Trouwjurk grote maat

Trouwjurk in een grote maat

De hoofdtaak van de trouwjurk is gewoon om de bruid te laten voelen bruid te zijn en er prachtig uit te zien op haar trouwdag. Toch is het kiezen van een jurk moeilijk, ongeacht de grootte, voorkeuren of het budget. Dus, als dames die in de categorie grote maat vallen gaan winkelen, moeten ze dezelfde uitdagingen krijgen, waar elke andere bruid voor staat, samen met het vinden van de jurk die hun vorm flatteert en hun zelfvertrouwen vergroot.
Stijl

De meeste zijn van mening dat vrouwen met een grotere maat conservatiever moeten zijn in hun keuzes als het gaat om een ​​trouwjurk met een grotere maat. Bijvoorbeeld een strapless, one shoulder, of zelfs een korte jurk. Dit is absoluut verkeerd en fout. Je bent vrij om te kiezen, en welke stijl je ook verkiest , zorgen ervoor dat jouw grote dag perfect verloopt. Vergeet niet dat dit jouw lichaam is, jouw jurk en jouw bruiloft. Welke stijl je ook kiest om te dragen!

Schoonheid

Het is belangrijk om te weten dat bruidsjurken met een grotere maat je schoonheidscharme of zelfs elegantie niet verminderen. Een van de belangrijkste dingen om op je grote dag is vertrouwen. Door je lichaam te accepteren zoals het is en te gaan shoppen voor de perfecte bruidsjurk, zo zul je je niet alleen op je gemak voelen, maar ook elegantie en schoonheid uitstralen

Het kiezen van een Plus maat trouwjurk makkelijker maken

Bruid maatje meer

Hier zijn enkele tips voor grote maatjes bruiden in spe op zoek naar hun perfecte jurk:

  1. Bel de salon van tevoren en informeer hen over je gebruikelijke kledingmaat zodat ze een paar jurken van tevoren kunnen klaar hangen.
    Dit maakt het hele proces eenvoudiger en efficiënter voor jullie beiden.
  2. Kies een jurk die echt past. Kiezen voor een maat kleiner met de hoop dat het je zal inspireren om af te vallen voor je bruiloft, niet doen, dit geeft  alleen maar frustraties mee voor je trouwdag!
  3. Zoek online. Zelfs veelgeprezen ontwerpers pronken vaak met hun creaties in verschillende maten, en het is zeker de moeite waard om je droomjurk perfect te laten passen.
  4. Stromende stoffen, texturen en ontwerpkenmerken zoals ruches en plooien gaan ver in het creëren van een elegante vrouwelijke jurk die perfect is om bepaalde delen te verbergen waar jij je niet helemaal comfortabel bij voelt.
  5. Overweeg ondersteunende lingerie onder je jurk te dragen om je silhouet beter uit te laten komen, als je denkt dat dit je zelfvertrouwen zal vergroten. Shapeware werkt fantastisch!
  6. Vergeet niet dat de mouwen (of het nu een stevige stof of een dunne kanten mouw is) aan de meeste trouwjurken kunnen worden toegevoegd. Dus, als mouwen een must zijn voor je ideale jurk, sluit dan geen specifieke mouwloze trouwjurken uit voordat je ze uitprobeert.
  7. Werk alleen met iemand samen die ondersteunend is. Dit is jou speciale dag en je hebt een ontwerperster, coupeuse, of verkoopster nodig die 100% achter je staat!
  8. Neem een ​​vertrouwde vriendin mee voor feedback.

Meer dan dat, het is belangrijk om enthousiast en positief te blijven en weerstand te bieden aan elke vorm van schaamte. Dit is jou moment, jou sprookje. Laat het niet bederven door een scheef beeld idee van perfectie.

Kijk eens even naar het tv programma curved models, zelfs ik ben vaak jaloers op hun mooie rondingen, zeg nou eerlijk wie bepaald wat perfect is? Deze bruiden zien er geweldig uit, in wat voor stijl jurk dan ook!

Korte-trouwjurk-bruid-maatje-meer