Trouwgelofte schrijven

Schrijf je eigen belofte

Het is vaak het mooiste moment van een trouwceremonie: Twee mensen die hun liefde voor elkaar uitspreken. Jullie willen dit ook heel graag, maar heb je geen idee waar en hoe je moet beginnen. Hier vind je goede tips voor het schrijven van je eigen belofte.Begin op tijd: Door alle drukte wordt het vaak vergeten, maar begin op tijd! Het zou jammer zijn als je de gelofte zomaar zou moeten aframmelen.

Waar denk je aan

  • Als je denkt aan je aanstaande, welke woorden komen dan bij je binnen?
  • Wat zijn je gevoelens voor hem/haar?
  • Waarom werd je verliefd op hem/haar?
  • Wat zijn de fantastische eigenschappen van je partner?
  • Wat zijn jullie verwachtingen met elkaar Wat hebben jullie gemeen , of juist helemaal niet!
  • Waarom gaan jullie trouwen?
  • Wat hebben jullie samen voor spannende dingen meegemaakt? Jullie eerste ontmoeting!


Maak afspraken met elkaar

Hoe lang je tekst word, zodat de één niet een half uur staat te praten, en de ander in 2 minuten klaar is. Een gangbare tekst is ongeveer 300 woorden.

Blijf jezelf:

De mooiste belofte is dat je jezelf blijft, blijf daarom in je eigen woordgebruik. Laat je hart spreken, en vertel je partner waarom hij/zij nu juist de ware voor je is, en hem/haar de rest je leven gelukkig wil maken.En natuurlijk mag er best wat Humor bij zitten.

Verras elkaar

Laat elkaars teksten niet van te voren lezen, verras elkaar, door ervoor te gaan staan en elkaar diep in de ogen te kijken. Vergeet de rest van gasten en familie, en neem elkaars moment.

Iets speciaals:

Laat een oude herrinering naar boven komen, door een klein voorwerp mee te nemen. Bijvoorbeeld een schelpje wat aan jullie eerste vakantie doet denken! Een concertkaartje: Daar hebben jullie elkaar ontmoet.

Waar draait het om: Het gaat om jullie liefde voor elkaar, waarom zij/hij nu juist de ware voor je is, en je je leven met elkaar wil delen.

Laatste tip:

Zorg dat er altijd iemand in de buurt is die het van je over kan nemen. Schiet je toch plots helemaal vol, of heb je zoveel spanning dat je niet meer uit je woorden komt, dan kan de trouwambtenaar of een dierbare je tekst voorlezen. Laat je trouwambtenaar van te voren weten dat jullie nog een belofte naar elkaar willen toebrengen, zodat wanneer jullie de vraag krijgen: “Wat is daarop uw antwoord”, je kunt verdergaan met : “Ja, ik wil heel graag je vrouw/man worden omdat ……

Met heel mijn hart  neem ik (Naam) jou (Naam)  als mijn vrouw / echtgenoot.
Ik beloof  je geliefde, metgezel en vriend te zijn,
Je partner in ouderschap,
Je bondgenoot in conflict
Je grootste fan
Ik zal je kameraad in avontuur zijn,
Je troost in teleurstelling,
Je medeplichtige in kattenkwaad,
Je kracht in tijden van nood
Ik zal luister met begrip  en vertrouw je volledig.
Alle dagen van mijn leven

We hebben de leukste grappige traditionele en moderne trouwbelofte voorbeelden en ideëen

_____, ik neem je als mijn wettig getrouwde echtgenoot / echtgenote . Voor deze getuigen beloof ik dat ik van je zal houden en voor je zal zorgen zolang we allebei zullen leven.

Ik neem je, met al je fouten en sterke punten, zoals ik mezelf aanbied met al mijn fouten en sterke punten. Ik zal je helpen als je hulp nodig hebt, en wenden tot je wanneer ik hulp nodig heb. Ik kies jou als de persoon met wie ik mijn leven zal doorbrengen.

