trouwvervoer-trouwauto

Deze tips voor het huren van een trouwauto helpen je om je dag goed te beginnen. Voor velen is het een gangbare trend om het trouwvervoer tot het laatste moment te bewaren, het lijkt het laatste waar bruid en bruidegom mee bezig zijn.‘Hoe gaan we allebei van en naar de ceremonie?’

Bevestig het aantal gasten vroeg, veel paren zijn helemaal in de opwinding van de dag zelf en vergeten rekening te houden met de vraag of er voldoende ruimte is in het voertuig naar keuze voor alle gasten die meemoeten. Plan vooruit om te beslissen of alle gasten mee moeten op de rit daarheen? En zo ja, zal dezelfde chauffeur hen ook terugrijden van de ceremonie naar de feestlocatie?

Ontmoet je chauffeur om het schema van de dag te bevestigen, of geef op z’n minst een lijst met een schema, veel mensen laten deze stap open voor interpretatie, maar om ervoor te zorgen dat je een echt stressvrije dag hebt, moet je de chauffeur vóór de dag contacteren om de tijden voor ophalen en afzetten te bevestigen.

Reserveer van te voren.

Het spreekt voor zich dat als je een droomauto voor ogen hebt je zo vroeg mogelijk navraag moet doen. Hoe sneller je de trouwautomet je chauffeur kunt bevestigen, hoe beter. Vermijd de last minute huwelijkstress!

Jullie trouwdag vraagt om een bijzondere trouwauto. Dat spreekt voor zich.

Er zijn veel verschillende trouwauto’s te huur, van een oldtimer, Kever, Bentley, Rolls Royce, Hummer, Mercedes, Limousine tot een bakfiets. Maar welke auto jullie kiezen hangt een beetje af van jullie stijl en budget. Als je een lange sleep hebt, of in een kasteel trouwt, ga je natuurlijk niet in een kever.
Om kosten te besparen kan je in de familie nagaan wie er een mooie trouwauto heeft. Vraag of je deze mag lenen voor 1 dag, en of dat de eigenaar chauffeur wil zijn voor jullie.
Huur je een trouwauto denk er vooraf goed aan of deze auto wel betrouwbaar is en deze jullie naar de plaatst van bestemming brengt. Bespreek vooraf de prijs zodat je naderhand geen vervelende dure rekening krijgt, bijvoorbeeld chauffeurskosten, brandstof, en kilometerheffing. Vaak zullen jullie ook samen met de bruidsauto op de foto staan, dus zorg dat hij er mooi uitziet. En pas je autoversiering aan op de rest van de bloemen.In theorie zou je in staat moeten zijn om het trouwvervoer door je verloofde te laten boeken, maar tenzij je verloofde je wil meetrekken in een tweezits sportwagen, wil je misschien wat inbreng hebben bij het kiezen van de auto, voordat je in de wagen moet klimmen met je grote jurk. Voordat je het type trouwauto kiest voor je grote dag, zijn hier enkele trends en tips voor trouwauto’s.

Bijzondere trouwauto

Overweeg wat voor soort auto bij de trouwdag past

Het is jouw dag en de auto maakt deel uit van het hele pakket. De stijl van de auto is over het algemeen net zo belangrijk als het kleurenplan van je bruiloft goed krijgen. Streef ernaar de stijl van de trouwauto aan te laten sluiten bij de stijl van je bruiloft.

  • Vind je alle dingen vintage leuk? Dan is een vintage auto zoals een Volkwagenbusje, Kever of een Cadillac misschien een goede keuze.
  • Houd je van traditionele dingen? Dan is een Rolls Royce Silver Cloud, Bentley of Jaguar misschien wel de beste keuze.
  • Vind je het leuk om snel en pittig te leven? Misschien is jouw stijl een Ferrari of een auto die bekend staat om snelheid.
  • Vind je het leuk om een ​​statement te maken? Misschien is een Hummer of een gigantische Limousine meer naar je smaak?
  • Houd je van modern en minimaal? Kies een standaard, moderne en goed uitgeruste auto die betrouwbaar en netjes is.
  • Hou je van eigenzinnig? Mogelijk zijn er ongebruikelijke voertuigen die je kunt gebruiken. Deze zijn misschien niet beschikbaar via de gebruikelijke specialisten in wagenparken, dus houd daar rekening mee bij het kiezen van een voertuig dat enigszins afwijkend is.

