trouwkostuum-kimo

Kimo trouwkostuums

Kimo is een Nederlands merk voor herenmode speciaal voor de bruidegom. De collectie van Kimo varieert van traditionele trouwkostuums tot excentrieke modellen met bijzondere prints en details. Kimo heeft zich vanaf het begin heel bewust gericht op een doelgroep die bestaat uit mannen tussen de 25 en 35 jaar die in het dagelijkse leven in stoere jeans en gympen gekleed gaan. Jong en fris klinkt wellicht afgezaagd maar Kimo heeft door te volharden in haar keuze de markt voor trouwkostuums wel een beetje opgeschud

K!MO heeft haar collectie onderverdeeld in 3 labels: K!MO Black / K!MO Red / K!MO Purple.

K!MO Black vormt de basis van de collectie en bestaat uit stijlvolle, modieuze kostuums vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit stoffen.
K!MO Red bestaat uit prachtige donkere kostuums met een Italiaanse look. De slanke pasvorm en mooie stoffen maakt dat u er zeer stijlvol uitziet.
K!MO Purple is het nieuwste label van K!MO. Deze collectie kostuums zijn nog korter, nog modieuzer en oog voor detail speelt een belangrijke rol. Voor de jonge en modieuze man! It is cool to wear K!MO.

Helaas vernemen we niets meer van dit merk trouwkostuums.