_____, ik neem je vanaf nu als mijn echtgenoot / echtgenote , om je bij je te voegen en alles te delen wat nog komt, om je trouwe echtgenoot / echtgenote te zijn, te geven en te ontvangen, te spreken en te luisteren, om inspireren en reageren; een verbintenis in liefde, in geloof gehouden en voor eeuwig nieuw gemaakt.
Sam

Ik hou van je,_____. Jij bent mijn beste vriend. Vandaag geef ik mezelf aan jou in het huwelijk. Ik beloof je aan te moedigen en te inspireren, met je te lachen en je te troosten in tijden van verdriet en strijd.

Ik beloof van je te houden in goede en slechte tijden, wanneer het leven gemakkelijk lijkt en wanneer het moeilijk lijkt, wanneer onze liefde eenvoudig is en wanneer het een inspanning is. Ik beloof je te koesteren en je altijd hoog te houden. Deze dingen geef ik je vandaag, en al de dagen van ons leven.

..
Ik beloof er te zijn wanneer je me nodig hebt, om je dagen te vullen met zonneschijn, om je te troosten en aan te moedigen, om je te helpen je doelen te bereiken, om je beste vriend ooit te zijn en heel mijn leven van je te houden met heel mijn hart.

Door jou, ik lach, ik glimlach, ik durf weer te dromen. Ik kijk er met veel plezier naar uit om de rest van mijn leven met je door te brengen, voor je te zorgen, je te verzorgen, er voor je te zijn in al het leven voor ons, en ik beloof waar en trouw te zijn zolang we allebei zullen leven .

Ik, ______, neem jou, ______, als mijn partner, liefhebbend wat ik van je weet en vertrouwend op wat ik nog niet weet. Ik verwacht gretig de kans om samen te groeien, de man / vrouw te leren kennen die je zult worden, en elke dag een beetje meer verliefd te worden. Ik beloof je lief te hebben en te koesteren door wat het leven ons ook brengt.

Ik, _____, neem jou, ______, als mijn getrouwde echtgenoot / echtgenote . Met diepste vreugde ontvang ik je in mijn leven zodat we samen één kunnen zijn. Ik beloof je mijn liefde, mijn volle toewijding, mijn tederste zorg. Ik beloof je mijn leven als een liefhebbende en trouwe echtgenoot / echtgenote .

Op deze dag, maand, dag, jaar , sluit ik me _____ voor jou aan bij dit bedrijf. Mogen onze dagen lang zijn en mogen ze worden gekruid met liefde, begrip en respect.

Ik, _____, neem jou, _____, als mijn man / vrouw , wetend in mijn hart dat je mijn constante vriend, mijn trouwe partner in het leven, en mijn enige ware liefde zult zijn. Mijn inzet is gemaakt in liefde, in geloof gehouden, geleefd in hoop en eeuwig opnieuw gemaakt.
Sarah

 

Ik beloof om je gevechten met jou als team te bestrijden.
Als je zwak wordt, zal ik er zijn om je gevechten voor je te bestrijden. Ik zal je helpen met je verantwoordelijkheden en mijn problemen eigen maken om het gewicht een beetje meer gelijkmatig te verdelen. Als je het gewicht van de wereld op je schouders moet dragen, sta ik schouder aan schouder met je mee.

Vanaf vandaag beloof ik je deze dingen. Ik zal met je lachen in tijden van vreugde en je troosten in tijden van verdriet. Ik zal delen in je dromen en je ondersteunen als je ernaar streeft je doelen te bereiken.

Ik zal naar je luisteren met medeleven en begrip en tot je spreken met aanmoediging. Ik zal je helpen wanneer je het nodig hebt, en stap opzij als je dat niet doet.
Ik zal je trouw blijven, in voor- en tegenspoed, in tijden van ziekte en gezondheid. Je bent mijn beste vriend en ik zal je altijd liefhebben en respecteren.