Klassiek trouwvervoer

Klassieke auto’s zijn nog steeds een populaire keuze, omdat ze een tijdloze elegantie toevoegen aan de dag, en meestal groot genoeg zijn voor de bruid en haar jurk. Trouwautoleveranciers zien echter een toename in de populariteit van twee kleuren, sprankelend wit voor de sprookjesachtige witte bruiloft, en slank zwart voor stijlvolle moderne bruiden.

In navolging van de algemene trend om trouwfeesten te personaliseren en een klein beetje van je persoonlijkheid in de procedure te injecteren, zijn veel stellen op zoek naar iets unieks of eigenzinnigs voor hun trouwauto. Of je nu kiest voor een Vespa, een Engelse taxi, aan boord van een speedboot of in een Volkwagenbusje, het vinden van een ongewone trouwauto zal karakter toevoegen aan je bruiloft.

trouwvervoer Beauford

Met een groeiende trend om de ceremonie en receptie op dezelfde locatie te houden, verschuift de focus van de auto waar de bruid zal aankomen en naar de auto die het pas getrouwde stel zal verlaten. Als je op enige afstand reist naar je huwelijksnachthotel, of rechtstreeks naar je huwelijksreisbestemming; doe het in stijl met een luxe trouwauto uitgerust met romantische muziek, lekkere hapjes en comfortabele dekens.

Milieu bewust vervoer

Veel milieubewuste paartjes zijn op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven voor de traditionele trouwauto en sommige zorgen voor opschudding door aan te komen op tandemfietsen, in golfbuggy’s en met paard en wagen. Er is echter een meer luxe toevoeging aan de milieuvriendelijke trouwauto, met hybride trouwauto’s die een milieuvriendelijke manier creëren om naar de locatie te komen.

Tandem-trouwvervoer

De trouwauto heeft altijd veel aandacht gehad in huwelijksfotografie, maar de huidige trend is om de fotograaf in uw auto te laten meereizen, zowel op weg naar de ceremonie als op weg naar de locatie. Dit kan resulteren in een aantal fantastische foto’s, vooral als gasten tegelijkertijd op dezelfde route naar de locatie rijden. Je moet er echter voor zorgen dat de trouwauto groot genoeg is om de fotograaf te huisvesten, en om te accepteren dat je niet veel kwaliteit alleen met je nieuwe echtgenoot in de auto zult krijgen. Een volkwagen caddy is hier uitermate geschikt voor, dit is trouwens ook een topper de laatse jaren. Wil je een trouwbusje moet je snel zijn met reserveren, want de witte, en blauwe zijn zo gereserveerd, en vol is vol. Lang geleden zijn de dagen van smakeloze stretch limo’s, en de nieuwe trends zijn in de richting van vintage auto’s van de dromen van het bruidspaar.

Het budget voor je trouwvervoer

Omdat het budget van invloed kan zijn op welke auto je op de grote dag zult hebben, is een andere bepalende factor het bruiloftsthema. Je zult geen gloednieuwe Cadillac willen voor een rustieke bruiloft in het land of een vintage Model-T voor een bruiloft in de stad. Kies auto’s die bij je thema passen. Zoals ik al eerder zei, zijn de dagen van het gebruik van een limousine als standaard elegante manier van vervoer voorbij. Het bonte grote voertuig is voor altijd weg. Mensen kiezen nu meer dan ooit voor stijl en persoonlijke smaak. Hoewel de limousine buiten beeld is, zijn er een paar vervoerswijzen die voor bijna elke zaak werken. Een onderbenutte methode is een Jeep. Dit werkt voor rustieke, vintage, grillige en klassieke thema’s, evenals vele andere en kan ook worden gebruikt op verschillende locaties, zoals het land, de stad en het strand. Een ander geweldig idee is om fietsen te huren. Deze zijn ideaal, omdat het leuk of eenvoudig kan worden gemaakt, en het is altijd een aandoenlijke aanraking om een ​​feest te beginnen en te beëindigen.

