Roze-trouwjurken

Een prachtige roze trouwjurk

Ben je op zoek naar een roze trouwjurk? Er zijn volop mogelijkheden in deze kleur. Van zacht roze, tot fel roze trouwjurken, bijna iedere ontwerper heeft wel een roze jurk in de collectie zitten. Maar ook voor de hertrouwers die niet in het wit willen, kunnen vaak een mooie avondjurk vinden in het roze. Zeker voor getinte bruidjes is t een prachtige keuze. In de collecties van dit jaar zie je steeds meer trouwjurken met een zacht roze tintje erin. En heb je je thema in roze, maar een roze trouwjurk vind je net iets TE, ga dan op zijn minst voor een paar roze schoenen, of een mooie roze centuur of strik. En voor de bruidegom natuurlijk een prachtig roze das. 

Roze details in je trouwjurk

Zie je een roze trouwjurk toch niet zo zitten, en wil je graag in het wit, maar stiekum twijfel je zo, omdat roze gewoon je ding is. Overweeg een paar roze details op te nemen. Zo kun je wat roze steentjes op je jurk laten zetten, of neem een roze tailleband. Of kies voor een wit bovenlijfje, met een zacht roze tule rok. En natuurlijk als finishing touch scoor je wat prachtige roze sieraden, en ja je raad het al te gekke roze bruidsschoenen.

Verschillende tinten roze

In roze heb je zo veel verschillende tinten, je hoeft echt niet in een knal roze jurk, alhoewel het echt super is. Vaak word er gekozen voor een jurk waar het wit vanaf is, dan kom je echt in de zeer zacht roze blush tinten. Dit heeft een groot voordeel, want sommige bruiden kunnen gewoon geen wit dragen,omdat echt wit niet matched met haar huidskleur.Dus vaak hebben bruiden een jurk aan, en zeggen degene die erbij zijn, nee niet zo mooi, als ze dezelfde jurk aantrekt in een zacht roze tint, roept iedereen JA dit is hem.

Match met de bruidegom

Het is heel eenvoudig om een match te maken met de bruidegom. Zeker als hij voor een mooi grijs pak kiest, met natuurlijk een schitterend roze gilet of blouse. Maar ook alleen een roze stropdas of strik is ontzetten trendy.

bruidegom-rozebruidegom-roze-stropdas

We hebben enkele mooie roze bruidsjurken uitgelicht, prachtige jurken van bekende ontwerpers. Maar zeker ook goedkopere budget jurken. Bekijk de leuke voorbeelden.

Voorbeelden van roze bruidsjurken

Voorbeelden gekleurde trouwjurken

Zwarte trouwjurken witte trouwjurken voorbeelden voorbeelden roze trouwjurken Voorbeelden rode trouwjurken voorbeelden lila trouwjurken voorbeelden oranje trouwjurken voorbeelden groene trouwjurken Voorbeelden grijze trouwjurken Voorbeelden gele trouwjurken voorbeelden bruine trouwjurken voorbeelden blauwe trouwjurken

Artikelen trouwjurken