Apps voor trouwen en bruiloft

Apps voor trouwen

Apps ze zijn niet meer weg te denken op je telefoon of Ipad. Ook de trouwbranche doet lustig mee, en er zijn al heel veel leuke wedding applicaties te downloaden. Bekijk hier enkele leuke apps voor trouwen.

Voorbeelden van Apps

NIEUW! BRIDES Wedding Genius 2.0 Appily ooit na BRIDES Wedding Genius 2.0 is de go-to app voor bruiden-to-be, en nu is het sneller en eenvoudiger te gebruiken dan ooit tevoren. Download deze nieuwe app en blader door honderden jurken, sieraden selecties en huwelijksreis bestemmingen. De Digital Wedding Binder upgrade houdt alles georganiseerd en biedt deskundig advies

De Bruids Show App bezoeken van een bruiloft / Bridal Show is een absolute must voor al diegenen die een perfect huwelijk willen plannen. Welke programma's zijn er in Canada? Wanneer? De Bruids Show App lijsten elke show en bevat een aantal functies die beschikbaar zijn voor de deelnemende shows. Wedding Day Countdown Uw eigen persoonlijke aftellen, met de dagen, uren en minuten altijd tikt naar beneden om uw speciale dag. My To-Do List The Bridal Show App wordt geleverd met een geïntegreerde to-do lijst, My Inspiration Board De planning van uw trouwdag en over het krijgen van inspiratie. En de beste manier om dat te doen is het gebruik van de ingebouwde Inspiration Board. Bevestig foto's, notities toevoegen en markeer uw favoriete leveranciers. Bridal Buzz Laat anderen weten wat je denkt.

Op zoek naar bruiloft ideeën? Dan is dit de mobiele metgezel.Weddinggawker.com is de perfecte app voor je. weddinggawker is een fotogalerij die u toelaat om visueel te zoeken en inspirerende ideeën voor je bruiloft te ontdekken. Wij publiceren huwelijksfotografie ingediend door huwelijk bloggers uit de hele wereld.

Nu beschikbaar voor de iPad! *** Als iemand vraagt: "Wanneer is uw bruiloft", U kunt nu zeggen: '! Na 480 kusjes ", of "! In 178.326 hartslagen" OR "In precies 184.072 minuten ' Het is leuk!, Wedding Countdown kun uw bruiloft countdown in veel verschillende units! ! Jaren, maanden, dagen, uren, minuten, seconden, Heartbeats of Kisses ! Het delen van je aftellen via e-mail of Facebook Er is meer: ​​Wat dacht je van een Huwelijk countdown die automatisch kunnen veranderen in een verjaardag countdown na uw huwelijk Mogelijkheid om automatisch naar verjaardag countdowns te nwisselen na uw trouwdag Smart verjaardag aftellen, zal automatisch aftellen naar je eerstvolgende verjaardag. 1e, 2e, 3e enz. Veel verschillende eenheden om je aftellen te meten. Weinigen verschillende fasen om uit te kiezen Lovely standaard afbeeldingen om uit te kiezen Gebruik uw eigen foto's als de achtergrond van uw favoriete muziek afspelen op je iPod tijdens het aftellen! Gelukkig aftellen!

 

Leren en tips & tricks over trouwreportages gedeeld door huwelijksfotograaf Arno de Bruijn. Deze Wedding foto tips is een vaak zelf updaten iPhone-app aanbieden van inzicht info, tips & trucs over bruiloft fotografie. Het biedt een uniek kijkje achter de schermen bij verschillende weddingshoots.

 

Ga je trouwen? En zijn jullie op zoek naar de droomlocatie voor jullie bruiloft of feest? Deze app voor de iPhone en iPad toont het beste van de website toptrouwlocaties.nl. Met oa: -Meer dan 725 trouwlocaties
Deel

 

Categorie Trouwen

  • Alles over trouwen
  • Datums om niet te trouwen
  • Nieuws trouwen
  • Trends trouwen
  •