Horoscoop trouwdag

Dit zeggen de sterren over jouw trouwdag

Heb jij een huwelijksaanzoek gekregen of ga je binnenkort je partner ten huwelijk vragen?
Spannend, vooral de eerste weken na het aanzoek kijk je door een roze bril. Als het voornemen om te trouwen gemeld is bij de gemeente kunnen jullie beginnen met het plannen van de mooiste dag van jullie leven. Vaak begint de stress tijdens het vastleggen van de trouwdatum, vooral als de datum volgeboekt is. Als de door jullie gekozen locatie ook niet beschikbaar is begint de voorpret te verdwijnen. Zit alles tegen en voel je alleen nog maar stress, ga dan op zoek naar raad om weer je positieve energie terug te krijgen. Lees nu wat jou en je partners sterrenbeeld vertelt over de mooiste dag van jullie leven.Ram 21 maart t/m 20 april

Er moet heel wat mis gaan voordat een Ram zich laat kennen. Als het niet rechtsom lukt, lukt het wel linksom. Ram is een genie in het bedenken van iets nieuws. Als de gewenste trouwlocatie volgeboekt is maakt een Ram zich niet druk. Ram zoek een andere locatie als de locatie niet zo mooi is haalt een Ram zijn schouders op en denkt: ‘Als het maar gezellig wordt en iedereen komt.’

Stier 21 april t/m 21 mei

De planning van een huwelijk moet voor een Stier gaan zoals hij of zij het graag wil. Stier houdt niet van tegenslag. Als de trouwdatum niet meer beschikbaar is zal Stier niet zo snel een andere datum kiezen. Een Stier neemt de tijd, is niet impulsief en verzet het huwelijk rustig naar volgend jaar.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Is de trouwlocatie niet beschikbaar of geen trouwambtenaar meer te krijgen op de geplande trouwdag? Voor Tweelingen is dat geen probleem, dan maar een andere trouwdatum en een andere locatie. Tweelingen is flexibel een week of een maand eerder of later trouwen is ook goed voor een altijd positieve Tweelingen.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Als plan A niet lukt zal een Kreeft er alles aan doen, echt alles om het toch voor elkaar te krijgen. Er is een plan B maar Kreeft laat niet zomaar los, als hij of zij op 8 augustus wil trouwen in Amsterdam en het lukt niet probeert Kreeft het in een andere gemeente. De datum staat vast voor een Kreeft en wat er ook gebeurd of gebeuren moet een Kreeft trouwt op de datum die hij of zij wil.

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Voor een Leeuw is het huwelijksfeest en vooral de aanwezigheid van alle familieleden, kennissen en vrienden belangrijk. Als de geplande trouwdatum niet door kan gaan of de feestlocatie volgeboekt is maakt Leeuw zich geen zorgen. Leeuw gaat eerst informeren of iedereen op de wel beschikbare datum kan komen. Leeuw wil een onvergetelijk feest en de beste datum om te trouwen is voor een Leeuw de datum waarop iedereen aanwezig kan zijn.

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Voor een Maagd zijn plannen die gewijzigd moeten worden verschrikkelijk. Een Maagd houdt niet van verrassingen. Maagd schrijft het liefst zelf de speech voor de trouwambtenaar zodat er niets verkeerds gezegd kan worden. Maagd is zo goed in het organiseren en plannen dat het onmogelijk is dat er iets mis gaat tijdens of voor het huwelijk.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Een Weegschaal trouwt het liefst zoals het Engelse Koningshuis. Een prinsessenjurk, kinderen die bloemen strooien, overal bloemen en natuurlijk champagne. Is de trouwlocatie te klein of de trouwambtenaar een beetje saai. Het maakt een Weegschaal niet uit zolang haar trouwjurk of zijn trouwpak maar perfect zit en de trouwdag voelt als een droom.

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Als een Schorpioen zijn of haar huwelijksdag en trouwlocatie moet aanpassen omdat de gewenste trouwlocatie niet beschikbaar is kiest Schorpioen een andere datum. Of Schorpioen teleurgesteld is weet niemand, Schorpioen houdt het voor zichzelf. Schorpioen weet dat het niet uit maakt wanneer en waar het huwelijk gesloten wordt. Het wordt toch de mooiste dag ooit.

Boogschutter 22 november t/m 21 december

Als een trouwdatum of locatie volgeboekt is op de dagen dat een Boogschutter graag wil trouwen vraagt een Boogschutter vriendelijk; ‘Op welke dagen is het wel mogelijk?’ Geen stress, niet moeilijk doen en vooral geen draaiboek voor een Boogschutter alleen spontaniteit en gezelligheid met dierbaren is belangrijk op zijn of haar trouwdag.

Steenbok 23 december – 20 januari

Een volgeboekte trouwdatum overkomt een Steenbok niet. Steenbok heeft ruim, heel ruim van tevoren gebeld, gereserveerd en afspraken gemaakt. Steenbok kiest niet voor de eerste de beste trouwlocatie maar bekijkt de mooiste locaties. Steenbok houdt overal rekening mee, alleen het beste is goed genoeg voor de gasten zoals parkeren, eten en of overnachten mogelijk is.

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Waterman is flexibel en als de gewenste trouwlocatie volgeboekt is zoekt Waterman vrolijk naar een andere locatie als er maar plaats is voor veel mensen. Voor een Waterman is het belangrijk dat het een onvergetelijk groot huwelijksfeest wordt met zo veel mogelijk mensen. Waterman nodigt iedereen uit om zijn of haar huwelijk te vieren. Familie, vrienden, buren, kennissen collega’s iedereen is welkom.

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Als de gewenste trouwlocatie niet beschikbaar is op de mooiste dag van een Vissen is Vissen teleurgesteld. Het duurt een paar dagen voordat Vissen zich weer hersteld heeft en op zoek gaat naar een andere trouwlocatie. Als Vissen de tegenslag verwerkt heeft gaat hij of zij weer op zoek naar een droom locatie. Romantisch en idyllisch moet de locatie zijn voor een Vissen.