Regen op je bruiloft

Jullie hebben je bruiloft helemaal goed voorbereid, maar de verwachtingen geven aan dat het gaat regenen.
Natuurlijk is vervelend, maar er is niets aan te doen, je bruiloft zal toch verder moeten.
Kijk als je in de herfst of winter trouwt ben je er altijd wel op voorbereid, maar ook in juni en juli kan het flink regenen.
We wonen nu eenmaal in een landje waar het nogal eens kan regenen. Wil je regen helemaal uitsluiten, dan zul je moeten overwegen in het buitenland te trouwen. Maar ook met regen kun je gewoon een geweldige bruiloft hebben, je moet alleen even met wat zaken rekening houden. Hieronder enkele tips waar je aan denkt bij regen.Trouwen in de openlucht

Als je gaat trouwen in de open lucht is er altijd een risico!
Als je buiten trouwt, je receptie of je feest buiten geeft moet je altijd een back-up plan hebben.
Vraag op de locatie wat ze doen bij regen, heb je zelf een buitenlocatie geregeld, zorg dan dat je altijd een oplossing hebt zoals een partytent. Misschien ook niet onverstandig, om voor de zekerheid een paar leuke regenlaarzen te kopen. Denk aan een paraplu bij regen. Er zijn zoveel leuke paraplu’s te verkrijgen in allerlei kleuren.
Zelfs voor je bruiloft in de vorm van een hart.

regenlaarzen-bruiloft

En hoe leuk kunnen regenlaarzen onder een trouwjurk zijn. zeker voor de fotoshoot!!!

Waar denk je aan?

Heb je een prachtige cabrio als trouwvervoer, vraag dan wel of hij ook dicht kan.
Heb je je bruiloft buiten gepland? Zorg dat er een partytent is waar je bij slecht weer in terecht kan.
Ook voor een barbecue geldt, zorg dat hij onder een overkapping kan.
Denk aan de fotoreportage, als deze voor buiten gepland is dat je altijd een alternatief voor een binnenshoot hebt. Maar zelfs trouwreportages bij regen geven de meest mooie plaatjes.

regen-bruiloft-trouwreportage

  • Dit moment, die kus, het echte en oprechte gelach. Zo perfect.
  • De kleurverzadiging in je foto’s wordt bij bewolkt / regenachtig weer 10 keer mooier dan in de stralende zon..
  • De pracht en praal van je huwelijksceremonie , het deel dat je het meest nerveus maakt , zal volledig verdwijnen wanneer paraplu’s en regenlaarzen voor de dag komen.
  • Er zal een verbazingwekkend gevoel van kameraadschap zijn tussen je gasten wanneer ze allemaal naar je ceremonie moeten gaan met parasols en lachen om de regen.
  • Dit klinkt nogal melig, maar het is waar: je glimlach zal helderder en briljanter zijn dan welke zonnestraal dan ook op je foto’s. En de regen laat je alleen maar feller stralen.
  • Niemand, ik bedoel Niemand, zal vergeten dat twee mensen hun liefde in de regen verklaren. Wat betekent dat je bruiloft, vrij letterlijk, onvergetelijk zal zijn.
  • En bedenk na regen komt er altijd weer zonneschijn.