10 dingen niet doen op trouwdag

10 dingen die je niet moet doen op je trouwdag

Het is misschien een van de belangrijkste dagen van je leven, maar geloof het of niet, het beste wat je kunt doen op je trouwdag is dat je volkomen normaal bent!
Ja, we weten dat het gek klinkt, maar dit is de meest effectieve manier om ervoor te zorgen dat je je trouwdag doorkomt zonder al te veel stress.Waarom? Omdat het vasthouden aan je normale routine betekent dat je waarschijnlijk niet voor verrassingen of ongelukken komt te staan,
Je trouwdag is tenslotte niet de tijd om nieuwe dingen uit te proberen.
Je zult waarschijnlijk niet je gebruikelijke ik zijn op je grote dag. Je zult waarschijnlijk vreselijk opgewonden zijn, een beetje afgeleid, absoluut opgetogen en misschien zelfs een beetje nerveus.Dus dit moet je niet doen op je trouwdag

1. Stress over het weer

Hoewel je op de hoogte wilt zijn van het actuele weer, zeker als je een buitenceremonie hebt, maar ga niet lopen stressen. Als het regent dan is het zo, zorg altijd van te voren dat je een plan B hebt voor regen. Dus paraplu’s en overkapping, en de ceremonie gaat gewoon door.

2. Wees niet de baas!

Je enige taak is om er klaar voor te zijn, er geweldig uit te zien (en te voelen) en te genieten! Laat alle kleine en zeker de grote, stressvolle rollen die op je trouwdag moeten worden uitgevoerd aan iemand anders over. Natuurlijk betrouwbaar, maar jij zeker niet. Je hebt genoeg om je zorgen over te maken!

3. Wees niet de chauffeur

Zelfs als je gewoon even snel de weg op wilt, laat iemand anders je rijden. Je moet volledig gefocust zijn op je aanstaande bruiloft, en het laatste wat je nodig hebt is een deukje en, gezien je waarschijnlijk opgewonden, tijdarm en mogelijk afgeleid bent, is het gewoon het risico niet waard .

4. Draag geen nieuwe schoenen

Je voeten vormen je basis op je grote dag en hoewel we er allemaal prachtig willen uitzien, willen we geen pijn hebben. Draag dus geen nieuwe schoenen op je trouwdag. Draag alleen schoenen die je hebt gedragen zodat je er zeker van kunt zijn dat ze je tot in de vroege uurtjes goed van dienst zullen zijn zonder je verlammende pijn te bezorgen.

5. Draag geen verschillende make-up

Blijf bij je normale makeup routine. Experimenteer niet met nieuwe producten op je grote dag. Je wilt niet weten of je allergisch bent voor die fantastische nieuwe camouflagestift die je nog nooit hebt geprobeerd of dat je gewoon die dikke nieuwe mascara uitprobeerd . Blijf bij wat je weet en, als je je zorgen maakt, geef een beetje extra uit voor een haar- en make- up proef met degene die het op de dag zal doen.

5. Hou je aan je rooster

Schrijf voor je trouwdag een grof tijdschema op van wat er moet gebeuren en wanneer.
Houd deze lijst altijd bij je (met een back-up bij de hand) en hou je eraan. Wimpel het niet af op je grote dag, want je wilt geen enkele stap vergeten of missen. De indeling van je trouwdag heb je niet voor niets gemaakt.

6. Sla geen maaltijden over

Het laatste wat je op je drukke trouwdag nodig hebt, is flauwvallen van de honger. Vermijd de stemmingswisselingen en lage bloedsuikerspiegel die gepaard kunnen gaan met maaltijden overslaan, vergeet zeker het ontbijt niet! Dat zal je doorbrengen naar je lunch of, als het ’s avonds wordt gehouden, moet je ook tijd maken voor de lunch. Als je geen tijd hebt vraag iemand om een lunchpakketje te brengen. En vergeet vooral niet om genoeg water te drinken.

7. Eet gezond

Het feit dat je aan het eten bent, wil nog niet zeggen dat het goed is om alles op te vullen dat snel en gemakkelijk is. Je hebt veel energie nodig, genoeg om je door een zeer lange dag te helpen, een dag die meer dan 18 uur kan duren. Te suikerrijke voedingsmiddelen zullen leiden tot pieken in de bloedsuikerspiegel en junkfood met veel calorieën bieden mogelijk geen echte voedingswaarde, dus eet goed en gezond voedsel .

8. Laat je telefoon liggen

Je zou je telefoon als een van je beste vriendjes kunnen beschouwen, maar doe jezelf een plezier en laat je telefoon op je trouwdag onbemand. Dat kan tot morgen wachten, maar vandaag draait alles om je huwelijk. Maak desnoods ff een paar selfies, maar ga niet de hele dag berichtjes antwoorden.

9. Ga niet sporten

Houd je in alle opzichten aan uw normale routine, maar vermijd teveel sporten. Je wilt geen verstuiking of verrekking of erger nog iets breken.
Je kunt tijdens je huwelijksreis weer alles beoefenen

10. Niet teveel DIY projecten

Zorg ervoor dat je niet de ochtend voor je trouwdag nog je cupcakes, of je koekjes af moet maken. En ook zeker niet dat je in de ochtend mee moet helpen je bloemen. decoraties of versieringen aan moet brengen op je locatie. Zorg ervoor dat andere dit voor je regelen. Of huur iemand die dit voor je doet.

Met deze tips kun je een stressvolle perfecte trouwdag aan