Pettycoat-onder-trouwjurk

Kleurrijke petticoats onder bruidsjurk

Op zoek naar een idee om pret en kleur toe te voegen aan je bruiloft ensemble? Denk dan eens aan de petticoat! De meeste bruidsjurken vereisen een petticoats om te juiste countour weer te geven, maar een kleurrijke opvallende hoepelrok, of pettycoat kan een verbluffend resultaat opleveren. Zeker als je een vintage wedding of bruidsjurk hebt.


Om te beginnen, waarom dan niet kiezen voor een ombre petticoat in een kleur naar keuze? Dit helpt om de kleur enigzins te verzachten zodat het niet te overweldigend overkomt.
We hebben vooral liefde voor zachte kleuren zoals blush en babyblauw, want het voegt een vleugje vrouwelijkheid toe aan een witte jurk.

Donkere tinten en heldere kleuren hebben ook heel wat in populariteit toegenomen de afgelopen drie seizoenen.. Een donkerder gekleurde petticoat is dramatisch en maakt nogal een statement, vooral als je een donkere huidskleur en haar hebt. De pinkroze, appeltjesgroen, lila, etc…staan fantastisch bij een jeugdige kleurrijke bruiloft.

Als je de petttieycoat een geweldig idee vindt, en niet bijzonder enthousiast van een kleurrijke petticoat bent, kunt je altijd een aantal kleurrijke franjes toe voegen aan de jurken van de bruidsmeisje
Zorg ervoor dat je ze eerst raadpleegd, want niet iedereen is comfortabel met het idee van een grote onderrok..

Kortom een pettycoat kan een simpele jurk een bijzonder WhaW…effect geven.

Bekijk de leuke petiecoats en doe vooral inspiratie op aan de hand van de voorbeelden!!!