Moeder van de bruid

Moeder van de bruid taken

Voorkom gekneusde ego’s door moeders vanaf het begin bij je planning te betrekken. Nodig ze uit , vraag haar mening over jurken of taartontwerpen en maak gebruik van haar talenten.
Begrijp dat emoties spanning creëren, voor een moeder is de bruiloft van een kind iets dat ze zich heeft voorgesteld sinds je werd geboren. Daarom sms’ t of belt ze je de hele tijd, verliest ze haar kalmte wanneer een plan verandert, ze komt met een miljoen ideeën, omdat ze wil dat je de perfecte bruiloft hebt.
Ga daarom rustig met je moeder praten, wat voor jullie de prioriteiten zijn, en wat je van haar verwacht.
Wedding planning is een tijd van grote vreugde besprenkeld met een aantal frustrerende momenten. Probeer de stress van huwelijksvoorbereidingen te verminderen, niet toe te voegen.

Sommige moeders van de bruid zijn zeer betrokken bij het plannen van de trouwdag van hun dochters , terwijl andere liever achterop toekijken. Ongeacht in welke categorie je moeder valt, zijn er bepaalde taken waarvoor ze traditioneel verantwoordelijk is en meestal zijn er een aantal taken die aanzienlijk eenvoudiger worden als de bruid haar moeder betrekt.
We hebben een paar ultieme do’s , en een paar niet traditionele manieren waarop moeders een handje kunnen helpen, maar die je misschien toch wel wilt weten!Uitkiezen van de bruidsjurk

Traditioneel vergezellen moeders hun dochters in hun zoektocht naar een trouwjurk , om daar deel te nemen aan de vreugde en om een liefdevolle en eerlijke feedback te geven.

uitzoeken bruidsjurk

Tradities en het vinden van familie-erfstukken

Deze taak is meestal voor je moeder om religieuze of culturele tradities aan het licht te brengen die jij, of het gezin van je bruidegom, in de ceremonie wilt opnemen. Ze zal je ook helpen om het iets oud of iets geleend te vinden, zoals een prachtig sieraad dat al generaties lang in je familie is. of misschien heeft je moeder haar bruidssluier nog, zou te gek zijn toch!

Herinnering bruidsboeket

Uitnodigingen

Misschien vindt je moeder het wel superleuk, om mee te werken aan de uitnodigingen. Misschien kan ze adressen op de kaarten invullen, of als jullie creatief zijn, een trouwkaart zelf maken.

Kleding keuze met de moeder van de bruidegom

De etiquette zegt dat je moeder je voorbeeld volgt over de kleur en vorm van de jurk die ze kiest. De moeder van de bruid koopt haar jurk vóór de moeder van de bruidegom en neemt contact op met de moeder van de bruidegom om haar jurk te beschrijven.

kledingkeuze moeder van de bruid

Gastvrouw

Eigenlijk is de moeder van de bruid de officiële gastvrouw, die elke gast helpt zich welkom te voelen. Ontvangstlijnen zijn niet zo gebruikelijk, dus het is belangrijk om een ​​groet te maken of een bezoek te brengen aan elke gast. Daarnaast is het de moeder van de bruid die een diner of avondje organiseert voor de familie van de bruidegom of een middagje voor alleen de dames van beide families. Dit helpt een handje om de bruid en haar familie met open armen te verwelkomen.Assisteren op de trouwdag

Het helpen van de bruid in haar jurk en het plaatsen van de sluier is, en zal altijd, een zo zoete, aloude traditie blijven voor de moeder van de bruid.

Moeder van de bruid helpt

Redder in nood

Een paspoort bleef thuis achter. De lippenstift viel uit de make-uptas. Iemand heeft deodorant nodig, ongeveer een half uur geleden. In al deze scenario’s en nog veel meer, vertrouw op de moeder van de bruid.

De plaats tijdens de ceremonie

Een moeder van de bruid is een perfecte optie om de bruid door het gangpad te begeleiden als de vader van de bruid om wat voor reden dan ook niet in staat is dit te doen. (Eigenlijk vergezellen beide ouders de bruid bij de meeste joodse bruiloften.) In een typisch christelijk huwelijk moet de moeder vlak voor de ceremonie plaatsnemen in de eerste kerkbank of rij bij ceremonie. Bij de aanvang van de gasten en feest zou de moeder uiteindelijk een plaats moeten vinden aan de ouderentafel, als die er is, maar alleen na het voltooien van de eerder genoemde begroetingen.

De dansvloer opwarmen met een tweede dans

Nadat jij en je bruidegom je eerste dans hebben gehad , is het tijd voor je moeder en je vader (of wie dan ook die haar vergezelt). Je moeder verdient tenslotte ook haar moment om te schitteren!

taken moeder van de bruid