Een centuur om je bruidsjurk
  • Berichtcategorie:Bruidsmode
  • Bericht auteur:

Sjerpen of ceintuurs zijn een leuk, opvallend en verfijnd middel voor het toevoegen van een vleugje kleur aan een jurk. Dit simpele element is waarschijnlijk het meest betaalbare accessoire waarmee je van een eenvoudige jurk in een handomdraai iets exclusiefs maakt. De meest eenvoudige trouwjurk, verander je in een handomdraai in een prachtige jurk.

Ook al hou je niet van uitspattende felle opvallende kleuren, op een witte jurk, kan je ook een witte ceintuur dragen, van een prachtige textuur zoals kant, paljetten, satijn, tule, en versierd met mooie applicaties zoals: grote bloemen of veren. je kan met een ivoor of crème kleur sjerp op een witte jurk, een subliem kleur essembles creëren. En zelf een simpele tule band, die je zo op de rol per meter koopt, geeft al een verbluffend effect, en makkelijk zelf te maken, diverse leuke applicaties koop je in een gespecialiseerde naai winkel, of hobbywinkel.

De hoogte waarop de sjerp is gebonden rond je taille is van vitaal belang en kan uiteindelijk bepalen of je jurk je lichaam zal vleien, of juist niet. Terwijl een bruid met een smalle taille kan wegkomen met een centuur op navel hoogte, moet een bruid met een brede taille kiezen voor een jurk met een gedaalde buik. Heb je een vintage stijl jurk, is het erg mooi de strik aan de achterkant te laten doorlopen.

Als het gaat om bruidsmeisjes, is de sjerp is een geweldige manier om een jurkje te accentueren op kleur, de outfit en de sjerp kunnen worden gekozen om hun schoenen, haarband of boeketje overeen te laten komen.

Sjerpen zijn een ongelooflijk veelzijdige manier om iedere eenvoudige jurk heerlijk op te pimpen. En zeker een geweldige manier om kleuraccenten aan te brengen. Had je altijd al gedroomd om op je trouwdag knalroze schoenen te dragen, denk dan zeker ook eens aan een sjerp in deze kleur om je jurk, of misschien wel om je hoofd als haarband.
Steeds meer kiezen ook de bekende bruidsmode ontwerpers voor prachtige taillebanden om de bruidsjurken, vooral in de collecties van Vera Wang.

sjerp trouwjurk geel grijs
Deze prachtige sjerp is een geweldige aanwinst voor een thema bruiloft met geel, denk ook aan gele bruidsschoenen!

sjerp trouwjurk roze
Een prachtige roze sjerp, zal geweldig staan met een roze bruidsschoen.

sjerp trouwjurk strass
Deze fijne sjerp met strass is echt een aanwinst voor je trouwjurk.

sjerp trouwjurk tule
Met een eenvoudige tule band, maak je zelf een exclusieve sjerp voor je jurk.

sjerp trouwjurk vintage

sjerp bruidsmeisjes

Zo pas je makkelijk de kleur van de outfit aan, met deze schattige tule strikken.

Zo heb je een prachtige vintage look, met een strik van een bloemenprints