_____, ik beloof je dat je je liefhebbende vriend en partner in het huwelijk bent. Om te praten en te luisteren, om je te vertrouwen en te waarderen; om uw uniekheid te respecteren en te koesteren; en om je te ondersteunen, te troosten en te versterken door de vreugden en zorgen van het leven. Ik beloof om hoop, gedachten en dromen te delen terwijl we ons leven samen opbouwen. Moge ons leven ooit met elkaar verweven zijn, onze liefde houdt ons samen. Mogen we een huis bouwen dat medelevend is voor iedereen, vol respect en eer voor anderen en elkaar. En moge ons huis voor altijd gevuld zijn met vrede, geluk en liefde.

Ik ga met mijn leven mee. Waar je ook gaat, ik zal gaan; waar je ook voor staat, ik zal worden geconfronteerd. Voor goed of ziek, in geluk of verdriet, kom rijkdom of armoede, ik neem je als mijn man / vrouw en zal mezelf aan niemand anders geven.

Op deze speciale dag geef ik je in de aanwezigheid van God en al deze getuigen mijn belofte om aan je zijde te blijven, in ziekte en gezondheid, in vreugde en verdriet, door goede en slechte tijden.

Ik beloof van je te houden zonder voorbehoud, je te troosten in tijden van nood, moedig je aan om al je doelen te bereiken, lach met je en huil met je, groei met je in gedachten en geest, wees altijd open en eerlijk met je, en koester je zolang we allebei zullen leven.

_____, vandaag zal ik met je trouwen, mijn vriend, degene met wie ik zal leven, dromen en voor altijd liefhebben. Ik neem je als mijn man / vrouw . Vanaf deze dag zal ik je koesteren. Ik zal met vreugde het pad van onze toekomst volgen, wetende dat we het samen naast elkaar, hand in hand en van hart tot hart zullen lopen.

_____, ik beloof van je te houden en je vriendschap te waarderen als een kostbaar geschenk. Ik kijk ernaar uit om ons gezin te stichten en onze relatie op te bouwen, onder de zorg en leiding van God. Ik beloof naast je te staan in ziekte of gezondheid, in tijden van voorspoed en verval, in vrede en in beroering, zolang we allebei zullen leven.

.
Ik, _____, neem je _____, als mijn man / vrouw en vriend. We zullen samen dragen wat voor verdriet en tegenspoed het leven ons ook kan bezorgen, en samen zullen we delen wat van vreugde en vervulling het leven in petto heeft. Ik committeer mijn leven aan jou; een verplichting in liefde, in geloof gehouden, leefde in hoop en voor eeuwig opnieuw gemaakt.

Ik beloof je een leven van geven en hopen, van groeien en liefhebben. Ik zal met je zijn in je tranen en in je gelach, net zoals ik je mijn eigen vreugden en mijn eigen smarten zal brengen. Je zult mijn man / vrouw zijn , zolang de liefde blijft. Mijn inzet is gemaakt in liefde, in geloof gehouden, geleefd in hoop en eeuwig opnieuw gemaakt.

Ik, _____, kies jou _____, als mijn man / vrouw , in vriendschap en in liefde, in kracht en zwakte, om de goede tijden en tegenslagen te delen, in prestatie en mislukking. Ik zal je koesteren en respecteren tijdens alle veranderingen van ons leven, altijd bedanken dat we elkaar hebben gevonden.

Ik hou van je. Jij bent mijn beste vriend. Vandaag geef ik mezelf aan jou in het huwelijk. Ik beloof je aan te moedigen en te inspireren, met je te lachen en je te troosten in tijden van verdriet en strijd.

 

Ik beloof van je te houden in goede en slechte tijden, wanneer het leven gemakkelijk lijkt en wanneer het moeilijk lijkt, wanneer onze liefde eenvoudig is en wanneer het een inspanning is. Ik beloof je te koesteren en je te respecteren. Deze dingen geef ik je vandaag, en al de dagen van ons leven.

