Witte tanden bruid

Mooie witte tanden op je bruiloft

Het is misschien wel de belangrijkste dag in je leven. Je trouwerij, de een gaat er heel ontspannen mee om. De andere komt op televisie en is een bridezilla, als je de nieuwe King Kong film hebt gezien weet je wat ik bedoel. Er is een serie van gemaakt en die draait al vanaf 2014 hoe gestrest sommige vrouwen de mooiste dag van hun leven beleven. Je wilt dat alles tot in de puntjes is geregeld? Daar ga ik je bij helpen in dit artikel geef ik je een gouden tip, hoe je een super mooie Hollywood smile kan creëren.
Ik heb al een kleine hint gegeven, waarom worden tanden geel maar je tanden witter maken schiet er nog weleens bij in. Als je de trouwfoto’s terugkijkt en je gebit ziet er niet mooi uit, is dat echt wel een smetje op zo’n mooie dag. Gelukkig is er een oplossing voor, dit wordt al jaren gebruikt door bijna alle beroemdheden. Voor belangrijke gala’s of premieres. Het product heeft al meerdere prijzen gewonnen. Ik ga je niet langer in spanning houden. Met de Crest whitestrips kan je jouw gebit tot wel 12 tinten witter maken.

Crest whitestrips handleiding + Tip

Hier volgt meteen een korte handleiding hoe je de plakstrips oftewel whitestrips gebruikt. Het zijn namelijk plakstrips die je op jouw tanden plakt. Deze moet je naar gelang het advies dat bij het product staat op jouw tanden laten zitten. Dit kan verschilt per product, maar loopt uiteen van 5 tot 60 minuten. Als je bijvoorbeeld de 3D White One Hour Express, daar zitten maar 4 strips in. Deze plak je op jouw tanden en moeten dan een uur blijven zitten. Door de sterkte van de strips zullen je tanden direct een stuk witter zijn. Deze geven direct resultaat. Je hoeft niet je tanden te poetsen voordat je de whitestrips op je gebit gaat plakken. Doordat de strips ontzettend goed plakken kan je gewoon doorgaan met je dagelijkse bezigheden.

Handleiding

Stap 1: Haal de strips uit de verpakking
Stap 2: Plak eerst de bovenste strip vast aan je tanden
Stap 3: Druk de overgebleven randen weg naar achteren.
Stap 4: Plak de onderstre whitestrip op je tanden.

Laat de crest whitetstrips de tijd zitten die bij het product beschreven staat. Haal als de tijd is verstreken de strips van je tanden af en geniet van een prachtige witte glimlach.