Stijlgids voor de bruidegom

Een man die trouwt vraagt zijn verloofde ten huwelijk.
Haar hand vragen? Je bent natuurlijk benieuwd naar haar reactie, afwachten dus, en hoe zullen de ouders reageren op zo’n belangrijk besluit. Op zijn trouwdag voor en tijdens De-dag, is de benaming ontstaan als de (groom man-to-be), en ze noemde hem de Bruidegom. Natuurlijk moet hij voldoen aan alle officiële en wettelijk verplichtingen. Zo kunnen ook twee mannen wettelijk trouwen. Belangrijk is zijn trouwkostuum, de tijd van het grijze jacquet en hoed zijn weer lang achter ons. De trendy man kiest steeds bewuster zijn kleding uit, alle kleuren en stijlen hebben hun plekje veroverd naast het traditionele donkere pak. Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden. Het is van belang dat hij een perfect passend kostuum draagt op zijn mooiste dag maar rekening houdend met de kleuren van de trouwjurk van zijn toekomstige bruid alvorens hij zijn trouwpak aanschaft.De nieuw trends voor de bruidegom?

Strak in het pak, mooie snit.
Afgeronde kragen.
Glanzende stoffen.
Kleuren antraciet, grijs, blauw. Maar vooral sprekende kleuren blauw!

Maar niets zegt dat je aan deze trend moet meedoen. Wil je gewoon klassiek in een marina blauw, of zwart pak, ook dit is trendy en tijdloos, een man in een pak ziet er toch altijd goed uit! Maak het gewoon eigen met te gekke accessoires zoals een prachtige gekleurde das of strik, en met een paar hippe schoenen.

Trends

De keuze van het trouwpak

Er is voor iedere gelegenheid het juiste kostuum te verkrijgen, in alle kleuren, maat en prijzen van klassieke en elegante tot Italiaanse en dreamgirl pakken. Iedereen wil wat anders, wat is jouw persoonlijke voorkeur en wat past bij jullie stijl. Wil je een outfit die perfect past, dan kun je het best een afspraak maken met een erkende bruidsmodezaak of bij een kostuumspecialist bij jouw in de buurt. Heb je het kostuum daar gekocht, dan kun je tenminste een aantal dagen voor je huwelijk je pak opnieuw aanpassen, zodat je een indruk krijgt of deze nog perfect past en niet voor verrassingen komt te staan op je bruiloft. Heb je geen zin of mogelijkheden om een duur designerpak te kopen, so What, ook bij de CenA koop je een perfect zittend pak, wat je later ook nog eens door kunt dragen.Tips voor de bruidegom

Vaak is het moeilijk voor de bruidegom zijn trouwpak te kopen, hij mag immers de jurk van de bruid niet zien.
Daarom een goed advies, koop je trouwkostuum in de bruidsmodezaak waar je aanstaande haar bruidsjurk heeft gekocht. Soms is het onmogelijk, omdat ze daar geen kostuums verkopen. Maar toch zijn er heel wat bruidsmodezaken die ook bruidegom mode verkopen.
Neem anders de moeder van de bruid mee, zij zal je ook goed kunnen informeren, daar ze weet wat de bruid draagt? En anders fluistert de moeder hem wel in welke kleur hij moet kopen toch!

Accessoires voor de bruidegom

Een ander onderdeel zijn de bijpassende accessoires voor zijn outfit zoals, schoenen, stropdas, manchetknopen en dergelijke, deze maken het trouwpak helemaal compleet. Deze benodigdheden zijn allen te verkrijgen bij de bruidsherenmodezaak, of mannen modezaken. Kijk eens naar de kleuren combinaties hier beneden.

Accessoires bij het trouwkostuum

Schoenen voor de bruidegom

De tijd van de standaard zwarte schoenen ligt ver achter ons, zoals ook de bruid prachtige gekleurde pumps aandoet, geldt dit ook voor de bruidegom. Pas je schoenen aan bij de kleuren van je accessoires, heb je een groen pochet, durf dan gerust voor groene schoenen te gaan!! Tegenwoordig zijn ook de schoenen van de bruidegom even elangrijk als voor de bruid.

Gekleurde schoenen voor de bruidegom

Wat zijn de taken van de bruidegom

De bruidegom heeft meestal niet veel taken bij de organisatie van
zijn bruiloft op en paar details na, hij kun zijn toekomstige bruid ondersteunen met haar planing. Hij moet zorgen dat hij er keurig verzorgt uitziet!! De bruidegom mag een pedicure hebben, en een gezichtsverzorging. En natuurlijk keurig naar de kapper! Maar officieel zijn er nog wat taken voor de bruidegom.

Artikelen bruidegom

Taken van de bruidegom

Bruidegom taken

Wat zijn de bruidegom zijn officiële taken bij een traditionele bruiloft? Hoogstwaarschijnlijk worden deze taken

sokken bruidegom

Sokken bruidegom

Hoe leuk kunnen gekleurde sokken voor de bruidegom zijn. Denk hierbij aan de gekste kleuren

kleuren Accessoires bij het trouwpak

trouwpak accessoires blauw Trouwpak accessoires roze Trouwpak accessoires geel trouwpak accessoires paars trouwpak accessoires groen trouwpak accessoires rood troupak accessoires zwart trouwpak accessoires wit trouwpak accessoires bruin trouwpak accessoires oranje trouwpak accessoires grijs