueel in de gewenste kleur, zo kun je altijd even wisselen.

De accessoires bij je trouwjurk

Let goed op de accessoires zoals schoenen en sieraden, deze kunnen je jurk ophelderen, maar met de verkeerde sieraden ook totaal afbreken.

Bruidslingerie

Koop goede passende lingerie, bruidslingerie is niet alleen mooi, maar moet ook comfortabel zitten. En het voornaamste het moet je figuur mooi accentueren. En vergeet de traditionele kousenband niet!!!

Tweedehands bruidsjurk kopen

Kun je je geen nieuwe bruidsjurk veroorloven, of vindt je het gewoon niet nodig,
dan zijn er tal van zaken die tweedehands bruidskleding verkopen. Deze jurken zien er als nieuw uit, zijn gereinigd, en maar één dag gedragen. Op internet op Marktplaatst en andere tweedehands sites kun je vaak voor weinig geld de trouwjurk van je dromen vinden.

De bruidsmode verandert ieder jaar zou je denken, MAAR, verandert er nu echt zoveel? 99% van de bruiden trouwt nog steeds in een lange witte trouwjurk. Het enige verschil is dat er het ene jaar een ruche of applicatie mode is, met veel lagen, en het andere jaar meer borduursel. Dus laat je niet gek maken, en ga voor de jurk waar je altijd van droomde. Maar niet alleen je jurk bepaald de stijl van de bruidsmode, ook je bruidsschoenen de bruidssieraden, je haarsieraden, alles speelt een grote rol. Je kunt nog zo’n mooie bruidsjurk hebben, de finishing touch zijn de bruidsaccessoires, je bruidskapsel en de bruidsmake-up.