Buiten bruiloft plannen

Trouwen in de buitenlucht

In ons landje komt het niet zo vaak voor dat we een bruiloft buiten vieren. Daartegenin in Amerika, Spanje en Frankrijk worden de bruiloften veel meer outdoor gevierd. Maar wij zijn vaak afhankelijk van het weer. Toch is een bruiloft buiten vieren iets unieks. Je bent niet afhankelijk van een partycentrum, met vaak oubollige bruine houten stoelen, en groene gordijnen voor het raam hangen, maar je kunt je eigen feesttent neerzetten en helemaal naar eigen wensen aankleden. Ja zult denken maar waar zet ik die tent neer. Je kan bij de gemeente vragen of er een ruimte is in je woonplaats, maar misschien kan het ook wel bij je ouders of familie thuis. Wil je echt een unieke bruiloft helemaal volgens jullie styling is dit de mooiste oplossing.

Outdoor trouwlocatie

Natuurlijk is niet alleen het feest buiten, maar ook trouwen in de buitenlucht, het beste huur je een onafhankelijk trouwambtenaar in, en je kunt heerlijk met alle vrienden en familie trouwen in de buitenlucht of in je eigen tuin. Ook de entourage kan je weer helemaal naar hartenlust aanpassen, zoals de stoelversieringen, en de bruidstafel. Een feesttent kun je vaak huren bij een partyservice bedrijf, en ook de aankleding en tafels en stoelen. Horecamateriaal wordt geleverd door een partyverhuurbedrijf. Vaak kun je kiezen wat voor kleuren linnen je wilt, maar neem alles gewoon in wit, dan kun je zelf aanvullen met jullie eigen kleuren. Ook voorzieningen zoals toiletten kunnen geregeld worden.

De feesttenten kun je geheel naar eigen wens aankleden in jullie gewenste kleuren. Zo creëer je echt een fantastische locatie waar al je gasten nog lang van zullen spreken. En met vaak weinig materialen maak je al gauw een paar echte blikvangers. Ben je er echt van verzekerd dat het mooi weer zal zijn op je bruiloft, kun je je bruiloft ook helemaal outdoor vieren, zet gezellige parasols neer, en eventueel wat pergola’s om toch eventueel onder te schuilen. Het is dan ook raadzaam dat je je bruiloft niet te laat viert. Nodig je avondgasten uit van b.v. 19.00 tot 23.00. Maar wat dacht je van een zondag bruiloft!! In veel gemeente kan je gewoon een ambtenaar inhuren die jullie op zondag trouwt. Of je huurt je eigen zelfstandig trouwambtenaar in de BABS. Begin dan je bruiloft om 14.00 tot 19.00. Je kunt je tuin vol met gezellige tafels zetten, en trouwen met alle gasten erbij, origineler kan haast niet.

Een locatie voor trouwceremonie in de buitenlucht

Gelukkig zijn er heel veel locaties in ons Landje die een prachtig aangelegde tuin hebben voor een te gekke trouwceremonie. Ze zijn op alles voorbereid, dus ook op slecht weer. Het voordeel is dat alles voor je geregeld is, je hoeft zelf geen stoelen meer te huren, geen tent, en geen cateraar. Het is ook vaak zo dat je niet goedkoper uit bent, als je thuis trouwt en alles zelf regelt. Enkel met een klein gezelschap is het voordelig om thuis te trouwen.

Bruiloft-ceremonie-buitentent-buiten-bruiloft

Trouwen in de openlucht Een gezellige feesttent met loungebanken

 

Dit is echt super, gewoon je bruiloft in je eigen tuin, huur wat stoelen, en een cateraar. Zie je dit toch allemaal niet zo zitten, dan kan je natuurlijk nog trouwen op het strand, en een gezellige strandlocatie huren.