Trouwen op oudejaarsavond

Elkaar het Jawoord geven met oud en nieuw

Trouwen met oudejaarsavond Waarom niet? Iedereen wil iets feestelijks doen op oudejaarsavond, wat is er feestelijker dan twee mensen die in het huwelijksbootje stappen. Niet veel stellen zullen hier snel aan denken, maar een knalfeest geven met oud en nieuw zullen je gasten niet snel vergeten. Samen als kersvers nieuw koppel het nieuwe jaar ingaan. Trouwen op 31 december, en een geweldig feest in een mooi kerstdecor, en samen on 12 uur als man en vrouw feestend het nieuwe jaar in met vuurwerk en sterretjes op de achtergrond.. Een mooi moment om samen met al je familie en vrienden een groot feest te vieren. En de datum van jullie trouwdag zal je niet snel vergeten.

Het beste is te trouwen op 31 december in het stadhuis of kerk, daarna de fotoreportage. Ja het mooiste zou zijn om rond 24.00 de ceremonie te doen, maar dan zul je een Babs (Trouwambtenaar) moeten vinden die dit doet, misschien zijn er wel, en is het best haalbaar, dat zou natuurlijk het ultieme moment zijn.
Daarom is het ook van groot belang deze bruiloft lang van te voren te regelen.

Het enige probleem kan zijn om een videograaf om fotograaf te boeken, vele zullen misschien niet werken met oudjaaravond, of veel geld vragen. Maar als je dit al vroeg gaat regelen zal het best wel lukken. En op oudejaarsdag zal niet iedere fotograaf nog wel willen werken, dus je fotoreportage kan je dan het beste al ’s middags regelen. Voor de rest van de feestavond leg je wegwerpcamera’s neer, en vraag een van je familieleden of vrienden nog wat leuke shoots te maken. Dit gaat vast wel lukken, de fotoreportage hebben jullie toch al binnen.

Welke tijden

Acht uur is een perfect geschikt moment om te beginnen met de feestavond met een heerlijke cocktail en een lekker winters buffet. Misschien kan je een oude schuur afhuren en een cateringbedrijf inschakelen, of als je bruiloft een beetje intiem is bij jullie of je ouders thuis. Kortom een bruiloft met oudejaarsavond zal niemand ooit meer vergeten.

Trouwen met oudejaarsavond

Trouwen nieuwjaar

Trouwen met oud en nieuw