Huwelijksreis

Eerst trouwen en daarna op huwelijksreis. Of trouwen op je huwelijksreis. Je bent nét in het huwelijksbootje gestapt en wilt dat sprookjesachtige gevoel zo lang mogelijk bewaren. Waar kan dat beter dan op huwelijksreis. In een luxe romantische suite, genieten van de omgeving en van elkaar.Als je kiest voor een huwelijksreis, zijn er veel bestemmingen. Van een tropisch eiland tot een tentje op de Veluwe. Trouw je in de winter zal je vakantie naar zonnige oorden goedkoper zijn als in het hoogseizoen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen in het buitenland te trouwen. Hierbij gaan wel wat voorbereidingen vooraf.

Tips voor boeken van huwelijksreis!Boeken van alle grote vakanties kunnen stressvol zijn, maar het boeken van je huwelijksreis kan alleen maar groter worden, want het is het begin van jullie nieuwe leven samen. Om de huwelijksreis van jullie dromen met de minste hoeveelheid stress te boeken, hebben we een paar tips om jullie op weg te helpen.Huwelijksreis-Bordeau

1. De verwachtingen.

Ja, jullie huwelijksreis hoort bijzonder en romantisch te zijn, maar stel je niet in op verwachtingen die misschien niet haalbaar zijn. Als je al meer op vakantie bent geweest samen, kun je je afvragen hoe top al deze vakanties die jullie samen hebben gehad zijn geweest. Dus verwacht niet dat je huwelijksreis de perfecte vakantie van je leven zal worden, maar zie het als ontspanning en heerlijk samen zijn na alle stress en voorbereidingen van jullie huwelijk.

2. Blijf georganiseerd.

Als je van plan bent jullie huwelijksreis samen met je verloofde te plannen, dan is degene die meer is georganiseerd degene die de boekingen zou moeten bijhouden. Deze persoon hoeft niet al het werk te doen, maar hij of zij moet alle informatie die jullie nodig hebben voor de huwelijksreis organiseren. Georganiseerd op vakantie gaan helpt stress te verminderen omdat er informatie zal zijn daar waar je het nodig hebt en wanneer je het nodig hebt.

3. Gebruik meerdere bronnen bij het onderzoek naar uw bestemming.

Het is te gemakkelijk bij het boeken van je huwelijksreis om verouderde informatie over hotels, luchthavens, restaurants, excursies krijgen , en andere activiteiten kunt je van te voren kan reserveren. De beste manier om verouderde en onjuiste informatie te voorkomen is om meerdere, regelmatig bijgewerkte bronnen te gebruiken. Het internet heeft de neiging om regelmatig updates te laten zien, maar check de data op alle aanverwante artikelen die je kunt vinden. Het is ook raadzaam om een paar reisgidsen te kopen, zodat je de informatie dubbel kan checken voor je bestemming. Vóór de aankoop van elk boek, check de datum auteursrecht om te zorgen dat het vrij actueel.

4. Geef jezelf voldoende tijd.

Voel je niet onder druk gezet om direct na je huwelijk op huwelijksreis te gaan, als je het gevoel hebt dat het te belastend is voor beide plannen tegelijk – vooral als je met een korte verloving op planning zit! Geef jezelf dan ten minste zes maanden om de huwelijksreis van jullie dromen te plannen, zelfs als dat betekent dat de huwelijksreis een paar maanden na jullie huwelijk plaats vindt.

5. Praat met een reisbureau.

Praten met een reisbureau betekent niet dat je verplicht bent om er gebruik van te maken. Bel een paar reisbureaus die gespecialiseerd zijn in huwelijksreizen en vergelijk hoe zij je kunnen helpen met het organiseren van je reis. Je zou verbaasd zijn en besluiten om een reisbureau het werk te laten doen, om zelf alle stress te voorkomen. Vaak ben je ook niet duurder uit,

6. Stel een zorgvuldige begroting.

De nummer een oorzaak van een huwelijksreis plannen is stress is geld. Zorg ervoor niet op creditcard schuld op vakantie te gaan. Als je zorgvuldig gaat plannen, kun je dit voorkomen. In plaats daarvan, budget zorgvuldig, winkel voor aanbiedingen. Een cruise of een all-inclusive resort biedt al uw onderdak, maaltijden en entertainment tegen een vaste prijs – waardoor het makkelijker wordt om de begroting van jullie uitgaven in de hand te houden.

7. Gebruik een huwelijksreis register .

Als geld een zorg is voor jullie huwelijksreis, of als je gewoon liever een onvergetelijke huwelijksreis ervaring hebt dan een keuken vol met dubbele apparaten die je nooit zult gebruiken, is het raadzaam om vooraf aan te geven aan de bruiloftsgasten dat jullie graag als geschenk een huwelijksreis willen. Met andere woorden een envelop met geld die jullie zullen gebruiken voor jullie bestemming.

