Wat verwachten gasten op een bruiloft

Wat verwachten gasten op een bruiloft

Bij het plannen van je droom huwelijk , is het makkelijk verstrikt te raken in de glamour en fashion. En zoals we allemaal weten, zal deze speciale dag worden geregistreerd voor beoordelingsdoeleinden.Als het gaat om de receptie van het huwelijk, zijn er bepaalde details die altijd onvermeld blijven. De mensen van wie je houdt en waar je van houdt, smachten meestal naar iets anders. Dus hoe kunnen we helpen?

Natuurlijk zijn de wensen en behoeften van ieder persoon anders, maar we willen graag met jullie delen wat jullie gasten op jullie trouwdag heimelijk verwachten!

Wat verwachten gasten aan eten op bruiloft

Het eten

Dit is het grootste drama van allemaal. Vaak hebben bruid en bruidegom al een andere mening over het eten. Van voorgerechten tot het hoofdgerecht, je gasten kunnen tevreden of niet onder de indruk zijn van jullie opties. We raden aan om met een overvloed aan kleine hapjes te starten. Niets is beter dan het vullen van de buik van elke gast als ze binnenkomen om op jullie komst wachten.
Denk altijd aan ‘meer voedsel, minder gekreun.

Alcohol op een bruiloft

Alcohol

Het is waar. De beste dingen in het leven zijn gratis. Daarom biedt je gasten een leuke cocktail aan terwijl ze zingen en dansen op jullie geluk? Het hoeft niet de hele avond/middag zo te zijn, dat ze alle alcoholische versnaperingen krijgen, de rest van het feest volstaat met enkel bier of wijn.Hou het kort

Bruiloften kunnen af en toe een uiterst lange dag zijn. Trouwgasten hoeven niet te haasten, maar als het gaat om de receptie, hoe laat ben je dan? Ja, we hebben de uitdrukking ‘modieus laat’ gehoord , maar als je al in de mode bent, wat is dan nou precies het tijdstip.
Laat de gasten niet te lang wachten met de tijd tussen ceremonie en receptie.

Route beschrijving

Routebeschrijving van de kerk/gemeente naar de locatie kan een ontmoedigend avontuur zijn. Als je de gasten een kaart zou kunnen geven, zou dat kunnen helpen om die frustraties op te lossen.

Breng tijd door met uw gasten

Een cruciaal onderdeel van elke bruidspaar is de tijd dat ze in de blik van een miljoen camera’s stappen! En vaak tijd te kort komen om met iedere gast even een praatje te maken. Onthoud altijd dat je gasten hier zijn om jullie te zien.

entertainment voor gasten bruiloft

Het entertainment

Bruiloftsgasten moeten zich altijd vermaken. Van een goochelaar tot een strijkkwartet, of een te gekke DJ er zijn veel opties. Denk ook eens aan een leuke Photobooth.

Bedankje

Je gasten hebben goed geld uitgegeven om aanwezig te zijn op jullie huwelijk, beloon ze met iets speciaals. Een Bedankkaart zal ervoor zorgen dat je hun geschenk en komst hebt ontvangen en erkend. Iedere gast stelt het op prijs een persoonlijk bedankje te krijgen.

welkomstas gasten bruiloft

Welkomstas

Een uniek idee, welkoms zakken met een sentimentele sleutelhanger, een fles water voor een kater voor de rit naar huis! Dit is fantastisch voor een zomerse bruiloft in de buitenlucht die uw gasten kunnen hebben als herinnering aan de veelbewogen, maar speciale dag