tips trouwem

Een perfecte bruiloft

Uiteindelijk gaat je trouwdag over het vieren van de liefde tussen jou en de persoon met wie je gaat trouwen. Maar er is nog een ander doel, een serieus feestje geven waar je gasten nog jaren over zullen praten . Maar hoe laat jij je grote dag opvallen tussen de vele bruiloften die je familie en vrienden in het verleden hebben bijgewoond? Hoewel er vele manieren zijn om de standaard bruiloft te upgraden , hebben we een lijst gemaakt van 20 eenvoudige manieren om het feest op gang te helpen (en door te zetten!).

Denk om te beginnen na over de huwelijkservaring als geheel. Natuurlijk, je naaste en dierbaren zijn opgetogen om je te zien trouwen, maar zitten voor een ceremonie van een uur is niet hun idee van een feest. Vergeet niet dat veel van je gasten hebben gereisd om tijd met jullie door te brengen , niet om naar jullie te kijken, dus zorg dat de avond interactief is. Op deze manier voelen ze zich als een belangrijk onderdeel van de procedure.
En terwijl de nacht zeker op jullie voorkeuren moet inspelen, moet je ook denken aan de totale beleving voor je gasten. Je mag van zachte jazzmuziek houden, maar dat zal je dansvloer niet opvullen, dus overweeg die tunes voor een borreluur en laat je DJ versterker na het eten in de schijnwerpers staan.

Om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van de beste bruiloft ooit, hebben we enkele tips die je gasten zullen imponeren . We beloven, inclusief zelfs maar een handvol van deze opvallende ideeën zal je trouwdag in een onvergetelijke gebeurtenis veranderen.Houd je ceremonie kort

Jullie vrienden en familie zijn aanwezig op jullie grote dag om jullie te laten trouwen, maar niemand wil een uitgesponnen ceremonie aanschouwen. Houd de daadwerkelijke procedure (inclusief ingangen en uitgangen) ongeveer 20 minuten vast, zodat niemand de aandacht verliest.

Kies een persoonlijk programma

Terwijl we het over de ceremonie hebben, vergeet dan niet om een ??bruiloftsprogramma te maken. Door dit briefpapier te personaliseren met interessante details over jou en je bruidegom, een analyse van de procedures van de ceremonie en alle belangrijke informatie die ze zouden moeten kennen. Ze zullen hun aandacht trekken en al die belangrijke details overbrengen. Bovendien houdt het hen bezig als de ceremonie iets later begint

Gebruik een Wedding-app of Hashtag

Er zijn veel geweldige trouwapps om uit te kiezen voor je grote dag. Sommige interactieve apps stellen gasten in staat om trouwfoto’s te uploaden naar een samengestelde plaats, terwijl anderen je vrienden en familie op nieuws over de bruiloft houden. Wil je nog iets eenvoudiger? Maak een slimme hashtag en vraag gasten om al hun foto’s ermee te taggen.

Geef Out-of-Town gasten een welkomstmand

Of je nu een bruiloftsfeest of een diner in een woonplaats organiseert, sommige gasten moeten reizen om deel uit te maken van je grote dag. Geef welkomsttassen cadeau als ze in een hotel verblijven. Neem een ??paar snacks, flessen water en een lijst met lokale leveranciers, zoals de dichtstbijzijnde drogist, restaurants en coffeeshops, plus eventuele attracties in de buurt. Als je het kunt uitgeven, gooi een fles wijn, smakelijke lokale lekkernijen zoals een ambachtelijke kaas of snoep in de tas.

Groet elke gast

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar het is belangrijk om elke gast op je bruiloft persoonlijk te begroeten. Zodra het feest aan de gang is, doe je best om tijd met elke persoon door te brengen, of dat nu pratend met een cocktail is tijdens het diner, of swingend op de dansvloer.

Maak een goed geplande zitplaatskaart

Het maakt niet uit of je diner een buffet, een traditionele maaltijd of een familie-achtige barbeque is, een slimme tafelindeling is van vitaal belang om je gasten een goede tijd te bezorgen. Probeer mensen te groeperen met dezelfde achtergronden en interesses, zodat ze iets hebben om over te praten, zelfs als ze elkaar nog nooit hebben ontmoet.

Uitgeven aan de Open Bar

Terwijl open bars prijzig kunnen zijn, zijn er manieren om het op elk budget te laten werken. Overweeg het aanbieden van alleen bier en wijn of een paar enkele cocktail-opties , maar vraag niet aan familie en vrienden om hun portemonnee te openen.

