huren-trouwkostuum

Wat zijn de voor en nadelen van een trouwkostuum huren.

Natuurlijk is het vaak net zoals met de trouwjurk, dat je het maar 1 maal zal dragen, en zeker als jij een man bent die nooit een kostuum draagt. Je kan dan overwegen om te huren.
Je kan ook overwegen om naderhand jouw trouwpak weer te verkopen, maar een andere optie is ook om je kostuum te kopen in een outlet store, of in de opruiming.. Of zelf op zoek gaan naar ’n 1 maal gedragen trouwkostuum.
Maar meestal zijn de broeken qua lengte op maat gemaakt, en moet het maar toevallig zijn, dat je dezelfde beenlengte hebt, als die andere bruidegom. We geven je hier enkele tips en opties als je twijfelt over huren of kopen.

We geven je even een rekensommetje.

Het huren van een 3 delig trouwpak kost gemiddeld 150 a 200 euro, met alle bijhorende accessoires zoals gilet, overhemd, das en pochet. Het kopen van een trouwkostuum kost het goedkoopste geen merk 250 euro, voor een mooie das, pochet, ben je ongeveer 100 euro kwijt, een apart glanzend gilet, met bijhorende das en pochet, kan erg duur zijn!!!!
We praten hier dan niet over de duurste merken, maar bij V en D, heb je ook schitterende hemden.
Maar dan heb je een normaal standaard pak, en geen luxe trouwkostuum. kortom je ziet er dan netjes uit, zonder overbodige luxe, zoals het besproken gilet en das.

Dus het huren van een trouwkostuum is het goedkoopste!!

Je komt tot de conclusie dat huren toch het goedkoopste is, en dat je dan voor redelijk weinig geld, er wel uitziet als een echte bruidegom. met alles erop en eraan. Zelfs je trouwschoenen kan je er vaak bij huren.
Houd er wel rekening mee dat je een borg zal moeten betalen als je een trouwpak huurt, dit kan wel 500 euro zijn!!!
Dus zul je op je trouwdag wel op moeten passen, dat je geen eten morst, of er toevallig een glaasje bessenjenever op je pak terecht komt. Want anders wordt het nog een heel duur kostuum.

Een andere optie is om in de opruiming te kopen, of een outlet-store zoeken.

Normaal gesproken koop je je trouwkostuum in een outlet-store met minimaal 50% korting.
Ze zijn meestal uit een vorige collectie, maar niemand zal dat zien, zoveel verandert er niet aan de mode in trouwkostuums.
Je koopt dan je pak aanzienlijk goedkoper, maar toch zal je meer kwijt zijn als de 200 euro van het huren.

Op de Amsterdamse P.C. Hooftstraat bevindt zich een Hugo Boss store, met een uitgebreide collectie pakken, shirts, en dassen, die tegen ruime kortingen kunnen worden aangeschaft.
Hugo Boss
P. C. Hooftstraat 140
1071 CE Amsterdam
Tel.: 020 – 4702297

Ook in het zuiden van het land in Roermond vindt je een outlet store van Hugo Boss.
Hugo Boss Outlet Store
Stadsweide 376
Roermond
Tel: 0475-390 810
Fax: 0475-390 815

Het is nu natuurlijk aan jou welke afweging je maak! Als je een trouwkostuum vindt naar je smaak in de verhuur, moet je dit zeker doen want het is altijd nog de goedkoopste optie. ( Mits je je trouwkostuum schoon houd).
Bij Diana Wielemaker in Heinkenszand vindt je mooie trendy trouwkostuums om te huren voor een schappelijke prijs. bekijk hier het aanbod eens, er zit vast een mooi trouwkostuum voor je bij.