tweedehands-trouwjurken

Tweedehands trouwjurken zijn een geweldige manier om geld te besparen. En vooral als je smaak valt op een dure designer jurk, maar je moet dan wel net die jurk 2e hands tegenkomen.
Maar je kan het ook andersom zien, koop een mooie design trouwjurk in de outlet, en verkoop hem zelf later door. Zeker als je een duurder model jurk hebt, verkoop je hem weer snel. Maar wacht dan niet te lang, verkoop hem direct na de bruiloft, of zet hem van te voren al te koop, met de datum wanneer ze hem kunnen ophalen.Zou jij het overwegen om een tweedehands trouwjurk te kopen?

Allereerst, laten we de mythes wegnemen. Veel mensen halen hun neus op bij de gedachte van een tweedehands trouwjurk, maar in alle eerlijkheid, als Kate Moss een vintage jurk aan heeft, zou je dan denken dat het tweedehands was? Waarschijnlijk niet. Vandaag de dag moet je blij zijn dat je een echte vintage jurk kan vinden!
Kate is een enorme fan van vintage kleding en ziet er altijd fantastisch uit. Dus waarom kan jij niet een jurk een tweede of zelfs derde ronde geven met trots?
Ieder jaar beslissen honderden bruiden om hun trouwjurk te verkopen, om welke reden dan ook. De jurken zijn meestal in fantastische staat, omdat ze slechts eenmaal gedragen zijn, en omdat de bruid wist dat ze hem zou gaan verkopen, is ze er heel zuinig mee geweest op haar trouwdag.
Meestal zijn alle tweedehands trouwjurken professioneel chemisch gereinigd alvorens ze worden verkocht, maar zie je toch gele vlekken in een jurk, laat hem dan hangen, want die krijg je er niet meer uit.

Het vinden van tweedehands trouwjurken

Tweedehands trouwjurken zijn makkelijker te vinden dan je denkt.
Een goed uitgangspunt is altijd eBay, Marktplaats, of facebook groepen, dit zijn altijd goede sites om te beginnen .
Ook zijn er tal van bruidszaken op internet die alleen tweedehands bruidskleding verkopen.
Er zijn ook jurken te koop op facebook groepen over trouwen, zit je vaak op facebook, misschien kom je daar wel een bruid tegen die nadien haar jurk wil verkopen.Vintage winkels daar vindt je vaak de jurk van je dromen.

Heb je zelf overwogen om in Vintagestijl te gaan, dan weet je zeker dat je tal van tweedehands trouwjurken vindt in de vintage winkel.
Vintage winkels liggen verspreid in het land zoek ff op google naar vintage kleding dan zul je tal van gespecialiseerde winkels vinden met vintage jurken.

Veel kringloopwinkels hebben ook een paar tweedehands trouwjurken. Deze kunnen vaak vijf tot tien jaar oud zijn en kunnen dus zeer gedateerd zijn, tenzij je natuurlijk net die jurk wil met de pofmouw look van de jaren 80!
Het voordeel van deze jurken is dat ze over het algemeen erg goedkoop zijn , en een goede naaister, ze opnieuw kan vermaken stylen en aanpassen. Zo heb je een koopje en een op maat gemaakte designer jurk!

Outlet trouwjurken

Er zijn tegenwoordig veel bruidsmodezaken die ook een outlet afdeling hebben.
Deze jurken zijn vaak van 1 of 2 seizoenen terug, maar net zo geweldig mooi, en je bespaart er wel 50% op.
Niemand zal zien dat deze van een vorige collectie is,misschien wel de beste manier om te besparen op je bruidsjurk.

Wat dacht je van de trouwjurk van je moeder,

Heeft je moeder haar trouwjurk bewaard, en kan hij voor jou vermaakt worden, dan mag je een trotse bruid zijn. En kun je tegen iedereen zeggen, Ik heb een gebruikte trouwjurk.

Dus haal je neus niet op voor tweedehands bruidsjurken, ze zijn een geweldige manier om te besparen en mogelijk krijg je zo een unieke designer jurk!