Vintage trouwvervoer

Een ander belangrijk thema voor bruiloften in het komende jaar is de vintage look. Hoe je dit thema interpreteert, of het nu gaat om een ​​vintage Hollywood-glamourgevoel of om een ​​meer ontspannen Gaby chic thema, is aan jou. Om aan te sluiten bij deze old-school vibe, heb je een trouwauto in klassieke stijl nodig, zoals de open top Beauford uit de jaren 60, de vorstelijke Daimler , of voor diegenen die een Hollywood-vibe willen channelen, wat dacht je van iets anders dan een authentieke 1950’s Cadillac, en de topper is natuurlijk het VW busje, zeker als je een BOHO stijl hebt is dit een topper.

trouwvervoer-vw-busje

De engelse bus blijft ook een topper, en zeker als de hele familie mee pendeld in de bus. het is een uitkomst als iedereen vanuit het huis, samen naar het gemeentehuis of trouwlocatie gaat, en misschien daarna weer door moet naar de feestlocatie. Zorg dan wel dat ook iedereen weer bij het verzamelpunt terug keert.

Hoe ziet de bruidsstoet eruit?

De bruidsstoet bestaat officieel uit de ouders, broers en zussen, grootouders en de getuigen daarna de rest van de familieleden en vrienden.
De eerste die opgehaald wordt is de bruidegom. Hij wordt vervolgens naar het huis van zijn bruid gereden. In de eerste volgauto komen de beide ouders van het bruidspaar: In de volgende auto’s komen de getuigen, broers en zussen en grootouders en andere familieleden. Het bruidspaar stapt in als laatste maar rijdt vooraan in de stoet. Bij het gemeentehuis en de kerk wordt gewacht tot alle andere gasten uitgestapt zijn. De ceremoniemeester regelt het vertrek van de bruidsstoet. Hij is de laatste die vertrekt om er zeker van te zijn dat er niemand is achtergebleven.

De etiquette voor de bruidsauto

De bruid zit in de auto rechts van de bruidegom. Bij het binnengaan van het gemeentehuis of kerk loopt de bruid ook rechts. Zij zit ook rechts tijdens de trouwceremonie. Bij het verlaten van het gemeentehuis en/of kerk loopt de bruid links van de bruidegom.

Het huren van een trouwauto:

Huur je auto bij een vertrouwd bedrijf, het zou een ramp zijn als je trouwauto niet op komt dagen.
Spreek van te voren af wat voor autoversiering je wilt.
Regel je bruidsauto 1 jaar van te voren, de populaire trouwauto’s zijn al vroeg bezet.

De grootte van de bruidsauto:

Pak een niet te kleine auto ( beenruimte, en je sluier)
Een Kever is leuk, maar niet erg comfortabel.
Dit ook met een oldtimer fiat 500 , je past er bijna niet in.

Het bloemstuk voor de bruidsauto

Je kan er voor kiezen om een traditioneel boeket op de auto te plaatsen, maar er zijn nog tal van andere leuke mogelijkheden voor de Auto versiering. denk aan leuke tule strikken. Kleine trosjes bloemen met strikken aan de zijkant van de auto. Geef je volgstoet ook allemaal dezelfde leuke strikken. Met strikken en tule pimp je een bruidsauto trendy op. Denk eventueel aan het volgvervoer, en de antennestrikjes

decoratie-trouwauto

Goedkope trouwauto

De goedkoopste bruidsauto is nog altijd de auto van vrienden, jezelf, of van familie.
Heb je geen voorkeur voor een bepaalde auto zoals een oldtimer, of Limo, kijk dan eerst
bij vrienden of familie of die een geschikte auto hebben. Ze zullen vereerd zijn als jullie vragen
deze te mogen gebruiken als trouwauto.

Ook de trouwkoets blijft bij vele bruidsparen erg geliefd.

Naast de bijzondere uitstraling biedt een oldtimerbus tal van voordelen. Zo komen op jullie trouwdag al je gasten tegelijk aan bij de trouwlocatie en bespaart u uw gasten eventuele parkeer ergernissen.

Wat kost een trouwauto?

De prijs van een trouwauto huren hangt sterk af van het aantal kilometers, de tijd, en met of zonder chauffeur. Een trouwauto met chauffeur zal duurder zijn daar er mankracht betaald moet worden. Huur je een auto per dag, zullen de kosten lager liggen.Heb je de trouwauto enkel nodig om van huis naar het stadhuis te gaan, zal het goedkoper zijn als dat je de hele dag een auto met chauffeur tot je beschikking hebt. Gemiddeld geven bruidsparen tussen de € 300 en € 500 uit aan trouwvervoer.

Artikelen trouwauto

volkswagenbus

Volkswagenbus trouwen

TROUWVERVOER & PHOTO BOOTH Overdag kunnen jullie de Volkswagenbus als trouwvervoer gebruiken en ’s avonds komen we naar jullie trouwlocatie