bruidsaccessoires

Dus je hebt de trouwjurk en schoenen nu nog gewoon iets voor de finishing touch, de bruidsaccessoires die je nodig hebt.Tips voor de bruidsaccessoires

In de aanloop naar de grote dag is het kopen van de trouwjurk voor veel bruiden het absolute hoogtepunt.Maar daarmee ben je er nog niet! Het zijn de accessoires die het plaatje compleet maken. Besteed daarom ook veel aandacht aan het uitzoeken van de juiste accessoires, sieraden, tasjes en schoenen.Hoe beter je deze qua uitstraling afstemt op elkaar én de jurk, hoe completer en mooier je bruidslook. Kijk heel goed naar je jurk: welk materiaal is gebruikt? Zitten er bijvoorbeeld parels op of juist strass steentjes? Ons advies is om in de bruidswinkel ook meteen accessoires te passen zodat je ziet wat ze met het totaalplaatje doen.

Bruidshandschoenen

Handschoenen waren vroeger een deel van de bruidskleding. Ze voegden verfijning en elegantie toe, en zouden altijd worden gekocht, samen met de sleep en sluier.
Vandaag hebben bruiden een iets andere kijk op dragen van handschoenen op hun trouwdag.
Alhoewel de formele etiquette nog steeds aanbeveelt dat een bruid handschoenen draagt als symbool van de genade.
Een van de voordelen bij het dragen van handschoenen, ze kunnen helpen bij het hebben van bezwete handen of vette vingers die je jurk vies maken.
Over de lengte van de handschoen, hoe korter de mouw van de bruidsjurk, hoe langer de bruidshandschoenen.

bruidshandschoenen-pols

De tiara het bruidssieraad!

Als je je trouwjurk koopt bij een winkel zullen ze ook een paar schoenen en een tiara aanbevelen,
Maar, wees niet te haastig in de aankoop van een tiara, neem de tijd om rond te kijken naar de verschillende stijlen en modellen. Praat met uw kapper want zij zullen een goed idee hebben van wat voor soort stijl het beste voor jou is. Stem de tiara af bij de sieraden en stijl van je jurk en je bruidskapsel..

Tiara-bruid

Bruidssieraden

Net zoals het dragen van je haar, zal je aandacht ook gevestigd zijn op je gezicht en decolleté, dus zorg ervoor om te kiezen voor bijpassende oorbellen en een ketting om je bruidsjurk te complimenteren.
Parels werden voor vele jaren beschouwd als ideale sieraden vanwege de symbolische betekenis van zuiverheid en onschuld. Het zijn ook vrij neutrale sieraden, die bij iedere bruidsoutfit passen.

parels-bruid

Ga jij voor een sluier?

Wat voor soort sluier heb ik nodig?
De bruiloft sluier of mantilla is een eeuwenoud accessoire gedragen door de bruid, in de nieuwe bruidsmode trends komt de sluier dan ook weer helemaal terug. Je kunt kiezen voor een lange sluier of een iets kortere.
De sluier is ook heel goed besteed om iets aan je figuur te camoufleren, het maakt een kleine bruid bijvoorbeeld langer.
Vraag om advies van de bruidsmodezaak waar je je jurk koopt, en aan je kapper.

sluier-bruid

Bruidslingerie

De bruidslingerie is van essentieel belang voor de pasvorm van je trouwjurk. Welke lingerie draag je nu het beste onder welke trouwjurk?
Kies daarom altijd voor de juiste Bh of bustier die bij jouw stijl trouwjurk hoort.

Op welk tijdstip dat je eigenlijk je huwelijksnacht lingerie aantrekt is echt een persoonlijke keuze.
Misschien wil je gewoon je trouwjurk uitdoen en je paar prachtige kousenbanden onthullen,
en een prachtige set van jarretels met een bijpassende beha. Of wil je misschien de tijd nemen door jezelf op te frissen en een entree maken in het dragen van iets zeer bijzonders.

Parfum op je trouwdag

Koop niet zomaar een ander parfum, zonder dat je het uitbundig getest hebt. Vaak gaan parfums bij zweten, of emoties anders ruiken op je lichaam. Gebruik op je trouwdag een parfum waar je mee vertrouwd bent. Gebruik ook niet een erg zwaar parfum, maar ga voor de lichtere bloemen geuren. Zelf ben ik fan van Dior Boucheron, en Clinic de Elixer. Onlangs is er een leuk nieuwe geur uitgekomen van Armani voor hem en haar, met de naam stronger with you en because of you . Leuk cadeua om elkaar te verwennen op je trouwdag!

Bruidsschoenen

Je trouwschoenen moeten altijd je jurk complimenteren.
Als je trouwjurk in een patroon is, en als je besluit dat je dat patroon wil aanhouden,
moet het in dezelfde stijl zijn. In geval van twijfel, kies altijd voor gewone trouwschoenen zonder patroon, op die manier kun je niet fout gaan.
Qua hoogte moet je kijken wat je gewend bent om op te lopen, maar probeer wel voor enigszins hak te kiezen, zo vermijd je dat je achterover hangt. Kies altijd voor een schoen die comfortabel zit, je moet er een hele dag op staan. En gekleurde bruidsschoenen kunnen geweldig staan onder een witte bruidsjurk!

Draag jij een bril?

Vergeet niet dat je dierbaren je kennen met een bril op, en als de mensen je ‘kennen’ met een bril, waarom zou je er als ‘iemand anders’ willen uitzien op je trouwdag?
Als je toch net aan een nieuwe bril toe bent, kun je natuurlijk rekening houden met de stijl van je outfit. Je kun ook besluiten om contactlenzen te dragen, maar vaak krijg je hier nadien spijt van. Vaak hebben je ogen en gezicht zich al aangepast aan het dragen van je bril
.

Bruidstasjes

Bruids-handtassen zijn niet van die grote dikke leerachtige stijlen die we gebruiken voor dagelijks gebruik. Ze zijn elegant, smaakvol en verfijnd en ontworpen als aanvulling op uw mooie trouwjurk.Je kunt niet zonder bruidstasje, denk aan je lipstick, je zakdoekje. Heb je gekozen voor mooie gekleurde trouwschoenen, neem dan je bruidstasje in dezelfde kleur.

Kies een mooie bruids zakdoek!

Een zakdoek kun een waardevolle aanvulling zijn op je bruiloft het brengt een vleugje koninklijke en romantische betekenis aan je trouwdag. Kies daarom ook voor een mooie katoenen witte zakdoek met geborduurde applicaties en kant.

zakdoek-bruid

Bruidsaccessoires Artikelen

Beautifil-bride-shopThe Beautiful Bride Shop

Van bruidsschoenen, bruidssluiers, bruidslingerie, bruidssieraden, jeansjasjes tot decoratie en trouwjurken.