Bruidsduiven

Witte bruidsduiven

Steeds meer bruidsparen kiezen na afloop van de huwelijksvoltrekking voor witte bruidsduiven. Bruidsduiven zijn een symbool voor vrede en geluk. Je kan kiezen voor 2 bruidsduiven, maar natuurlijk ook voor meerdere 7 is ook een geliefd aantal.
De bruidsduiven zitten meestal in een mooie witte mand, en ze wachten tot het bruidspaar het gemeentehuis of kerk verlaat. Dan zullen bruid en bruidegom de bruidsduiven in de hand houden en loslaten. De witte duiven zullen ook als paartje weer samen terugvliegen naar huis. De witte bruidsduiven zijn een mooie aanvulling op een bruiloft .
De duiven samen betekenen een leven van liefde, trouw en vrede.
Traditie geldt dat als een paar witte duiven zijn te zien op uw bruiloft, dat het huwelijk zal worden gezegend. 

Duiven zijn traditioneel partners voor het leven, zo zijn ze de perfecte symboliek van de eenheid van een huwelijk . De duiven kunnen worden vrijgegeven door de hand van de bruid en bruidegom of uit een decoratieve kooi of uit een mand zoals gewenst. Ook zijn er roofvogels speciaal voor een huwelijk, b.v. een uil die getraint is om de trouwringen aan te vliegen.

bruidsduiven-uitvliegen

Meer artikelen bruidsduiven

Vlinders uitvliegen bruiloft

Vlinders loslaten op je bruiloft Heb je iets speciaals met vlinders is dit natuurlijk fantastisch. Je kan het vlinderthema op verschillende manieren laten terugkomen op

Bruidsduiven Nederland

Witte bruidsduiven is vreugde en geluk delen als je samen begint aan je nieuwe leven.Leveranciers van witte duiven in Nederland Bruidsduivenverhuur Drenthe Bruidsduiven verhuur voor Midden