Cleaofe Finati trouwkostuums

Trouwkostuum Cleofe Finati Archetipo

We hebben iets bijzonder spannends om met jullie te delen: sneak peek beelden van nieuwe pakken en smokings voor de bruidegom. De ontwerper is Archetipo en ze zijn oh zo mooi! Het is puur honderd procent gemaakt in Italië , zoals hun slogan aangeeft, en absoluut prachtig. We waren opgewonden! En tijdens het bekijken van deze collectie hadden we een uiterlijke lichaamscouture ervaring … Zodra je deze beelden ziet, weten we dat jij dat ook zult hebben. De stoffen, de kleuren, de snitten, de details!
Er zijn 3 collecties de Couture collectie, Limited edition, en de Luxury collectie. 

Cleofe by Archetipo

Bij Archetipo mag de bruidegom ook stralen en in het middelpunt staan. Met Italiaanse flair is er een prachtige collectie samengesteld van Cleofe Finati. De eigenwijze Cleofe Finati trouwpakken zijn gewaagd en modieus en bieden een sublieme elegantie, een unieke stijl, prachtige combinaties. Een perfect voorbeeld hoe een hedendaagse bruidegom eruit mag zien, als een moderne man!

Accessoires

De Cleofe Finati collectie biedt zeer vele mogelijkheden. Bijpassende hoeden in dezelfde stof, schoenen, dassen, bretels, sjaals, hemden, en zelfs de flaneerstok ontbreekt niet in de collectie.
Deze collectie is zeker een pluspunt voor de eigentijdse bruidegom.

Enkele voorbeelden uit de collectie van Cleofe Finati

Bekijk de gehele collectie van Cleofe Finati  op video