Een kleurrijk bruiloft thema

Kleurrijke bruiloft styling ideeën

Verras je bruiloftsgasten met een kleurrijke bruiloft locatie, een styling die er op foto’s altijd geweldig uitziet.  Een multi color bruiloft kan om verschillende redenen boeiend zijn en als je een levendig bruidspaar bent dan is er geen betere manier om jezelf te uiten via je bruiloftskleurenschema. Een heldere en kleurrijke locatie styling kan voor ieder seizoen worden gekozen, het gaat allemaal om de kleurencombinaties die je kiest. Hier zijn slechts enkele ideeën waarmee je een levendig kleurenschema voor je bruiloft maakt. Omarm echt kleur en gebruik er veel van, van rood en oranje tot groen en blauw, gebruik zoveel mogelijk verschillende kleuren in verschillende tinten voor een opvallende look.Bruiloft tafels

Van gedurfde en kleurrijke bloemen tot een arrangement van gouden vazen bovenop regenboogkleurige lopers of blokgekleurde tafelkleden, je bruiloft tafels zijn een gemakkelijke manier om kleur toe te voegen. Prachtige schalen versierd met decoratief fruit zullen spectaculaire plekjes maken. Verder gekleurde naamkaartjes en bedankjes waarbij je goed nadenkt over hoe alle kleuren met elkaar overeenkomen. Overweeg zeker stoelhoezen en sjerpen.


Kleur tafels bruiloft

Plafond decoratie

Vaak worden plafonds vergeten, maar het is de perfecte ruimte om je thema voort te zetten en een algehele look te verbeteren. Hangende parasols en papieren lampionnen zien er in elke omgeving sensationeel uit, van lege canvastenten tot rustieke schuren met houten balken. Slingers van vlaggetjes, bengelende linten en supergrote ballonnen kunnen er echt indrukwekkend uitzien met minimale inspanning.

Heldere bloemen in en rondom de zaal zullen het kleurenschema overal voortzetten, denk aan een bloemenmuur, bloemenvazen en melkbussen die de vreugde van de natuur doen opheffen. Voeg gekleurde lichtjes toe voor de perfectie sfeer.

Kleurrijke bruiloft lampionnen

Kleurrijke ceremonie

Je ceremonie is het begin van je trouwdag, dus waarom zou je de adem van je gasten bij de eerste gelegenheid niet wegnemen? Gekleurde zitplaatsen of sjerpen aan de stoelen en een ceremoniële boog gedrapeerd met prachtige gekleurde voile of linten kunnen je locatie in een handomdraai memorabel maken. Als je in een kerk trouwt, is er vaak minimale decoratie toegestaan, dus maak goed gebruik van de gebieden waar je creatief mee kunt zijn. Versier de banken met kleurrijke bloemen of tule strikken, en onthoud dat je deze weer mee kunt nemen naar je feestlocatie, om kosten en verspilling te verminderen.

kleur rijke huwelijksceremonie

De accessoires

Alles moet natuurlijk niet te bont worden, want bij de bruid moet de aandacht wel eerst naar de jurk gaan, maar een prachtig kleurrijkbruidsboeketje hoort er zeker bij. Geef de bruidegom een gekleurde stropdas, en misschien kiezen jullie samen wel voor prachtige gekleurde trouwschoenen. Zo heb je een schitterende kleurrijke bruiloft.

Kleurrijk bruidsboeket

Kleurrijke buiten bruiloft

kleurrijke linten aan stoelen ceremonie

Kleurrijke plafon decoratie bruiloft

kleurrijke bruiloft decoratie