Waar het koud is geweest, heb je warmte gebracht; waar duisternis was, heb je licht gebracht. Ons wonder ligt in het pad dat we samen hebben gekozen. Ik ga dit huwelijk met jou aan, wetende dat de ware magie van liefde niet is om veranderingen te vermijden, maar om samen het pad te volgen, hand in hand. Laten we ons inzetten voor het wonder om elke dag samen te laten werken.

Wat ons ook te wachten staat, goed of slecht, we zullen samen worden geconfronteerd. Afstand kan ons een tijd testen, en tijd kan ons uitproberen. Maar als we eerst naar elkaar kijken, zien we altijd een vriend. Voor beter of slechter, rijker van armer, in ziekte en gezondheid, in vreugde en verdriet, om lief te hebben en te koesteren, om alleen u trouw te zijn.

.
Vandaag neem ik mijn plaats in als je man / vrouw . Mogen onze dagen lang zijn en mogen ze worden gekruid met geloof, liefde, begrip en respect, voor eeuwig en altijd. Vandaag is het begin van de rest van ons leven. Ik kies ervoor om vandaag, en al mijn morgen, met jou door te brengen.
Shellie

Vandaag gaan we van ik naar Wij, _____, nemen deze ring als een symbool van mijn beslissing om mijn leven met het uwe te verenigen totdat de dood ons zou scheiden. Ik liep naar deze plek om je vandaag te ontmoeten, we zullen er samen weglopen.

_____, vandaag, voor onze familie en vrienden, met vreugde in mijn hart, beloof ik mezelf aan jou als je man / vrouw, die belooft van je te houden, om onze momenten samen te koesteren, voor nu en voor altijd.

Mijn geliefde_____, mijn hart leegmakend van alle anderen, vul ik het nu met jou, om van je te houden tot het einde van mijn dagen als mijn meest dierbare echtgenoot. Ik beloof dat ik van je zal houden, je zal vasthouden en van je zal genieten, je zal troosten, je zal verrassen, je zal verbazen wanneer ik kan, en je dierbaar koesteren.

..
Ik _____, neem je _____, door mijn man / vrouw, zeker in de wetenschap dat je mijn constante vriend, mijn trouwe partner in het leven, en mijn enige ware liefde zult zijn Ik beloof van je te houden zonder voorbehoud, je te troosten in tijden van nood, moedig je aan om al je doelen te bereiken, lach met je en huil met je, groei met je in gedachten en geest, wees altijd open en eerlijk met je, en koester jullie zolang we allebei zullen leven.

_____, ik neem je als mijn partner; te hebben en vast te houden, vanaf vandaag. Ik geef je mijn oneindige liefde en toewijding. Ik beloof dat ik je trouw zal zijn, je zal koesteren en mijn gedachten, verwachtingen en dromen met je zal delen. Ik kijk ernaar uit om de rest van mijn leven met jou door te brengen, mijn beste vriend. Ik zal altijd van je houden.

Ik neem je, _____, als mijn man / vrouw . Ik beloof dat ik je trouw zal zijn, in goede en slechte tijden, in ziekte en in gezondheid, en ik zal je liefhebben en eren alle dagen van mijn leven.

_____, ik beloof er te zijn wanneer je me nodig hebt, om je dagen te vullen met zonneschijn, om je te troosten en aan te moedigen, om je te helpen je doelen te bereiken, om je beste vriend ooit te zijn, en om mijn hele leven van je te houden, met alles mijn hart.

_____, ik neem je als mijn levenspartner, zeker in de wetenschap dat je mijn constante vriend zult zijn, en mijn enige ware liefde.
Ik beloof van je te houden zonder voorbehoud, je te troosten in tijden van nood, moedig je aan om al je doelen te bereiken, lach met je en huil met je, groei met je in gedachten en geest, wees altijd open en eerlijk met je, en koester jij, zolang we allebei zullen leven.

