Genieten van je trouwdag

Zo begin je goed aan je trouwdag

Hoe zal je de jouwe in 40 jaar herinneren? Heb je de trouwdag we bewust meegemaakt? Zorg dat je geniet van je trouwdag met deze tips.Word fris wakker.

Ga de avond ervoor op een fatsoenlijk uur naar bed, zodat je voldoende rust hebt, en fris en fruityig opstaat . Om deze reden is het verstandig om een vrijgezellenfeest minimaal een week van tevoren te plannen.

Eet een ontbijt met veel eiwitten en koolhydraten.

Met deze maaltijd heb je een stevig goed ontbijt, zodat je enkele uurtjes door kunt gaan, wat belangrijk is, omdat bruiden en bruidegommen lange periodes kunnen doorbrengen zonder te eten.

Gun jezelf voldoende tijd om je voor te bereiden.

Je wilt kunnen ontspannen en een goede tijd hebben met je bruidsmeisjes, of andere vriendinnen of familie, je moet je niet druk hoeven maken of je wel op tijd zult eindigen.

Draag een overhemd bij je make-up en haar

Bruiden dragen vaak T-shirts die aan het eind over hun vers gekapte haar moeten worden getrokken. Overhemden kunnen worden losgeknoopt zonder enige schade toe te brengen aan je prachtig bruidskapsel.

Loop je schoenen uit

Als je nieuwe schoenen voor de grote dag hebt gekocht, zorg er dan voor dat je ze voortijdig uitloopt.
Anders kunnen ze ongemakkelijk voelen en kun je behoorlijk pijnlijke voeten krijgen

Overdrijf het parfum niet.

Zwaar parfum kan misselijkheid veroorzaken en zelfs insecten aantrekken.
Dit geldt ook voor jou, grooms, vergeet niet dat een beetje cologne een lange weg aflegt.Vergeet een overlevingspakket voor de trouwdag niet.

Een standaard set bevat een EHBO-set, tampons, een vlekken verwijderaar, panty’s, pleisters, etc… en al het andere dat een kleine noodsituatie kan verhelpen.

Neem een paar selfies.

Deze openhartige foto’s van jullie zelf zijn onmisbaar, je zult er later met liefde naar terug kijken.
Maar behalve dat, zet je telefoon weg.
Er gebeurt niets dat belangrijker is dan je huwelijk! Doe je telefoon weg, of geen hem aan de ceremoniemeester.

Ga los voordat je door het gangpad loopt.

Doe wat strekoefeningen om de spanning los te laten en je bloed te laten stromen, zodat je niet gaat flauwvallen. Ff wat strekoefeningen helpt zeker! Vraag je officiant om een adempauze moment zodat je over het publiek kunt kijken, naar je partner kunt kijken en de herinnering in je hersenen kunt branden.

Gun jezelf te eten.

De tijd nemen om te genieten van een volledige maaltijd is bijna onmogelijk met zoveel gasten die om jullie aandacht vragen, maar neem een dinermoment van 10 minuten, zodat je ook een paar hapjes neemt en geniet van het gezelschap. Laat dit duidelijk overkomen, en vraag om 10 minuten pauze.
Vraag ook bij je locatie om wat van het eten te bewaren, zodat je voor je weg gaat nog wat kunt eten, indien mogelijk.

Wees grootmoedig.

Begroet iedereen met een glimlach, ook al is het je tweede neef met wie je een paar jaar niet hebt gesproken omdat er destijds nare dingen werden gezegd. Niemand houdt van een boze bruid of bruidegom.
Blijf op dezelfde manier in evenwicht tijdens de speeches die gedaan zullen worden.
Als er iets ongepasts wordt gezegd, is het het beste om het te laten passeren zonder een grote reactie te hebben. Veel mensen zullen het gemist hebben, maar ze onthouden wel dat geschreeuwd werd, of ruzie werd gemaakt.

Geef een dankwoord aan je gasten

Het zal je goed doen om je ouders, grootouders en gasten (vooral degenen die grote afstanden hebben afgelegd) te bedanken voor het mogelijk maken van zo’n gedenkwaardige gelegenheid in je leven.

Wees voorzichtig met alcohol.

Dit is een dag die je voor de rest van je leven duidelijk wilt onthouden, dus zorg ervoor dat je niet teveel drinkt . Een tip is om een volledig glas water te drinken tussen elke alcoholische drank.

Neem sneakers of slippers of ballerina’s mee voor het feest.
Teenslippers of ballerina’s met een leuk strass steentje zien er geweldig uit !, dus neem ze mee om aan te trekken wanneer je los wilt gaan.

Benoem iemand om je te redden van spraakzame gasten.

Het is onvermijdelijk dat iemand, of het je tante is, of een oude schoolvriend of vriendin, jullie aandacht blijven vragen, door verhalen te blijven vertellen. Daarom is het een must om iemand te hebben ( Zoals een ceremoniemeester, of misschien je bruidsmeiden, om je beleefd weg te trekken. Er zijn immers ook andere gasten die je wilt spreken.

Heb een moment met elk van je ouders.

Bruiden dansen met hun vaders en bruidegoms dansen met hun moeders, maar er is geen moment op het schema voor je andere ouder. Maak hier ook een momentje voor!

Maak de taart niet kapot.

Bruiden, je hebt nog steeds mensen die de taaret willen zien, of fotograferen, en je wilt ook geen taart in je haar en je jurk krijgen (en je wilt ook geen make-up aanbrengen). Bruidegoms, dit is niet wat je wilt, dus doe het nooit!

Geef de DJ een lijst met nummers die je wilt horen.

Op de avond steeds vragfen om een nummer werkt niet zo goed, dus geef van te voren een lijstje met favoriete nummers.
Je favoriete deuntjes spelen, de dansvloer zit vol met mensen van wie je houdt, en je hebt reden om wat te vieren! Met dergelijke voorwaarden en zelfs grooms die niet van dansen houden zullen er spijt van krijgen als ze de voetjes niet los hebben gemaakt.

Heb een ontspannen houding ten opzichte van de huwelijksnacht.

Als vuurwerk explodeert, geweldig. Maar na een lange dag bezwijken veel bruiden en bruidegoms in uitputting. Maak je geen zorgen er is nog genoeg tijd voor vuurwerk. Zorg dat je een hotel hebt geboekt, als je verwacht dat leuke vrienden jullie huis komen versieren, je wilt nu niet voor een verassing komen staan.

Vergeet niet waarom je daar bent.

Geniet tussen al het plezier en feest een moment om naar de persoon te kijken die je hebt beloofd je leven toe te zeggen en na te denken over de ongelooflijke reis die voor jullie beiden ligt.