Trends trouwjurken 2020

Trouwjurken trends voor 2020

Het kiezen van de perfecte trouwjurk voor is een heel persoonlijke reis, en een die niet noodzakelijk kennis hoeft te nemen van de trends. Maar als je wat nieuwe inspiratie nodig hebt, dan zijn de nieuwe 2020 trouwjurken trends hier om je een beetje inspiratie te geven.
Voordat je begint met winkelen, bevat het nieuwe seizoen van 2020 trouwjurken alle traditionele trouwjurken, van prinsessen trouwjurken tot eenvoudige en romantische off the shoulder stijlen . Maar voor de bruid die iets ongewoons zoekt , deze stijlen zijn hot in 2020.Statement mouwen

Dit is een jaar waarin Pofmouwen een trend zijn, bruidsjurkontwerpers zijn even verliefd op volumineuze mouwen voor bruiden uit 2020. Van flirterige stoffen die romantisch onder de schouders hangen tot bohemian lang zwaaierige en op de jaren 80 geïnspireerde grote pofmouwen komen in allerlei 2020-collecties terug.. Om het drama echt op te voeren zien we in de collectie van Romona Keveza mouwpijpen tot op de grond, die ook slim afneembaar zijn, zodat je een statement kunt maken terwijl je door het gangpad loopt en ze verwijdert voor het feest.

Trouwjurk lange mouwen

3D-bloemen

Volume was ook de naam van het spel als het gaat om de trouwjurken van dit seizoen. Ontwerpers werden groter en beter dan ooit met 3D-bloemen en stoffen bloembladen toegevoegd aan een reeks stijlen, van romantische baljurken tot moderne halterjurken.

Trouwjurk bloemen

Moderne bescheidenheid

2020 is een moderne heruitvinding van bescheiden bruidsjurken. Met een knipoog naar de lange mouwen en de eenvoud van Meghan Markle namen ontwerpers de ingetogen stijl een stap voorwaarts door coltrui stijlen trouwjurken met lange mouwen te combineren. Het resultaat? Een opvallende maar toch tijdloze look.

Trouwjurk koltrui

Sexy split aan de zijkant

Waar sommige ontwerpers op ingetogen spelen, tonen anderen meer sex-appeal met extreme zijsplit. Bij Berta ging de split zo hoog dat een sprankelend paar billen zichtbaar werden! Onnodig te zeggen dat deze trend niet geweldig is voor een traditionele kerkceremonie. In plaats daarvan zijn deze stijlen perfect voor bruiden met geweldige benen die ze willen laten zien op de dansvloer.

Trouwjurk met split

Fantastische veren

Na seizoenen van kant en kralen, zijn dit seizoen bruidsontwerpers verliefd geworden op veren. Niet alleen voor winterbruiden, veren voegen een flirterige en grillige sfeer toe aan je trouwjurk.

Trouwjurk met veren

Het nieuwe bruidskostuum

Niet alle bruiden willen jurken dragen, en zelfs degenen die dat wel willen, kunnen misschien worden overgehaald door het nieuwe seizoen voor het bruidskostuums. Een geweldige optie voor gay bruiden, die echt niet een jurk gehesen willen worden. Of misschien wil je een broekpak voor het avondfeest.

Broekpak bruid

Hier nog wat inspiratie van verschillende merken trouwjurken trends in 2020Bohemian trouwjurk trends 2020

Bohemian stijl trouwjurk van Katya Katya

Trouwjurk Lela Rosa