Ik, _____, neem jou, _____, als mijn man / vrouw , wetend in mijn hart dat je mijn constante vriend, mijn trouwe partner in het leven, en mijn enige ware liefde zult zijn.

Ik, _____, vraag je, _____, om mijn man / vrouw te zijn , als mijn vriend en mijn liefde. Op deze dag bevestig ik de relatie die we hebben genoten, kijkend naar de toekomst om deze te verdiepen en te versterken. Ik zal de jouwe zijn in overvloed en in gebrek, in ziekte en in gezondheid, in mislukking en in triomf. Samen zullen we dromen, struikelen maar elkaar herstellen. We zullen alle dingen delen, elkaar en onze medemenselijkheid dienen. Ik zal je koesteren en respecteren, je troosten en aanmoedigen, sta open voor je en blijf bij je zolang we zullen leven, bevrijd en gebonden door onze liefde.

_____, ik bied je mijn liefde aan. Ik bied je mijn kracht. Ik bied je mijn zwakheden aan. Ik bied je mijn steun aan. Ik bied je mijn loyaliteit aan. Ik bied je mijn geloof aan, zolang we allebei zullen leven.

Liefde heeft ons vleugels gegeven en onze reis begint vandaag, _____, waar de wind mij ook kan dragen, ik zal aan uw zijde blijven als uw echtgenoot / echtgenote . Neem deze ring als een teken van mijn liefde en toewijding aan jou.

_____, ik neem je vanaf nu als mijn echtgenoot / echtgenote ; om met je mee te doen en alles te delen wat nog komt; om je trouwe echtgenoot / echtgenote te zijn ; geven en ontvangen; spreken en luisteren; inspireren en reageren; een verbintenis in liefde, in geloof gehouden en voor eeuwig nieuw gemaakt. mooi leven

_____, je bent mijn beste vriend voor het leven. Ik beloof u te eren, aan te moedigen en te ondersteunen tijdens onze gezamenlijke wandeling. Wanneer onze weg moeilijk wordt, beloof ik je bij te staan en je te verheffen, zodat we door onze band meer kunnen bereiken dan alleen. Ik beloof te werken aan onze liefde, en maak je altijd een prioriteit in mijn leven. Met elke hartslag zal ik van je houden. Dit is mijn plechtige gelofte.

_____, alles wat ik ben, en alles wat ik heb, bied ik je aan, in liefde en in vreugde. Vanaf vandaag zal ik je liefhebben en troosten, je dicht bij je houden, je boven alle anderen prijzen en trouw aan je blijven alle dagen van ons leven.

_____, ik breng mezelf vandaag naar je toe om mijn leven met je te delen. Je kunt mijn liefde vertrouwen, want het is echt. Ik beloof een trouwe partner te zijn en onfeilbaar je verwachtingen, dromen en doelen te delen en te ondersteunen. Ik beloof er altijd voor je te zijn. Als je valt, zal ik je vangen; als je huilt, zal ik je troosten; als je lacht, zal ik je vreugde delen. Alles wat ik ben en alles wat ik heb is van jou, vanaf dit moment en voor eeuwig.

_____, de zon lacht ons vandaag toe, onze trouwdag, en hoe kan het niet, want onze liefde is sterker dan voor altijd, en onze harten kloppen samen als één. Ik beloof een echte en trouwe partner te zijn, vanaf vandaag, in alle omstandigheden van het leven, als we ze samen tegenkomen. In de vreugden en zorgen, de goede en slechte tijden, in ziekte of in gezondheid, zal ik er altijd voor je zijn, om je te troosten, van je te houden, je te eren en te koesteren, nu en voor altijd.

Vandaag, een dag van muziek en viering, beloof ik mijn leven met u te delen. Of de dagen die nu komen gelukkig of verdrietig zijn, ik zal ze met je leven. _____, ik geef mezelf zoals ik ben en zoals ik zal zijn, en ik doe het voor het hele leven als je man / vrouw .

