De leukste bruidsmode merken

De bruidsmode branche heeft nogal wat merken trouwjurken in de rekken hangen. Maar zo gek als in Amerika is het hier nog niet. Meestal vallen we hier op de bekende ontwerpers die we kennen. Een uitzondering van een bruidsmodezaak die met een heel nieuwe merk collectie komt. We hebben hier de bekendste merken trouwjurken op een rij. Er zijn er hoogstwaarschijnlijk nog veel meer, maar de meest bekende hebben we opgesomd.

Lady-birdAffinity Bridal Ladybird

Is een vernieuwende lijn die in juni 2010 voor het eerst werd gepresenteerd. Betaalbare jurken voor de moderne, eigenzinnige bruid die net even iets anders wil.

Atelier diaginalAtelier Diagonal

De bruidsjurken van Atelier Diagonal zijn erg stijlvol, mede door het gebruik van de stoffen en materialen van de bruidsjurken.

Benjamin RobertsBenjamin Roberts

Elegantie en een unieke pasvorm is de beschrijving van de jurken van Benjamin Roberts een merk uit Engeland. De stijlen van deze trouwjurken zijn elegant en romantisch en neigen naar de klassieke kant.

Cosmobella Bruidsmode Cosmobella Bruidsmode

Mooie taft trouwjurken met veel borduurwerk, kristallen en parels. Zoals we ook bij andere collecties zien, spelen draperingen sluiers en applicaties weer een grote rol.

Cymbeline trouwjurkenCymbeline trouwjurken

Spaanse bruidsjurk ontwerpers zijn goed bekend bij de internationale leiders in bruids-mode, maar Cymbeline heeft aangetoont dat de Franse trouwjurken ook een uniek gevoel voor stijl hebben.

Demetrios Demetrios

Deze ontwerper is waarschijnlijk een van de meest productieve bruids-fabrikanten van vandaag. Aan het einde van vorig jaar had Demetrios maar liefst 250 actieve bruidsjurk stijlen/

Eddy K Eddy K

Prachtige Italiaanse ontworpen trouwjurken uit het centrum van Milaan.
Dramatische, Glamoureuze, Romantische jurken, dat is waar het Italiaanse label Eddy K. voor staat.

EnzoaniEnzoani

Topdesigner Enzoani. Het is een bruidsmodemerk ‘by Enzoani’, zoals het bruidsmerk zich bestempeld Blue by Enzoani.
De lijn van dit merk is erg breed en zitten niet vast aan een specifieke stijl!

Ian Stuart Ian Stuart

Een ontwerper met een uitgesproken smaak. De theatrale jurken en provocerende stijl dat zijn de jurken van ian Stuart, voortdurend zoekt hij naar inspiratie uit muziek, theater en nachtleven en absorberende elementen van de cultuur die hem omringt.

Linea Raffaelli Linea Raffaelli

Een prachtige collectie romantische en moderne bruidsmode.
Linea Raffaelli is een bruidsmodemerk afkomstig uit België. Linea Raffaelli biedt een uitgebreide collectie bruidsjurken.

Marylise Marylise

Een indrukwekkende collectie trouwkledij en bruidsjurken. Bruidskleding Marylise staat voor een zuivere snit met een hedendaags design, gemaakt van de fijnste stoffen en met oog voor subtiele details.

Mathyro Mathyro

Uniek, opvallend en prachtige designs vinden we terug in de nieuwe collectie van Mathyro.De bruidsjurken van Mathyro worden ontworpen door de Belgische designer Nicky Vankets.

Maggie-sottero Trouwjurken Maggie Sottero

Maggie Sottero is een razend populair bruidsmerk met enorme collecties (85 tot 100 bruidsjurkstijlen per seizoen!) ontworpen voor moderne romantiek,

Modeca Modeca

Modeca is een vooraanstaand merk in trouwjurken. Zij legt zich al ruim 60 jaar toe op het confectioneren van bruidsjurken op internationaal niveau. De collecties van Modeca zijn ieder jaar weer verfrissend en modieus.

Mon Cheri Mon Cheri

. De trouwjurken van Mon Cheri zijn weer één voor één top, vrouwelijk en romantisch. Veel Organze draperingen en Applicaties. Prachtige modellen van zeemeermin tot boho stijl.

NicoleTrouwjurken Nicole

Deze moderne collectie Italiaanse trouwjurken met gedetailleerd vakmanschap is uniek en modern, met de passie van de italiaanse couture. Nicole trouwjurken laten zich kenmerken door moderne romantiek, passie, elegantie, alles wat een bruid zich maar kan wensen

Rembo Styling Rembo Styling

Rembo Styling is al jarenlang trendsetter van de meest bijzondere creaties, gespecialiseerd in gekleurde trouwjurken en avondkleding. Het merk ontwerpt trouwjurken op internationaal niveau.

Rosa Clara bruidsmodeRosa Clara bruidsmode

Rosa Clara een top collectie trouwjurken. Je vindt hier alle stijlen terug, super romantisch vrouwelijk en passioneel. Echt een trendsetter in bruidsmode.

San Patrick San Patrick

San Patrick een Spaanse ontwerper, met een groot assortiment trouwjurken .Zoals we van Spaanse modeontwerpers gewend zijn heeft het veel elegantie, vrouwelijkheid en tederheid.

SweetheartSweetheart

voor bruiden die op zoek zijn naar trendstijlen voor een geweldige prijs. Sweetheart heeft een zeer goede pasvorm en perfecte kwaliteit voor een betaalbare prijs. De sweetheart collectie word in nederland in meer dan 40 winkels verkocht.

Tres Chic Tres Chic

Een eigentijdse veelzijdige collectie, voor de zowel trendy als klassieke bruid.De Brinkman bruid houd van uitdaging. Traditionele toegankelijke bruidsmode
van verfijnd klassiek tot de echte prinsessen jurken.

Valérie Trouwjurken Valérie Trouwjurken

De Valérie collectie van betovert de vrouwen. Fijne materialen, geborduurde flatterende silhouetten, prachtige jurken voor iedere bruid. Trends zijn kleine pofmouwen en brede openspringende trompet mouwen.

wHITE ONEWhite One

The white One collectie is een zeer gevarieerde betaalbare collectie voor iedere bruid. Je vindt hier alle stijlen trouwjurken van super sexy tot ingetogen, en zeker ook voor de Bohemian bruid, en klassieke bruid.