Tips je hond mee naar de bruiloft

Je metgezellen verkleden, de toetreding tot de bruiloft, en vermenging tijdens de feestavond of receptie. We hebben enkele leuke tips gevonden.Voor iedereen heeft zijn hond een speciale betekenis en is een deel van het gezinnetje. Dus waarom zou je je hond thuislaten op deze speciale dag.Dingen die je met je hond kunt doen op je bruiloft

De trouwringen aandragen door het gangpad naar de bruidegom. Dit is waarschijnlijk een van de meest populaire manieren waarop een hond is opgenomen in de huwelijksceremonie. Sommige mensen kiezen voor een schattig neefje of nichtje om de trouwringen aan te geven op een kussen, anderen laten het hun hond doen. Je kunt ook de hond “dragen” of een kussen op zijn rug of (moeilijker te maken) voorhoofd, of je kunt de hond een klein tasje om zijn hals geven, dit is meestal de makkelijkste manier.Gebruik trucs die je hond al kent en laat hem deze doen in de ceremonie of receptie.
Positieve bekrachtiging van goed gedrag is veel effectiever dan negatieve straffen van slecht gedrag. Daarom moet je genoeg lekkers voor de hand hebben voor zijn trouwdag trucs.

Ook, neem kleine stapjes bij het trainen van uw hond. Als je wilt dat hij een ring naar het altaar brengt, dit zal je met je hond wekenlang moeten oefenen om hem te laten wennen aan het lopen door het gangpad.

Oefenen, oefenen, oefenen! Oefen alleen, en in de praktijk met vrienden, de praktijk met de drukte. Je kunt nooit met zekerheid weten wat je hond zal doen op je trouwdag, maar als je je hond goed kent heeft het een goede kans om het vlekkeloos te laten verlopen.

Honden staan ​​te popelen om hun meesters te behagen, en je zult van een succesvol huwelijk genieten met je hondje die geliefd zullen worden door iedereen!

Hond-bruiloftHond-strik-bruilofthond-trouwceremonie

hond-bruiloftHond-zwarte-strik-trouwceremonieHond-bloemenkrans-trouwceremonie