Een cocktail schenken

Serveren van cocktails, serveer een of twee heerlijke aangepaste drankjes. Het biedt enorme besparingen, Jij en je bruidegom moeten elk een brouwsel uitkiezen, maar probeer drankjes te kiezen die smakelijk zijn voor een breed scala aan mensen.

Zorg ervoor dat je gasten comfortabel zijn

Het maakt niet uit in welke tijd van het jaar je trouwt, het is belangrijk om na te denken over wat je gasten nodig kunnen hebben om zich de hele avond op hun gemak te voelen. Dat kan betekenen het aanbieden van plaids, parasols of flip-flops.

Ontwerp een loungeruimte

Niet elke gast zal de hele nacht willen dansen. Sommigen willen zelfs helemaal niet op de dansvloer komen. Hoewel de receptie tafels een fijne plek zijn voor vrienden en familie om te kletsen, biedt het aanbieden van een aangewezen zithoek een leuke touch. Verlaag de muziek, zorg voor comfortabele stoelen en dit zal een detail zijn waar veel gasten dol op zullen zijn.

Houd toespraken kort

Toespraken zijn een noodzakelijk onderdeel van elke bruiloft, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze niet te lang doorgaan. Houd de toast kort, het maakt niet uit een paar minuten per persoon is voldoende, en laat je DJ of bandleider bereid zijn om smaakvolle cut-offs te maken.

Vraag naar verzoeknummers

Wil je weten wat de beste manier is om je gasten op de dansvloer te krijgen? Speel de nummers die ze echt willen horen! Laat je DJ een mededeling doen dat ze verzoeken kunnen aanvragen, en kijk naar de dansvloer die vol is wanneer een publiekslieveling opkomt.

Heb telefoon oplaadstations

Natuurlijk, het hele punt van je bruiloft is dat gasten bij je zijn, maar technologie is een noodzakelijk kwaad dat we niet kunnen vermijden. Het aanbieden van laadstations is een heel vriendelijke manier om gasten te laten zien dat je geeft om hun persoonlijke behoeften. En als je tonnen Instagramfoto’s van je geweldige ontvangst wilt zien, hebben je vrienden en familie een batterijduur nodig! (Vergeet ook niet om een ??bord mee te nemen met uw hashtag!)

Spelletjes

Wanneer gasten een pauze hebben, en jullie je fotomomentje hebben, wat is er dan leuker dan een interactief spel? Opties zoals jeu de boulesbal, backgammon zijn leuke manieren om je vrienden en familie met elkaar te laten communiceren.

Serveer late-night snacks

Ja, je serveert diner en dessert, maar die zijn weer uren geleden geserveerd, voordat het feest daadwerkelijk eindigt. En met paren die hun feesten later en later uitbreiden, is het waarschijnlijk dat meer dan alleen een paar van uw gasten aan een smakelijke late night snack zullen denken. Laat uw cateraar of locatie ongeveer een uur voordat het feest eindigt om feestvarkens nieuw leven in te blazen, handzame opties zoals frietjes, broodjes met ….koffie en donuts serveren.

Geef een bedankjes wat mensen kunnen gebruiken

Mensen willen geen ingelijste foto van jou en je nieuwe echtgenoot. Als je het geld aan bedankjes wilt uitgeven, selecteert iets dat je gasten niet op tafel laten liggen. Miniflessen met bubbels, een lekkere snack zoals koekjes of popcorn, of een traktatie die ze thuis kunnen genieten, zoals jam of siroop, zijn allemaal publiekslievelingen.

Heb een Photo Booth

Niet alleen is een fotocabine een leuke activiteit voor je feest, het is ook een geweldig alternatief voor een gastenboek.De opties zijn letterlijk eindeloos, maar we houden van een grote selectie rekwisieten waarmee je vrienden kunnen spelen.

Sla tradities over die niet in je stijl passen

Sommige bruiden willen het boeket of de kousenband niet gooien, terwijl anderen liever niet wachten tot de ceremonie voor hun eerste blik. Als je een meisje bent die gewoon niet kan genieten van een van deze tradities, doe het dan niet! Het is jouw bruiloft; je kunt overslaan wat je wilt.

Maak een gedenkwaardige uitgang

Niemand wil dat je huwelijksnacht eindigt, maar omdat het moet, ga je uit van een hoge toon. Doe een leuk en feestelijk afscheid, zoals een vuurwerkshow met sterretjes bij de uitgang of misschien wel echt vuurwerk. Je gasten zullen er dol op zijn en het zal een aantal fantastische foto’s opleveren.