Trouwjurk kopen coronatijd

Trouwjurk kopen in Coronatijd

Iedere bruid die net ten huwelijk is gevraagd, droomt ervan haar trouwjurk uit te gaan zoeken. Helaas door alle corona maatregelen is het net allemaal even anders geworden.
Zou je graag je 3 zussen en 2 beste vriendinnen en je moeder erbij willen hebben dat kan helaas niet wegens coronamaatregelen. Je mag maximaal 3 personen meebrengen naar de pasafspraak, met jou erbij zijn er dat 4.

Het zijn nu onzekere tijden, trouwen kan zeker wel, maar toch stellen de meeste bruidsparen hun bruiloft uit. Want zeg nu zelf een bruiloft op 1,5 meter afstand regelen is niet het aller leukste. Plus kan er na de ceremonie geen receptie of feest gehouden worden. En zeg nou zelf, je wilt toch ook zolang mogelijk stralen in je mooie trouwjurk, zonder een mondkapje.

Bruiloft verzetten

Wat als ik mijn trouwjurk al bestel heb, en de bruiloft moet verzet worden? Natuurlijk als het de jurk van je dromen is, zal er weinig aan veranderen, er staat geen houdbaarheids-datum op. Maar toch als je de jurk meer als een jaar moet bewaren zie je later misschien weer nieuwere collecties en modellen waar je verliefd op word. Het beste advies is om ongeveer 6 maanden voor je trouwdag te gaan shoppen.

Wanneer beginnen met bruiloft plannen.

De meest logische beslissing is om nu een bruiloft te plannen voor 2022, je kunt al een hoop plannen en voorbereiden want zeg nou zelf, alleen dat al is reuze leuk! Wachten op het vaccin? Dat lijkt de beste oplossing, alleen zullen er na het vaccin een explosie van bruiloften komen, en probeer dan nog maar eens een vrije plek op het gemeentehuis te vinden, of een geschikte trouwlocatie.
Misschien denk je dan trouwen we nu voor het gemeentehuis, en later doen we het over met een BABS. Maar nog dan zal je dan weer tegen het probleem lopen dan de meeste locaties snel volgeboekt zijn, zoals de rest van trouwleveranciers.

Wachten op het Coronavaccin.

Het ziet erna uit dat de vaccinaties in januari gaan beginnen, hopelijk is iedereen tegen het einde van het jaar ingeënt. Dus als je nog kunt wachten, en wilt wachten, maak nu dan plannen voor 2022. Maar toch er is al een flinke lijst met bruidsparen die gaan trouwen in 2022, en dan zeker in april, mei en juni. Of misschien moet je al verschuiven naar 2023, of naar een later tijdstip in 2022 september of oktober.

trouwjurk uitzoeken coronatijd

Dus Wanneer gaan shoppen voor de trouwjurk?

Zoals je kunt begrijpen, is je trouwjurk nu uitzoeken te vroeg . Begin ermee 6 maanden voor je trouwdatum. In deze tijd kan je jurk besteld worden, en is er voldoende tijd om eventueel in te korten of in te nemen. Neem van te voren contact op met een bruidszaak om te vragen hoe het zit met de drukte, geef je trouwdatum door, en ze kunnen je adviseren wat de beste tijd is om je bruidsjurk uit te zoeken.
Je hebt ook weer ruim de keuze wie je mee neemt bij het uitzoeken van je trouwjurk, zussen en vriendinnen kunnen dan ook weer gezellig mee.
En er zijn zoveel populaire bruidsmode merken, deze hebben zeker een voorraad jurken hangen.