roze-bruidegom-accessoires

Roze accessoires bij het trouwkostuum

Al zou je misschien niet zo snel voor roze gaan, toch is roze een schitterende kleur voor de bruidegom. Zeker als de bruid ook roze bloemen in haar bruidsboeket heeft, en een mooie roze ceintuur of sjerp om haar taille. Je kan variëren van licht roze tot de fellere kleuren, Maar durf deze kleur zeker te kiezen voor de bruidegom. Heb je een roze thema bruiloft dan mag deze kleur niet ontbreken bij de bruidegom! Zeker de stropdas doet het altijd goed, neem er schoenen bij met een roze accentje, en je hebt een schitterende outfit. Vindt je roze schoenen net iets TE, probeer eens roze veters! Zeker in de zomer maanden een zeer uitgesproken kleur accent, en wie wil trouwen op het strand, kan haast niet mooier als in roze of licht blauw. We hebben leuke inspirerende foto’s voor roze accessoires voor de bruidegom. Wat let je, go for it !!!! 

5 Tips om roze als accentkleur aan je outfit toe te voegen

1.       Kies een roze stropdas met een stijlvol dessin voor de bruidegom en laat je familie en beste vrienden een effen roze stropdas dragen. Zo wordt roze als accentkleur bij alle mannen mooi doorgevoerd, maar staat de bruidegom iets meer in the picture.

2.       Laat alle dames een roze bloem opspelden. Dit kan een echte bloem zijn, maar ook een speldje met kunstbloem.

3.       Kan het je niet roze genoeg zijn? Ook in je pochet, manchetknopen, sokken en zelfs je riem en schoenen kun je roze doorvoeren. Maar houd het subtiel. Ga niet voor én én, maar kies voor óf óf.

4.       Wil je een trendy touch aan je outfit? Denk dan eens aan een roze gebreide das of gebreide vlinderdas.

5.       Gebruik verschillende roze tinten. Je creëert meer diepte als je stropdas, binnen voering van je jasje en het vest juist niet in dezelfde tint zijn uitgevoerd. Kies bijvoorbeeld voor een lichtroze binnen voering en lichtroze vest en combineer daar een fuchsia roze stropdas bij.

Laat je inspireren door de roze accessoires bij het trouwkostuum