apps-voor-trouwen

Apps ze zijn niet meer weg te denken op je telefoon of Ipad. Ook de trouwbranche doet lustig mee, en er zijn al heel veel leuke wedding Apps te downloaden. Bekijk hier enkele leuke Apps voor trouwen en je bruiloft. Helaas zijn er nog weinig apps in Nederlands te vinden, maar het ontwikkelen van een App kan dan ook makkelijk van 20.000 tot 100.000€ kosten.

app-trouwen-wedbox

Wedbox

‘S Werelds mooiste trouwfoto-app wedbox
Ze hebben een app gemaakt die verbluffend mooi is en past op elke stijlvolle bruiloft.
Gebruik de app om foto’s van je gasten te verzamelen, vóór, tijdens en na uw bruiloft.

Ceremony

Leg alle foto’s en video’s van elke gast vast met Ceremony! Je gasten zullen het leuk vinden om te gebruiken en je zult weglopen met een compleet archief van je herinneringen aan je trouwdag. De ceremonie is 100% privé en eenvoudig genoeg voor elke gast om te gebruiken.

Met Ceremony kun je:

1. De foto’s en video’s van elke gast verzamelen.
2. Deel uw evenementenschema (inclusief routebeschrijvingen, kaarten en meer).
3. Bericht elke gast, rechtstreeks vanuit de app.
4. Bestel professionele prints, canvases en meer.
5. Beleef je grote dag op elk moment opnieuw!

app-trouwen-ceremony

WeddingHappy

Weddinghappy Een slimme app voor de bruiloftplanning. Een aangepast schema maken, samen met een taakcontrolelijst, zodat je precies kunt bepalen wat er moet worden gedaan en wanneer. Daarnaast het bijhouden van betalingen, een uitgavenoverzicht, opties voor het coördineren van contactgegevens van leveranciers en de mogelijkheid om met andere gebruikers te synchroniseren.

wedding-app

Wedding Countdown

Tel af tot je bruiloft met al deze aanpasbare functies in de app wedding countdown!

  • FLEXIBELE afteleenheden – werkt in elke combinatie van jaren, maanden, weken, dagen, uren, minuten en seconden, en zelfs speciale eenheden zoals “hartslag” en “kussen”! (bijv. “3 maanden 15 dagen” of “82 kussen”)
  • FILTERS voor achtergrondfoto’s!
  • Alle FOTO’S – die van jezelf of van onze rijke bibliotheek met gratis foto’s, sorteer ze en blader er doorheen terwijl je aftelt!
  • Your SONG – personaliseer het aftellen met je favoriete liefdeslied.
  • TIJDELIJKE aftelweergave – plaats hem waar je wilt.
  • Letter-typen, lettertypekleuren, achtergrondkleuren – maak een keuze uit een lijst met lettertypen en wijzig de letterkleur en achtergrondkleur van de aftelweergave.

apps-voor-trouwen

Meer trouw apps

Er zijn honderden zowel niet duizenden apps te verkrijgen voor het plannen van je bruiloft. Hier vindt je de meeste bruiloftapps/

Gerelateerde berichten