Tips voor bruidshandschoenen

Tips voor bruidshandschoenen

Handschoenen kunnen een jurk veranderen in een jurk die is geschikt voor een prinses. Handschoenen zijn gewoon het toppunt van elegantie en vrouwelijkheid. Bruidshandschoenen zijn weer hot en eigentijds.

De twee meest voorkomende lengtes:
Pols-lengte: Dit type handschoen heeft een leuk en speels karakter, en staat buitengewoon goed met indie-stijl jurken en enkellange jurken.

Elbow lengte: Een zeer populair type handschoen, deze past perfect bij hart-hals jurk en prinses baljurken.

Als het gaat om stof, de meest populaire keuzes zijn:
Satijnen handschoenen: Deze glanzende stof werkt goed om een ​​prinses look (vooral bij elleboog lengte) te creeren.

Kanten handschoenen: Van bos fairy tot burlesque – je kan gewoon niet fout gaan met een paar betoverende toch sexy kanten handschoenen (tenzij je jurk ongelooflijk gedetailleerd is, in dat geval is het beter een eenvoudige stof te kiezen, beter nog om geen handschoenen te kiezen.

Gehaakt: Heel erg vintage en lady-like! Gehaakte handschoenen zijn meestal pols-lengte met een mooie ‘kraag’ aan de pols kant.

En dan krijg je een aantal stijlen:
Midden-vinger handschoenen: Lopen slechts rond de middelvinger, deze handschoenen hebben geen betrekking op je handen en vingers, maar maken de mooiste driehoekige versiering op de rug van je hand – zeer gedetailleerde en romantisch.

Vingerloze handschoenen: Deze handschoenen zijn meestal gemaakt van kant en hebben geen betrekking op de vingers. Ze hebben echter betrekking op de palm en rug van je hand, ze tekenen om je lange en slanke vingers, die echt het middelpunt van de belangstelling zijn.

Mouw handschoenen: ze reiken tot de bovenarmen, elleboog of onderarm, deze handschoenen eindigen aan de pols tot een interessant semi mouw effect.

Uitlopende polsen: Of het nu pols lengte handschoenen met een volant aan de arm zijkant zijn, of een handschoen met de franje aan de pols zijkant, uitlopende polsen maken de meest magische en sprookjesachtige uitstraling. Deze moet je niet dragen met een jurk met stroken.

Andere dingen om te overwegen:

Een versierde “collar”: Dit is de bovenkant van de handschoen en kan worden versierd met een ander soort stof of kralen.

Rug van de hand decoratie: denk aan het aanbrengen van een eenvoudige boog of sparkly decoratie op de rug van je hand, omdat dit het deel is dat je laat zien bij het vasthouden van het bruidsboeket.