Vandaag, _____, voeg ik mijn leven bij het uwe, niet alleen als uw man / vrouw , maar als uw vriend, uw geliefde en uw vertrouweling. Laat me de schouder zijn waarop je leunt, de rots waarop je rust, de metgezel van je leven. Met jou zal ik vanaf vandaag mijn pad bewandelen.

Ik (Naam) beloof je, (Naam), voor onze familie en vrienden,
om aan je zijde te staan,
om je hoop en dromen te delen en te ondersteunen.
Ik beloof er altijd voor je te zijn
Als je valt, zal ik je vangen.
Als je huilt, zal ik je troosten.
Als je lacht, zal ik je vreugde delen.
Wat er ook voor ons ligt,
ik zal het zien als een reis, die alleen samen kan worden voltooid.
Ik beloof dit nu en voor altijd

Vanaf het moment dat onze paden elkaar kruisten, heb je me verrast, afgeleid, gevangen genomen en uitgedaagd op manieren die niemand anders ooit heeft gedaan. Vandaag zet ik me in voor jou en ons huwelijk. Ik beloof er te zijn wanneer je me nodig hebt, om je dagen te vullen met zonneschijn, om je te troosten en aan te moedigen, om je te helpen je doelen te bereiken, om je beste vriend ooit te zijn en heel mijn leven van je te houden met heel mijn hart.

Vandaag, omringd door mensen die van ons houden, kies ik jou, NAAM, als mijn partner. Ik ben er trots op je vrouw / man te zijn en mijn leven te vergezellen met dat van jou. Ik beloof je te steunen, te duwen, te inspireren en vooral van je te houden, in voor- en tegenspoed, in ziekte en gezondheid, in rijkere of armere staat, zolang we allebei zullen leven.

Vandaag beloof ik je dit: ik zal met je lachen in tijden van vreugde en je troosten in tijden van verdriet. Ik zal delen in je dromen en je ondersteunen als je ernaar streeft om je doelen te bereiken. Ik zal naar je luisteren met medeleven en begrip en tot je spreken met aanmoediging. Laten we samen een huis bouwen vol leren, lachen en licht, vrijelijk gedeeld met iedereen die daar mag wonen. Laten we partners, vrienden en geliefden zijn, vandaag en alle dagen die volgen.

Vandaag beloven we elkaar lief te blijven houden van vrienden en partners in het huwelijk.
Om te praten en te luisteren, om elkaar te vertrouwen en te waarderen;
elkaars uniekheid respecteren en koesteren; en om elkaar te
ondersteunen, te troosten en te versterken door de vreugden en zorgen van het leven.
We beloven hoop, gedachten en dromen te delen terwijl we ons leven samen blijven opbouwen.
Moge ons leven steeds met elkaar verweven blijven, onze liefde houdt ons bij elkaar.
Moge ons huis voor altijd gevuld zijn met vrede, geluk en liefde.

Vandaag neem ik je zoals je bent, liefhebbend wie je nu bent en wie je nog moet worden. Ik beloof naar je te luisteren en van je te leren, je te steunen en je steun te accepteren. Om je triomfen te vieren en om je verliezen te treuren alsof ze de mijne waren. Ik zal van je houden en vertrouwen hebben in je liefde voor mij, door al onze jaren en al dat leven ons zal brengen.

Vandaag neem ik, NAAM, u, NAAM, als mijn vrouw / echtgenoot, en ik beloof voor God en deze getuigen dat u uw liefhebbende en trouwe vrouw / echtgenoot zal zijn. Ik zal aan je zijde staan om je geluk en succes met je te delen en je te troosten in tijden van verdriet en teleurstelling. Als uw metgezel zal ik proberen open en eerlijk tegen u te zijn, u te vergeven zoals Christus mij heeft vergeven en u altijd aan de plannen en beloften van de Heer herinneren. Voor altijd wijd ik mijn liefde en mijn leven aan jou vanaf vandaag.

