Strapless-trouwjurken

Tips voor een strapless trouwjurk

Strapless trouwjurken zijn helemaal in dit jaar, en te verkrijgen met een geplooide of strapless ballroomjurk met betoverende  satijn, versierd met siersteentjes. Bovendien lijken je borsten in een strapless jurkje iets voller, en is zeer geschikt bij het dragen van bruidssieraden. Het Strapless model word het meest gedragen door bruiden met middel maten borsten.
Deze jurk heeft ook een bijzondere en elegante look mits je een lange nek en goed  gestemde armen hebt. Een strapless jurk heeft wel goede lingerie nodig!

Tips voor de trouwjurk in strapless en decolleté:

Strapless decolleté’s zijn minder geschikt voor een kortere nek, dit geld ook voor vollere borsten. Deze jurk geeft niet de ondersteuning die je nodig hebt gedurende de hele dag. Strapless trouwjurken zijn uitermate geschikt voor de zomer, maar ook in de winter kan je er een leuke jas of stola overeen dragen.

Vijf tips voor het dragen van een strapless trouwjurk

Bruid of niet, de meeste dames geven de voorkeur aan strapless jurken, en ze zijn de meest voorkomende stijl die je kunt vinden. Strapless-jurken zijn mooi en elegant, maar kunnen soms moeilijk aan te trekken zijn. Hier zijn 5 tips om je te helpen er prachtig uit te zien in een strapless jurk:

1. Vermijd recht gesneden. Rechte sneden kunnen je borsten plat en breed doen lijken; kies voor een meer ronde snit, een V- of hartvormige snit ziet er vrouwelijker uit.

2. Vermijd Vormloze jurken. Kies een jurk die je rondingen en vooral je taille zal verlengen, of probeer een zeemeermin jurk, wat altijd een elegante keuze is.

3. Draag de juiste BH. De meeste strapless jurken zijn voorzien van een ingenaaide bh. Voor dit soort jurken kun je zoeken naar siliconen stick-on pads in plaats van het dragen van een BH. Zorg er in elk geval voor dat de vorm en kleur van je beha de juiste match zijn voor de jurk.

4. Kies de juiste maat Je jurk de hele dag optrekken is nooit elegant! Je kunt kiezen voor een strakker korset of het op maat maken voor je grote dag om er zeker van te zijn dat het vasthoudt.

5. Transparante riemen. Als strapless jurken niet jouw ding zijn, maar je houdt nog steeds van het uiterlijk van een strapless jurk, pak dan een paar transparante bandjes. Je krijgt het gevoel van een vastgebonden jurk en het uiterlijk van een strapless jurk! Je kunt ook bh-bandjes vinden die strass steentjes erop hebben, wat een sprankeling aan je look kan geven. Zorg er ook voor dat de hangende bandjes die je op strapless jurken aantreft altijd worden ingestopt.

Welke figuurtypen kunnen deze stijl het beste dragen?

De volgende is de vorm van het zandloper figuur, vooral als je wilt pronken met je rondingen.

Als je een peervormige lichaamsvorm of een driehoekige lichaamsvorm hebt, kun je deze stijl dragen als je een gemiddelde buste lijn hebt en een A-lijn stijl gebruikt.

Deze stijl is misschien niet de beste stijl voor de vorm van het lichaam van de omgekeerde driehoek. Je lichaamsvorm heeft ofwel een zeer volledige buste ofwel zeer brede schouders en / of zware armen, die in deze stijl die gebieden zullen benadrukken.