Bruidsmeisjes

Heb jij al gedacht of je wel of geen bruidsmeisjes neemt. Nou in Amerika denkt een bruid er niet over na dat is het eerste wat de bruid doet, haar bruidsmeiden uitzoeken. En ook niet één ,nee minimaal 4, maar het liefste 6. Verwar het niet met bruidskinderen! In de jaren 50 en 60 hadden we in Nederland ook nog de bruidsmeisjes aan de zijde van de bruid staan.
In de loop der jaren is deze traditie helaas verloren gegaan.
Gelukkig zien we de bruidsmeiden weer terug komen, eigenlijk hoort het bij een bruid, en zijn ze onmisbaar. Vraag je beste vriendinnen of zusjes als bruidsmeisje, en volg deze tips.De taken van het bruidsmeisje.

  • Nou die zullen we even opsommen.
    De bruidsmeiden hebben veel verantwoordelijkheden.
  • Ze verzorgt van oudsher de bruid, en het organiseren van de vrijgezellenavond.
  • Op de dag van de bruiloft zal het bruidsmeisje helpen met de bruidsjurk.

Een van de belangrijkste taken die het bruidsmeisje doet, is om op te staan naast de bruid tijdens de ceremonie.en haar boeket vast te houden wanneer dat nodig is .
Ze is ook de “houder” van de bruid de hele dag, het aanpassen van het wanneer de bruid arriveert bij het altaar.om te helpen bij de drukte voor de receptie.
De bruidsmeid kan worden gevraagd om een toast uit te brengen.

Kortom de taken van een bruidsmeisje zijn zoals van een ceremoniemeester.Welke jurk voor een bruidsmeisje

Geef de bruidsmeisjes allemaal dezelfde kleur of tint jurk, en pas jouw bruidsboeket aan aan de jurk van de bruidsmeisjes.
Geef de meiden een neutraal passend boeket. Het begint steeds meer een trend te worden om bruidsmeiden naast de bruid te zetten. Ook in Nederland begint het stilaan weer een trend te worden, en zelfs het tv programma SAY YES TO THE DRESS ? BRIDESMAIDS op TLC is een groot succes! Je kunt het natuurlijk heel traditioneel doen met allemaal dezelfde lange jurken, maar op een speelse manier is ook erg leuk. Geef je bruidsmeiden verschillende jurken aan in dezelfde kleur. Of kies voor allemaal een ander kleurtje. Je trouwreportage met bruidsmeiden zullen daardoor prachtig zijn. Kies wel voor jurken die passen bij jouw stijl en thema.

bruidsmeiden-bruid-jurken

De kosten van bruidsmeisjes

Als je een bruiloft organiseert, heb je je waarschijnlijk al gerealiseerd dat een bruidsmeisje duur is, maar weet je echt hoeveel het je gaat kosten? Dit zijn de algemene kosten die de gemiddelde bruiloftsjuf treft.

De kostprijs van bruidsmeisjes kleding bedraagt ​​gemiddeld ongeveer € 100 .Maar houd rekening met de kosten van aanpassingen, schoenen, speciale lingerie en andere accessoires en die kunnen de prijs snel verdubbelen. En hoewel 100 € de gemiddelde prijs is voor een jurk, kan de bruid kiezen voor een jurk die € 500 of meer kost.
Haar, make-up en manicures Veel bruiden zeggen tegen hun bruidsmeiden ik dacht dat het leuk zou zijn als we allemaal ons haar en make-up samen gedaan hadden! ” Wat ze weglaten is wie ervoor betaalt. Ze krijgen een jurk, maar je kunt vastlopen met een rekening van €100 of meer. Gelukkig zijn er manieren om een ​​bruidsmeisje te kleden met een beperkt budget.

jurken-bruidsmeisjes

Tips om geld te besparen op je bruidsmeisje

Wees eerlijk
Hopelijk vroeg je vriendin je om op de bruiloft te zijn omdat ze jou meer waardeert dan je portemonnee. Als ze het vraagt, vertel haar dan eerst hoe vereerd je bent en hoe gelukkig je voor haar bent. Laat vervolgens, idealiter voordat je het accepteert, weten dat je op een begroting zit. Vraag of ze met je kan werken om de kosten laag te houden.
Eerlijk zijn betekent niet dat je negatief moet zijn. In plaats van alleen maar te zeggen hoe duur alles is, zorg ervoor dat je spreekt om creatieve (en goedkopere) alternatieven aan te bieden. De eerste is een manier om je vriendschap niet te verliezen, terwijl de laatste kan helpen om de kosten voor iedereen te verlagen.

Geld besparen op de jurk van een bruidsmeisje

Dames, we weten hoe moeilijk het kan zijn om bruidsmeisjesjurken te vinden die bij al je meisjes passen, het is moeilijk genoeg om een ​​prachtige jurk voor één persoon te vinden, laat staan ​​een jurk die voor al je bruidsmeisjes werkt .Stel dat de bruid voor dat alle bruidsmeisjes verschillende jurken in dezelfde kleur wil. Dit is een mooie manier, terwijl elke meid de jurk mag kiezen die voor haar en haar portemonnee werkt. Als de bruid liever een uniforme uitstraling heeft, help dan jurken te zoeken tegen lagere prijzen. Kijk niet meteen in een bruidsmodezaak naar jurken, online zijn er zoveel leuke aanbieders die uitstekende bruidsmeisjesjurken hebben voor nog geen 30€.

Geld-besparen-jurken-bruidsmeiden