Dit mag je niet missen in je bruidstasje

Dit mag niet missen in je bruiloft tas

Bij het uitzoeken van je outfit ben je heel druk met de jurk en schoenen, maar vergeet zeker de accessoires niet! Vooral als je de hele dag aanwezig bent op een bruiloft heb je je spulletjes nodig. Af en toe je lipstick bijwerken, parfum sprayen of je haar weer in model brengen. Wel handig als je dan al je eigen producten bij je hebt. Je wilt niet rondlopen met een grote tas, maar wilt wel alle favoriete producten bij je hebben voor jezelf of juist om de bruid te helpen op haar grote dag. Zie hieronder de onmisbare producten voor in je tas.Tissues

Het hebben van minimaal een pakje met tissues is een must! Goed, misschien ben je wel helemaal niet zo emotioneel toch is het fijn om ze bij te hebben. Bijvoorbeeld om je voorhoofd te deppen als je make-up wat glimt.

Make-up

Spanningen, dat traantje bij de ceremonie of misschien trouw je wel op een warme zomerdag. Door verschillende omstandigheden kan je make-up uitlopen of vervagen. Daarnaast wil je ook wel eens je lipstick bijwerken, zodat je weer kissproof bent voor je hubby!

Verfrissend geurtje

Zorg dat je tijdens de dag een verfrissende deodorant bij de hand hebt. Het kan nog wel eens voorkomen dat je door het gefeest niet meer zo lekker ruikt namelijk. Daarnaast is een lekker parfum is altijd fijn om even royaal te sprayen (als je er tijd voor hebt).

Als je haar maar goed zit

Dat mooie bruidskapsel kan helaas gaan schuiven en na alle tijd die erin is gestoken is dat natuurlijk zonde! Zorg ervoor dat je een kam, klemmetjes of schuifspeldjes en haarlak in je tas hebt zitten. Die haarlak komt sowieso later nog van pas.

Frisse mond

Om je gasten allemaal zorgeloos een handje en drie kussen te geven kun je het beste af en toe wat mondspray pakken. Door alle drukte drink je misschien ook te weinig en kun je uit je mond gaan ruiken. Je kunt er, na het diner met je dag gasten, ook voor kiezen om even snel je tanden te poetsen.

Paracetamol

Vergeet geen aspirientjes in je tas te stoppen. Zo’n drukke dag kan (gezonde) spanning met zich meebrengen wat wel eens op je hoofd kan slaan. Het zou super zonde zijn als je niet kunt genieten van de dag door een bonkend hoofd.

Voorkom ladders

Zorg dat je wat blanke nagellak in je tas hebt óf die haarspray die er toch al in zat. Waarom? Voor de ladders die wellicht in je panty komen. Uiteraard vier je het liefst je bruiloft in mooie blote, gebruinde benen maar mocht dit niet het geval zijn: wees gewaarschuwd. Of neem een extra panty mee!

Oplader

Je gaat je hopelijk niet druk maken om je telefoon op de grote dag, maar mocht je telefoon leeg raken op de belangrijke dag is het fijn om je oplader bij te hebben. Zeker als er nog last minute iets verkeerd gaat.

Extra schoenen

Die trouwpumps lopen gewoon niet fijn, zelfs als je ze hebt ingelopen. Je moet er de hele dag op gaan en vermoeide voeten zitten je vast in weg. Zorg daarom ook altijd voor platte schoenen. In de zomer kan een leuke sandaal namelijk ook heel mooi staan of ga lekker voor sneakers die toch niet zichtbaar zijn onder je trouwjurk