Kleuren-inspiratie

Nog steeds aan het begin van je bruiloft planning proces? Heb je ooit gewild dat je een gids had om de thema’s en kleuren te verfijnen die echt passen bij de tijd van het jaar dat je je bruiloft hebt?
Houd in gedachten: een groots versierde locatie is een schone lei die je kunt veranderen in alles, op elk moment. En sommige van deze thema’s en kleuren zijn geweldig voor gebruik het hele jaar door. Maar als je hier bent voor een geweldige kleurencombinatie of thema-inspiratie voor januari, juni of iets daar tussenin, lees dan verder voor de mooiste kleureninspiratie.

Maart, April Bruiloft thema

Als je klimaat meewerkt, is dit een geweldige tijd om de vroegste uitbarstingen van kleuren, bloemen en delicate levensvormen van de lente te vieren: Lelietjes van Dalen, Madeliefjes, Narcissen en Tulpen, vlinders en libellen. Bruiden worden instinctief aangetrokken door pastelkleuren zoals lavendel of geel, grillige en romantische combinaties zoals rood en roze, of combo’s met een modern tintje zoals roze en lime-groen. Roze met alle tinten roze is ook helemaal lente (en verbluffend).

Enkele populaire thema’s voor de lente? Kersenbloesem , Boterbloemen , Vergeet me nietjes, Tulpen om er maar een paar te noemen. Populaire lentekleurencombinaties die ook als thema’s kunnen worden gebruikt, zijn aqua blauw en roze-groen, maar ook verbluffende gele combinaties met zacht grijs, ppppf we kunnen blijven combineren.

Kleuren-lente-zomer

Mei, Juni, Juli Bruiloft thema

Zomerbruidjes klagen soms dat ze geen zomerse thema’s kunnen vinden, naast het gebruikelijke strand of de tuin. Maar maak je geen zorgen: er is meer dan je zou verwachten. Summer biedt ook enkele van de meest heldere, meest energieke paletten voor bruiden die niet bang zijn om het modern te spelen. Hedendaagse plectrums zijn oranje en fuchsia, groen en warm roze, zwart tegen elke soort oogverblindende kleur en chocoladebruin en roze (of aqua).

Favoriete thema’s voor de zomer zijn talrijk, maar hier zijn er slechts een paar: Tuin , Madeliefjes , Betoverende bossen en Victoriaanse tuinen , Strand , Zeesterren , Hawaï , Preppy / Nautische en Sprookjesachtige of Aziatische tuin, Polka Dot of 50’s Retro en Rustiek Country of Western niet .

Kleurenthema’s voor het warme zomerseizoen zijn alle soorten groen , korenbloemblauw, oranje en fuchsia , zwart / witte toile met zomerse accenten zoals geel of roze, Aqua Blue (strandstijl) en lichtere lila tinten zoals orchidee of lavendel

Bruiloft-kleuren-zomer

Augustus, September, Oktober Bruiloft thema

De kleuren alleen al brengen dit seizoen in de buurt van de harten van veel bruiden die zich niet kunnen voorstellen de knoop in een andere tijd van het jaar te binden. Van roodbruin tot pompoensinaasappel en kaneel tot vanille, de geuren en boerenmarktinrichting van een outdoor herfsthuwelijk maakt een omgeving als geen ander (en niet te vergeten de geweldige foto’s!). Nog een pluspunt: de druiven zijn rijp en het is tijd om een gloednieuw wijnseizoen te vieren.

Populaire kleuren voor deze tijd van het jaar zijn latte, mokka en chocoladebruin, roest-oranje en bordeauxrood, jagersgroen en goud. Natuurgerichte thema’s zijn nu al razend, inclusief Toscaans en wijnthema. Chocoladebruin komt ook neer op een thema … een die past bij het seizoen tot een ‘T’.

Rustieke-bruiloft-kleuren

November-thema

November is lang een knelpunt geweest voor bruiden die dicht bij de natuur willen blijven, maar geen grote fans zijn van de heldere, koperblauwe kleuren van de herfst. We proberen dit dilemma aan te pakken met onze nieuwe ‘ goud tinten’ die een eerbetoon is aan de natuurlijke wereld en het subtielere palet van crèmes en goud van november. Voor een meer urban indoor en delicate chique aanpak, grijp je deze tijd van het jaar aan voor een retro / art-deco thema uit de jaren 30, met zijn novembervriendelijke palet van goud, ivoor, sepia en zwart, en zijn oh-zo….nostalgische gevoel.

Wijn-tinten-bruiloft

December, Januari, Februari Bruiloft thema

Vrienden en familie zitten vast binnen, wanhopig hopend op een romantische afleiding. Daarom gaat deze tijd van het jaar over het maken van grote, elegante gebaren: teruggaan in de tijd, spelen met verlichtingsniveaus, zich overgeven aan romantische stoffen en zware vormen … kortom, een gewoon interieur veranderen in een portaal naar een andere wereld. Favoriete kleuren voor deze tijd van het jaar zijn ijsblauw, zilver en wit, goud, rood en groen, metallics gecombineerd met zwart, ivoor op wit en omgekeerd, en alle glanzende juweeltonen.

Top thema’s die bij het seizoen passen zijn onder andere die met een licht palet en een weelderige uitstraling, zoals Calla , Anthurium, Amaryllis of die met een gevoel, zoals Kerstmis, Winter Wonderland of een Diamond of Crystal Theme. Natuurlijk, Valentijnsdag is natuurlijk voor degenen die trouwen in februari, maar de gewaagde rode en witte palet werkt net zo goed voor andere diep winterse omgeving.

 

Eindelijk, misschien is het de kou, de sneeuw of gewoon een behoefte om los te breken na te veel donkere dagen, maar er is geen betere tijd van het jaar om een oud Gatsby thema huwelijk vast te houden.

Wat betreft kleurenthema’s die passen in deze tijd van het jaar? All-White , Diepe rode wijntinten , zwart wit en diep paars zijn goede opties.

Winter-kleuren-bruiloft

Lila-bruiloft-kleuren

Kleuren inspiratie bruiloft

Trouwen met kleur

Om je bruiloft wat speciaal te maken kun je een thema kleur gebruiken, om zo je hele trouwdag wat op

Bruiloft -kleuren

Bruiloft kleuren

Thema bruiloft Sfeer en Decoratie horen natuurlijk bij ieder feest. Waar denk je aan bij Sfeer? Kaarsen, ballon decoraties, confetti,

Bruiloft in Neon kleuren

Bruiloft in neon kleuren

Neon kleuren zijn opnieuw opgedoken in de mode en de decor wereld in reactie op de recente jaren 80 revival.Het

Bruiloft thema in de kleur

Kleuren inspiratie bruiloft

Kleuren thema voor je bruiloft

Blauwe kleuren bruine kleuren gele kleuren grijze kleuren groene kleuren oranje kleuren paarse kleuren Rode kleuren rose kleuren witte kleuren zwarte kleuren 

Decoratie inspiratie op kleur

Blauwe decoratie bruiloft Roze decoratie voor bruiloft Gele decoraties voor bruiloft Oranje decoraties voor bruiloft decoraties voor bruiloft paars groene decoraties voor bruiloft rode decoraties voor bruiloft zwart-witte decoraties bruiloft witte decoraties voor bruiloft bruine decoraties voor bruiloft grijze en zilveren decoraties bruiloft