bruid-maatje-meer

Bruid met een maatje meer (Vollere Bruid)

Ontwerpen kiezen met een minimale detaillering, hoe minder gedoe hoe beter. Bijvoorbeeld, een uitgeholde, off-the-shoulder hals, gemonteerd op de heupen met een licht A-lijn rok, met of zonder een bolling op de achterzijde is een uitstekende keuze voor een grotere vrouw. Je kan een V-hals nemen en mouwen. Tweedelige gewaden zijn vaak een goede keuze. De beste optie is om voor een passend bovenlijfje te gaan met een aantal details , bijvoorbeeld, licht parels, of een lichte all-over kant, en een A-lijn rok. Gedrapeerde stijlen zijn ook goed , op voorwaarde dat de drapering diagonaal is, niet horizontaal.

Tips voor grote maat trouwjurken:

Ga niet voor volledig geplooide rokken. Rechte stijlen kunnen er goed uitzien op een vollere vrouw, op voorwaarde dat ze redelijk lang is. Een kleine bruid met maat 44 moet rechte stijlen vermijden.
Ook strapless jurken zijn meestal niet geschikt voor kleinere vollere vrouwen. De belangrijkste overweging met een strapless jurk is de ondersteuning die nodig is, dit gaat alles vaak omhoog duwen, en zien we bollingen en rondingen.

Een vollere bruid is zeker vrouwelijk en sexy

Zet dat bruiloft tijdschrift met de magere ongezond ogende supermodellen uit je hoofd, omdat de natuurlijke rondingen zeker vrouwelijk zijn. Als het aankomt op het kiezen van een trouwjurk, moet je niet onzeker zijn, maar accentueer juist de mooie rondingen. Door het kiezen van de juiste jurk is een vollere bruid zeker zo sexy. Kijk naar het programma curvy models dat ziet er toch gewoon prachtig uit!

trouwjurk-vollere-bruid

bruidsjurk-maatje-meer