Trouwbeurzen

Trouwbeurzen en Modeshows

Door een trouwbeurs te bezoeken doe je vaak veel inspiratie op. Er zijn tal van bedrijven die je de nieuwste trouwtrends tonen, en diverse cateraars en bruidstaarten waar je alvast een voorproefje kan nemen van lekkere hapjes en bruidstaarten. Ook qua decoratie voor je bruiloft zul je hier inspiratie vinden. Ook als je een trouwbeurs bezoekt bij jou in de regio, kom je vaak bedrijven tegen uit jouw regio.

Een groot aanbod van bruidsmode vind u op diverse trouwbeurzen door het hele land. U vindt hier Bruidsmode voor bruid en bruidegom, en bruidskinderen. Ook zullen hier aanbieders zijn voor trouwkaarten, Bedankjes, Trouwvervoer, Entertainment, en Fotografen etc. Kortom alles wat je bij het organiseren van je trouwdag nodig hebt. Ook zijn er diverse bruidsmodezaken in je regio die regelmatig een bruidsmodeshow organiseren. Het uitzoeken van een bruidsjurk is en blijft een leuke bezigheid voor de dames. Vraag je beste vriendin of je moeder en bezoek een van de modeshows in je buurt. Trouwbeurzen en modeshows, een mooie gelegenheid in de voorbereiding naar jullie trouwdag,Wat kan ik verwachten van een trouwbeurs

Dit is wat je kunt verwachten op een trouwbeurs: een ENORME hal vol bruiloft gerelateerde verkopers met een aantal van hun beste dingen die te zien zijn, en vaak kortingen om van te profiteren! Elke verkoper heeft zijn eigen stand die ze zelf decoreren en ontwerpen. Ze kiezen welke promoties, giveaways en deals ze exclusief voor hun bruidsparen maken.

Bijna elke stand is interactief en geeft schattige freebies of gratis bruidstaart proeven, zodat je weet dat je niet met lege handen weggaat! Sommige van de grotere bruidsshows hebben de rode loper liggen waar je een aantal van de heetste looks in bruidsmode krijgt te zien! Ook heb je leuke bruidsbeurzen waar echte make-up artiesten je gratis opmaken, om zo een voorproefje te krijgen hoe jij er op je grote dag uit kunt zien! Kortom op elke bruidsbeurs waar je naartoe gaat, is er altijd veel te zien en te doen, dus je zult je zeker niet vervelen. Het doel van elke bruidsbeurs is om je aan te moedigen om plezier te hebben, meer te leren over leveranciers waarin je geïnteresseerd bent en gratis spullen en geweldige kortingen te krijgen! Bruidsbeurzen zijn gemaakt om je bruiloft planning proces op een leuke manier te versnellen waarmee je ook geld kunt besparen !

Hoe bereid je je voor op een bruidsbeurs?

De beste manier om het meeste uit de bruidsbeurs te halen waar je naartoe gaat, is door voorbereid te zijn. Een van mijn grootste adviezen bij het voorbereiden om naar een bruidsbeurs te komen is om vooraf goed te eten! Er gebeurt veel tijdens bruidsbeurzen, en al deze drukte kan echt vermoeiend zijn. Ontbijt of lunch voordat je naar de bruidsbeurs gaat om ervoor te zorgen dat je genoeg energie hebt om je door de beurs te dragen!
Elke bruid heeft wel een paar vriendinnen die meehelpen met het huwelijk plannen, dus het is een geweldig idee om die mensen met je mee te nemen.
Er zullen altijd genoeg trouwverkoper op de beurs zijn. Van bruidswinkels tot verhuurwinkels tot dj’s, er is voor elk wat wils op bruidsbeurzen. Neem de tijd om de beurs te verkennen en als je niet met iedereen wilt praten, neem dan gerust hun visitekaartje!

Bekijk de agenda, en bezoek snel een bruidsbeurs.

Bruidsbeurzen Januari 2021

Bruidsbeurzen februari 2021

Bruidsbeurzen Maart 2020

Bruidsbeurzen April 2020

 

Bruidsbeurzen Mei 2020

Bruidsbeurzen Juni 2020

Bruidsbeurzen Juli

Meestal zijn er geen beurzen in Juli

Bruidsbeurzen Augustus

Meestal zijn er geen bruidsbeurzen in augustus

Bruidsbeurzen September 2020

Trouwbeurs Krimpenerwaard
26 september 2020
De Witte Brug, Lekkerkerk

De Krimpenerwaardse Trouwbeurs ’t Groene Hart vindt plaats op zaterdag 26 september 2020 van 11.00 tot 16.00 uur. Je bent dan welkom in Hotel-Restaurant De Witte Brug aan de Kerkweg 138 in Lekkerkerk.

Op het voorlopige programma staan onder meer:

  • live ceremonies om 12.30 en 14.30 uur
  • verschillende demonstraties
    allerlei presentaties van uiteenlopende producten en diensten
  • diverse proeverijen én
  • de verloting van een gratis diner voor 2.
  • De toegang + parkeren + goodiebag + kans op een diner voor 2 zijn GRATIS!

Bruidsbeurzen Oktober 2020

Bruidsbeurzen November 2020

Bruidsbeurzen December 2020