trouwkostuum Immediate

Immediate het pak voor de bruidegom

Immediate is een Nederlands merk, dat werkt met Italiaanse stoffen en pasvormen. De jasjes zijn getailleerd en de pantalon heeft over het algemeen een slanke pasvorm. De kostuums van Immediate zijn, in combinatie met de juiste details en accessoires, erg geschikt als bruidegomkostuum. Maar ze kunnen ook na de bruiloft nog prima doorgedragen worden.

Dress to impress is de slogan van het merk Immediate. Kenmerkend voor de nieuwste collectie is de veelzijdigheid in kleuren, materialen en modellen. De nieuwe items in de collectie voor sluiten nauw aan bij de trends die het merk signaleert. De doelgroep van Immediate is modebewust en heeft een uitgesproken smaak. Een palet aan grijskleuren speelt weliswaar een hoofdrol, maar ook de nieuwe kleuren blauw die uitstekend harmoniëren met de nieuwste trend in de bruidsmode, ontbreken niet. Voor de zomerbruidegom is er een ruime keus in lichte (ivory) tinten.

In de nieuwe collectie zijn verschillende stoffen vertegenwoordigd, zoals wol/zijde, wol/acetaat en wol/polyester in een microstructuur of met een – ton sur ton- streepje. Door eigen stofontwikkeling is de keuze in composées, kostuums met in dezelfde optiek bijpassende giletsets en shirts, sterk uitgebreid. De jasjes zijn iets korter, waarmee Immediate inspeelt op de wens van de bruidegom om zijn trouwpak ook na zijn trouwdag nog door te dragen. De pasvorm is vooral slank en comfortabel en voor de trendy bruidegom zelfs een “super slimfit”. Mannen die Immediate dragen, zijn met zekerheid mannen die waarde hechten aan zaken die de kwaliteit van het leven vergroten: persoonlijke verzorging, oog voor details, persoonlijk welzijn, nieuwsgierigheid, modebewustzijn en het op de hoogte blijven van de laatste trends.Immediate staat voor een totaalcollectie (kostuums, gilets, shirts, accessoires zoals stropdassen etc., manchetknopen en schoenen met bijpassende ceintuur) met de nadruk op trouw- en gelegenheidskleding voor mannen. 

De nieuwe collectie trouwpakken 2020 van Immediate