8. Benader persoonlijk

Het is verleidelijk om alle boekingen online te doen, maar je kunt eigenlijk meer hulp krijgen en betere deals als je direct belt om uw boekingen te maken. Dit is niet zo veel het geval voor luchtvaartmaatschappij boekingen, maar het helpt wel als het gaat om hotelkamers. Vertel de werknemer die je spreekt dat het om je huwelijksreis gaat, en dan zou je zelfs nog wat upgrades of meer kortingen kunnen krijgen. Spreken met mensen via de telefoon betekent dat je kunt vragen over de details van jullie reis en de bestemming. Vraag altijd naar de naam van de persoon waarmee je hebt gesproken, en noteer deze.

9. Weten op welke naam boeken

Voor de meeste koppels, is het het best om huwelijksreis tickets en kamers te boeken op de pre-wedding naam van beide partijen. Het is belangrijk dat uw namen overeenkomen met uw ID. Dit geldt met name voor het buitenland, omdat uw vliegtickets en hotelkamer namen nodig hebben om de naam op uw paspoort, deze zullen na een paar weken of maanden nog niet verandert zijn op je paspoort. Zowieso moet je altijd inchecken voor een vliegticket met de juiste namen die op je paspoort staan.

Waar je ook heen gaat, geniet met volle teugen van jullie wittebroodsweken. Enkele suggesties voor je huwelijksreis, Mexico ,Cariben, Aruba, Zuid-Afrika, Malediven, Curaçao,

Kenia: mooie bestemming 

Avontuurlijke safari’s en romantische diners in de wildernis
Luieren op wit verlaten stranden, snorkelen in warm helder water en thuiskomen in een luxe villa met privé-butler. Kenia heeft alle ingrediënten voor een betoverende huwelijksreis.
Films en boeken te over die de romantiek van het Afrikaanse landschap bezingen. Tijdens een safari ervaar je dit zelf. De kennismaking met de wilde dieren, de schitterende zonsopkomst en ondergang en de zwoele geur van de steppe zijn louterend, zo niet overweldigend. Hun kusten zijn een tint van elektrische turquoise.
Hun mystieke jungles en koraalriffen ademen een geheel nieuwe sensatie van avontuur in je hart.
De hypnotiserende liederen van meeuwen en boomkikkers is een melodie die voor eeuwig zal weerklinken in je geest.

Caribiën

De eilanden van het Caribisch gebied bieden eindeloze mogelijkheden voor romantiek, ontspanning en spanning.
Het maken van een Caribisch gebied huwelijksreis is gewoon een onvergetelijke ervaring voor pasgetrouwde stelletjes. Aruba het dichtst bij het paradijs is het tropische eiland Aruba.
Alsof de aangename zeebries, ongerepte turquoise wateren en zachte witte stranden nog niet genoeg zijn,
vindt u een aantal luxe all-inclusive resorts bijzonder voor uw huwelijksreis. 

Malediven 

Stel je een tropisch paradijs voor met een adembenemende schoonheid het overdondert de zintuigen een begin van een hartstochtelijke huwelijksreis. De Malediven eilanden, een van de beste bestemmingen ter wereld voor huwelijksreizenMaar meer dan dat, de Malediven zijn een wonder om te verkennen voor het oog en de geest. De meest exotische plek voor je huwelijksreis.

Huwelijksreizen

Mexico

Het zwoele Latijnse nachtleven, de legendarische haciënda’s, en de zon doordrenkte riviera zijn de perfecte mix van hete passie en cultuur. De eindeloze mogelijkheden voor romantiek, ontspanning en spanning in Mexico te maken Latijns-Amerikaanse huwelijksreizen tot een onvergetelijke ervaring.

Europa

Maar buiten deze tropische oorden zijn er nog tal van andere ideeën voor een huwelijksreis. denk eens aan Parijs en Rome, of het bruisende Barcelona. In Europa zijn er volop bestemmingen waar het vanaf april tot oktober perfect weer is. Zuid Frankrijk en Spanje, een geweldige plek voor een huwelijksreis. Ook Corfu, Italië en Griekenland zijn prachtige bestemmingen, en je vliegt er in een paar uurtjes naar toe. Dus wat let jullie, Europa is fantastisch voor een huwelijksreis.

Venetie

Artikelen huwelijksreis

Huwelijksreizen europa

Huwelijksreis Europa

Beste romantische bestemmingen in Europa Europa is de perfecte bestemming voor een romantische stedentrip of huwelijksreis . Parijs is de

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Steeds vaker kiezen bruidsparen ervoor om hun huwelijk te laten voltrekken in het buitenland. Dat kan zijn binnen Europa, maar