Ik neem je als mijn partner voor het leven,
en boven alles om in waarheid met je te leven
beloof ik om volledig en onbevreesd te communiceren,
en je mijn hand en mijn hart te geven
als een heiligdom van warmte en vrede
Dus beloof ik mijn liefde, toewijding, geloof en eer
Terwijl ik mijn leven deel aan het uwe.

NAAM, ik hou van je. Jij bent mijn beste vriend. Vandaag zet ik me in voor jou en ons huwelijk.
Ik beloof je aan te moedigen en te inspireren, met je te lachen en je te troosten
in tijden van verdriet en strijd. Als je metgezel beloof ik dat ik van je zal houden in goede en slechte tijden,
wanneer het leven gemakkelijk lijkt en wanneer het moeilijk lijkt, wanneer onze liefde eenvoudig is en wanneer het een inspanning is.
Om je te koesteren, en je altijd in het hoogste aanzien te houden.
Deze dingen geef ik je vandaag en al de dagen van ons leven.

Je schoonheid, hart en geest inspireren me om de beste persoon te zijn die ik kan zijn. Als je metgezel beloof ik je voor eeuwig lief te hebben, je te respecteren, je te eren, trouw aan je te zijn en mijn leven met je te delen. Dit is mijn plechtige gelofte.

Ik beloof dat ik er altijd zal zijn wanneer je me nodig hebt, om je dagen te vullen met zonneschijn, om je te troosten en aan te moedigen en je te helpen je doelen te bereiken. Je bent mijn beste vriend en één echte liefde.

In ziekte en gezondheid: ik beloof dat ik voor je zal zorgen, zelfs als je je de vorige avond te veel hebt overgegeven. Voor rijker of voor armer: ik beloof niet al ons geld bij Zalando uit te geven. ‘

Vandaag neem ik, NAAM , NAAM als mijn man / vrouw. Ik beloof dat ik altijd je grootste fan en je partner in crime zal zijn. Samen met u een gezin stichten en ondersteunen, in een huishouden vol gelach, geduld, begrip en liefde. Ik beloof niet alleen om samen oud te worden, maar ook om samen te groeien. En dus zal ik trouw van je houden door het moeilijke en het gemakkelijke. Wat er kan komen, ik zal er altijd zijn, iedereen die gelooft dat liefde nooit sterft. Zoals ik je mijn hand heb gegeven om vast te houden, zo geef ik je mijn leven om te houden. ‘

Ik beloof van je te houden en voor je te zorgen, en ik zal op alle mogelijke manieren proberen je liefde waard te zijn.
Als je metgezel zal ik altijd eerlijk tegen je zijn, vriendelijk, geduldig en vergevingsgezind.
Ik beloof dat ik zal proberen op tijd te zijn, en niet maximaal de creditcard te gebruiken.
Maar bovenal beloof ik dat ik een echte en loyale vriend voor je zal zijn.
Heel mijn hart

Met heel mijn hart neem ik (Naam) jou (Naam) als mijn vrouw / echtgenoot.
Ik beloof je geliefde, metgezel en vriend te zijn,
Je partner in ouderschap,
Je bondgenoot in conflict
Je grootste fan
Ik zal je kameraad in avontuur zijn,
Je troost in teleurstelling,
Je medeplichtige in kattenkwaad,
Je kracht in tijden van nood
Ik zal luister met begrip en vertrouw je volledig.
Alle dagen van mijn leven

54. Je bent mijn man / vrouw.
Mijn voeten zullen rennen vanwege jou.
Mijn voeten zullen dansen vanwege jou.
Mijn hart zal kloppen vanwege jou.
Mijn ogen zien vanwege jou.
Mijn geest denkt vanwege jou.
En ik zal liefhebben vanwege jou.

Meer voorbeelden voor het schrijven van een trouwgelofte

Huwelijksgedichten

Huwelijksgedichten

Jullie hebben alles geregeld voor de trouwdag, rest alleen nog de diepste gevoelens voor elkaar