Korte trouwjurken

korte troujurken

Tips voor een korte trouwjurk

Korte modellen zijn hippe en exclusieve trouwjurken en zeer geschikt voor de kleine bruid, ze staan hip en zijn moderne elegante jurken voor bruidjes met een eigen stijl. Je hebt de korte jurk in verschillende lengtes van boven de knie, onder de knie, en natuurlijk de echte minijurk waar je bovendien je prachtige benen goed in uit kan laten komen. En je kunt pronken met de mooiste bruidsschoenen. Een andere oplossing is de optie voor het model voor kort en achter lang tot de grond. Je kan dan ook nog voor een sleep kiezen, deze jurk verlaagt de taille en zo lijkt het of je langer bent.

Je kan ook langer lijken door bijvoorbeeld lichtere kleuren stof te gebruiken met verticale strepen. kies ook voor een korte jurk om je benen mooi te accentueren. De korte trouwjurk is ook geschikt voor de lange bruid met mooie benen.

Bij het kiezen van een korte trouwjurk, is het belangrijk om aandacht te besteden aan je vorm en persoonlijkheid.
Zorg ervoor dat de jurk afsnijdt op de dunste deel van je been, en niet overdrijven met ruches en franjes als je een klein persoon bent.

Korte jurken hoeven niet perse eigenzinnig en schattig te zijn, in feite kunnen ze afslanken, en oh-zo sexy zijn. Net als bij elke stijl van de trouwjurk, het is van cruciaal belang om een ​​jurk te kiezen die je persoonlijke stijl,
smaak en persoonlijkheid een aanvulling geeft.

Als je niet de hele dag een korte jurk wil dragen, overweeg het dragen van een aanpasbare jurk, een lange jurk waarvan de rok kan worden verwijderd vop de feestavond.
Je hoeft ook niet te kort-kort te gaan! Een knie-lengte jurk, of een onder de knie-lengte jurk kan net zo effectief en oh-zo stijlvol zijn.

Laat het budget het toe, kan je voor twee jurken kiezen, een lange jurk voor de ceremonie, en een korte jurk voor de feestavond.

Voor de vintage bruiden is een knie lengte jurk heel toepasselijk.

Enkele voorbeelden van korte trouwjurken

 

Korte trouwjurk

Korte trouwjurk Pronovias

Kort model trouwjurk

 

Deel