Bruiloft-grappen- bruidspaar

Bruiloft grappen bruidspaar thuiskomst

Je vriend of vriendin gaat eindelijk trouwen! Het word tijd om eens na te denken met welke grap jullie het bruidspaar gaan verassen bij thuiskomst. Voordat je eindeloze grapjes gaat bedenken, denk erom dat je het wel veilig houd. Er zijn al heel wat misplaatse grappen gebeurt, en dat wil je net op je geweten hebben. We hebben enkele leuke bruiloft  grappen voor je bedacht, maak er iets moois van, Heb jezelf nog een te gekke grap voor een bruidspaar, laat een reactie achter.

 Bruiloft grappen huwelijksnacht

  • Zet een advertentie in de krant met nieuwe auto te koop (Merk).wegens omstandigheden voor 1500 euro. s’morgens vroeg zullen ze al een heleboel bellers hebben.
  • Verzamel wat oude sleutels strooi deze her en der in de stad of dorp waar ze wonen, hang er een kaartje aan met telefoonnummer. Ook weer vele reacties van (we hebben uw sleutel gevonden.)
  • Pak een paar van zijn of haar favoriete jeans, waarvan je weet die schiet hij de dag erna aan, zoom deze extra 10 centimeter in. Staat echt raar te kijken als zijn broek zo kort hangt.
  • Deel de keukenkasten totaal anders in. Wordt weer dagen zoeken naar peper en zout.
  • Zet een tijdschakelaar op het licht, en laat het regelmatig aan en uit gaan.
  • Zet het hele huis vol wekkers, die allen om beurt afgaan.
  • Prop de hele slaapkamer vol met ballonnen, deze moeten ze eerst doorprikken om bij hun bed te komen.
  • Alle lampen verwijderen, en overal kaarsen plaatsen (wel veilige). En leg bij de deur een aansteker. Eer dat ze alle kaarsen hebben aangestoken, leg je een briefje waar de lampen zijn gebleven!
  • Ook een leuke grap! Haal de kleding van het bruidspaar uit de kasten, en geef iedere gast iets aan van de bruid of bruidegom! In eerste instantie zullen ze denken, ach dit jurkje heb ik ook, of ach hetzelfde hirt als ik heb. Het duurt even eer het bruidspaar het doorheeft, mar dan…. Lachen!

Pas verder op met bijvoorbeeld de deksel van de put voor de deur weghalen, en zulk soort gevaarlijke grappen, dit is al meerdere keren erg slecht uitgevallen.Wil je het bruidspaar verrassen hou het dan wel netjes.

Een Tip :voor het bruidspaar boek je huwelijksnacht in een hotel zonder dat iemand het weet, zo voorkom je nare verrassingen.?

Tot slot trouwen is ook een dure grap voor sommige ?